אני לא משפטן. אפילו לא ליד אבל ייתכן שניתן לדרוש שיעזוב ולהזמין גם שיטור או הזמנה לדין
או זה-
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a88ef98004.png
Printable View
אני לא משפטן. אפילו לא ליד אבל ייתכן שניתן לדרוש שיעזוב ולהזמין גם שיטור או הזמנה לדין
או זה-
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a88ef98004.png
יש פה עו"ד בקהל... כאלו שכשרטג הציבו שלט ללא סמכות דרוש להוריד אותו.. לכל הפחות שיתנו מענה כשקקל עושים זאת.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
גם הנגישות ברכב להרבה אתרים בגליל העליון הוגבלה לגמרי או בטווח שעות בתשלום.
לגבי חניית קראוונים יש בזה הגיון שלא ינתן לכל אחד לחנות היכן שירצה, אבל אין הגיון שלא יאפשרו את זה בפיקוח, מועצה כמו הגליל העליון שהטבע שם הכי אטרקטיבי בארץ ושייך לכולם, צריכה להקים חניוני קראוונים בתשלום נמוך עם הגבלת ימים למניעת התנחלויות ולתת שרותים תואמים ותנאים תמורת אותו תשלום.
הגבלת שהות ולא יותר.
קנסות כבדים מאד על נזק/ליכלוך/רעש ...
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
ציליה נגללת לצד הג'יפ. גודל אופייני 2x3 או 3x3.
כלומר יותר מ 4 מ"ר.
כלומר אסור לפתוח אותה בגליל העליון.
חשוב לחוקק חוקים.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
שוב, אינני משפטן אבל לא מצאתי בחוק התיחסות לגודל הצילייה. פיספסתי משהו?
הברושור מההתחלה לא תואם את חוק העזר העירוני.
לגרש או לפרק למשפחה של 5 נפשות צילייה של נניח 10 - 15 מר נשמע כמו שרירות לב הלוקה בחוסר סבירות קיצונית של הרשות.
אין בחוק התיחסות ליחס בין כמות הנפשות לגודל הציליה. ואם אבנה 20 שימשיות של 4 מר זה בסדר מבחינתם?
מהאתר של המועצה
אסף. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e8dc6110ac.jpg
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
כתבתי הודעה לפני שיש קונפליקט בין הברושור הזה באתר לבין מה שלא רשום או שלא מצאתי שרשום בחוק העזר.
יש מצב שזה מספר בלי גיבוי ושרירותי.
קישור לחוק בתגובה #19
כבר שמעתי על המועצה הזו והתנהלותה הרבה סיפורים מצד תושביה.
התנהלות תקינה כנראה אינה נר לרגליה.
והחוק עצמו אגב, משנת 1992.
עוד בתקופת דרעי הראשונה. כשעוד עישן סיגרים ולפני הכלא.
הכל תודות לזולות המסחריות שיחד עם הקראונים המסחריים הרסו את החופש להרבה אנשים
כתושב המועצה המדוברת, אודה ואתוודה כי הדיון לא נוח לי. פשוט כי הסוגיה אמיתית ומטרידה- הטבע שייך לכולנו ולא נוחה המחשבה כי הרצון להסדיר ולהגן על המשאב הזה מתועלת לרווח לבעלי עניין ויכולת תוך שימוש בסמכות חוקית מפוקפקת.
כשגדלתי בעמק החולה הכל היה שלנו. לא בגלל שמנענו גישה ממישהו ,אלא שלא היה עניין לציבור הכללי ולא הייתה גישה נוחה לכלי רכב.
לחצבאני ירדנו ברגל או בטרקטור ובעין תינה היינו שוחים ומקררים אבטיח במים שזרמו דרך השדות שלנו, כי רק אנחנו היינו שם.
היום הכל שונה. אנשים רוצים להגיע ולעשות שימוש במשאב היקר הזה. המועצה האיזורית הגליל העליון (קיבוצים בלבד)שחולקת את אותו תא השטח עם המועצה האיזורית מבואות החרמון (מושבים בלבד) ועם רשויות מקומיות נוספות במרחב, מופקדת על המשאב הציבורי הזה ועליה לאפשר, לנהל ולנווט את השימוש. לא לחסום ולהעניק זכויות כלכליות לבעלי עניין.
ומזוית אמוציונלית פחות ועניינית יותר לדיון- שוחחנו היכן ניתן לנטות אוהל וללון במרחב הגליל העליון. לדוגמה - אני מתגורר היום ביפתח. סביב לקיבוץ יש לפחות 3 חניונים (חניון האלה, מצפור יפתח, בצל אריאל)שבהם אנשים ישנים בזמן טיול באיזור (כמו גם שביליסטים).
לפי הכתוב באתר המועצה אין לישון שם כמו בחניון דרדרה. זהו מצב בלתי הגיוני, המטייל הסביר שמשתדל להיות שומר חוק וסדר חש שהוא ספק עבריין שצפוי לביקור פקח וקנס...
רונן