לא יודע מה מחקו לך.
מותר לך לא לאהוב אבל יש לו חגורה. הדגשתי לך.
חוצמזה, מה אתה מתעסק בזוטות. כל הנסיעות שלך בשטח נטולות סיכון?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d67ec290cf.png
Printable View
לא יודע מה מחקו לך.
מותר לך לא לאהוב אבל יש לו חגורה. הדגשתי לך.
חוצמזה, מה אתה מתעסק בזוטות. כל הנסיעות שלך בשטח נטולות סיכון?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d67ec290cf.png
דווקא התכוונתי בעיר.
קובץ מצורף 135561
יש סיכוי לקבל את המסלול שהוא עשה? או לפחות מסלול שעובר ליד המטוסים והנבלות ברזל? תודה מראש[emoji120]
שששש.....
Sent from my HD1903 using Tapatalk
תנסו להתייחס לסרט כאל יצירה. ככה דרורנהעלה את הקישור - כקישור ליצירה קולנועית.
לגיטימי לומר שמשעמם אגב.
בדיוק ראיתי סרט של בונד. הוא גם בלי חגורה בחלק מההזדמנויות. שם מקפידים על כל פרט אז מן הסתם זה משרת מטרה.
מצד שני ביצירת המופת 'פפה-פיג' הוסיפו חגורות בטיחות.לאור דרישת הצופים. חבל כי זה פוגע באופי החתרני-חופשי של הסדרה.
נסכים כולנו שנסיעה ללא חגורת בטיחות זה מסוכן. ומכאן אפשר להמשיך בלי לשבת על הנקודה. טוב?
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
ראיתי, עושה חשק להניע ולנסוע לדרום.
אבל הרצתי מלא פעמים קדימה, כי אני חסר סבלנות / זה משעמם.
יופי של צילומים ועריכה, אחלה סרט.
עושה חשק להיעלם לכמה ימים.
באופן אישי, קטעי הבישול קצת ארוכים מדי... אבל אני מגיע מאסכולת הנקניקיות ו-GU.
סרטון מושקע ברמות.
למי שמתקשה לצפות 40 דקות יכול להריץ בקצב כפול, לדלג על קטעים או לא להנות בכלל...
לי חסר רק המתכונים של האוכל... :-)
כאב לשתי בנות - פפה פיג היא לחם חוקנו. הבהמה הנמוכה הזאת לימדה אותנו המון, וגם ארתור, החתיכת זין.
הסרט מאוד מעניין ומאוד עושה חשק לטייל כהלכה. הטיולים שלי השתנו מאוד בשנים האחרונות ואני מאוד נהניתי לצפות בזה כפי שאני נהנה לצפות בסרטונים של 4WD ACTION וכו. בשנים האחרונות אני מקדיש המון זמן ותשומת לב לבישול, ללינה כהלכה, ללהגיע למקומות שבהם לא תיתקל באנשים. וכיף לצפות בזה ולשאול את עצמי למה לא חשבתי להשיג מתקן פשוט כזה לשים מחבת על מדורה. אני כן מודה, הרצתי מהר את הקטע שהוא מבשל ירקות. יש גבול כמה ניתן לצפות בגזר מתרכך.
מודה שגם אני הרצתי הרבה קטעים קדימה אבל לגמרי התחברתי לאווירה.
פעם נהגתי לעשות דברים דומים ע"ג אופנוע. כמובן שהבישולים היו ברמת שימורים ותובשלים.
היום מה שמונע ממני התבודדויות זה בעיקר אגשי אשמה על שאני מפקיר את אשתי לבד במלחמה על הבית.
כשהילדים יגדלו קצת אני בהחלט מתכוון לחזור להתבודדויות.
כיום זוגתי ואני כבר סבא וסבתא , הצאצאים ( ביחד שמונה :) ) כבר פרחו מהקן - לוקחים פסק זמן מהחיים ומתניעים את הסיקס הישן והנאמן ויורדים למדבר לנקות את הראש .
לרוב - את חול המועד פסח אנו מבלים באוהל במדבר .
לאחר מספר ימי מדבר חוזרים להמולת העיר ולפרנסה עם תחושת געגוע מידית למדבר .
את ארז בן שהם אני מכיר שנים רבות - הבחור אחראי ומיושב בדעתו ולא ממש נראה לי שלא יחגור חגורה על הכביש הציבורי .
הסרטון מציג חוויה מדברית הכוללת ששקקקטטטט ובישולים - שני הדברים שהוא אוהב , צפיתי בו לכל אורכו ונהנתי אף שלטעמי הוא ארוך מידי .
את המטבח המושקע הוא תיכנן ובנה במו ידיו כולל תיכנון וביצוע המגירות ( חיתוך וכיפוף - עובדיה אייל כיפוף פחים ) .
יש לציין שמגירה כזאת על שלושת חלקיה ומסילותיה חייבת להיות מדוייקת ( ברמה של חלקיקי מ"מ ) הן בתיכנון , בכיפוף ובהתקנת המסילות - עבודה ממש ממש לא פשוטה וארז הצליח יפה ( גם התייעץ איתי לא מעט ) מאוד .
ארז - שאפו .
אילן
אתם לא עוצרים לפעמים ואומרים לעצמכם חלאס נמאס לי לריב פה כל הזמן ועל כל דבר?
אפילו על דבר פשוט כמו סרטון...
אחלה סרטון, כל הכבוד על ההשקעה.