אתה בטוח במידע הזה שיש הקלטה ? יש סימוכין מהיכן שהוא ?
אם כן, זה "נדרס" כל הזמן כתלות בגודל הזיכרון שהתקינו.
רענן
Printable View
בטוח עד כדי מה שאמרו לי במקום ששמו לי מדבקה על השמשה.
לא מצאתי אסמכתא למה שאתה טוען.
יש להם דגם שמצויין שהוא מיועד לניטור ציי רכב והוא גם משדר מידע.
אני מניח שאם הם היו אוגרים חומר כלשהו הרי שמדובר בחומר סטטיסטי לגבי כמות וסוג הציפצופי התראה של הנהגים.
אני מסתובב בקצת אתרים מוכרים בהם שמים על המצלמה במחשב ובטלפון מדבקות, וכששאלתי בציניות מה עם המצלמות ברכב (קדמי +אחורי) אמרו לי אין צורך.
זה שאיזה שומר משועמם שם לך מדבקה על המוביליי לאמאומר שהמכשיר מקליט וידאו ...
יש חיקויים של "מובילאי" שכוללים מצלמה קידמית מקליטה (למשל של עידן מערכות שמותקן בדאסטר מ2017) וזה היתרון היחיד שלהם על המקור.
המאבטחים במתקנים השונים קיבלו הנחיה לשים מדבקה על האזור עם המובילאי מקדימה והם בהחלט לא אסמכתא לכלום (כל פעם הייתי מסביר להם איפה העינית של המצלמה ואיפה של הרדאר)
בכל מקרה, מובילאי מוביל בפער גדול מבחינת איכות ההתראה מכל מערכת אחרת שהתנסתי בה במיוחד אלו שמגיעות בילת אין ברכב (היילקס, סילברדו)
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
מצטער להסיט את הדיון, אבל המצלמה של המובילאיי חזרה למקום שלה עם דוצ ממקס סטוק. בינתיים הדבק עובד.
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
זה לא שומר משועמם, זה אחראי של יחידה בתוך ארגון שהיה בזמן ארוע יחסית מסווג (ויכול להיות שהוא משועמם אבל הוא כנראה קיבל הנחיה מגורם יותר בכיר ממנו בתדריך כזה או אחר) ובואו נגיד שמישהו שמקורב/מייעץ למאוד בכיר שחשב שהשמש זורחת לו מהתחת כמעט והחרימו לו את הרכב באותו יום בגלל שהוא סירב לשים מדבקה על השמשה) - אבל יכול להיות גם שאז חשבו בצורה מסויימת ואז הגיעו למסקה אחרת.
לגבי מצלמות ברכב, גם בבסיסים (מילואים) וגם במפעלים מסווגים מורידים לי את המצלמה (ולא רק מנתקים מהחשמל).
הייתי עד לארוע שרצו לפרמט למישהי טלפון בגלל שנפלה לה מדבקה, ולפרמט למישהו מחשב כי הוא שכח לדווח עליו בכניסה.
כל זה- לא אומר שהמובילאיי מקליט.
אכן במתקנים ביטחוניים אסור להיכנס עם מצלמות רכב- כאלו שאינן חלק מהאוטו.
וגם שמים מדבקות על הסלולר .
ועוד הנחיות כאחו ואחרות.
לרובן יש הגיון. ולחלק מהן לא.
בסוף יש קבט שמקבל הנחיות מהגוף המנחה.
לפעמים הוא גם מגדיל ראש או מגדיל כסת"ח.
מה זה מחעטל?
פתרון לצג נופל :
1.קניה של דבק דו צדדי מסוג tesa PRO -עולה 40 ש"ח .(מצורף תמונה של האריזה )
2.הדבקה על השמשה .חשוב להמתין 24 שעות .
3.הדבקת המוביליי בצד השני של הדבק .
שימו לב שיש מספר טלפון על האריזה .ניתן לשאול היכן ניתן לקנות בהתאם לעיר בו אתה נמצא וכו .
לא שווה לקנות את המדבקה היעודית בגלל המחיר הגבוהה .
4.בהצלחה .קובץ מצורף 145584
לי יש ניסיון מעולה של כבר כמה שנים עם דבק דו"צ עמיד בחום ובמים של גורילה טייפ (אצלי למראה פנימית, אור בלם, פסי קישוט חיצוניים). היתרון- מיועד לזה ולא מתרגש מהטמפרטורות הגבוהות של השמשה, החסרון- לא בטוח שזה ירד אי פעם.
קישור לדוגמה: (אני קניתי במ.נ.מ. כפ"ס).
https://www.avieli.co.il/product/%D7...9%D7%9C%D7%94/