jasic עדיפה על jasica ו-realand עדיפה על riland.
Printable View
jasic עדיפה על jasica ו-realand עדיפה על riland.
גם למי שמרתך רק בסופשים, מיג זה ליגה אחרת. אם אתה נהנה מזה - זה שווה לדעתי
מחזיק מיג גסיק 200 שקניתי ממ.ב. לפני 4 שנים בערך. השרות שלהם שווה כל שקל.
תקציב לערכה שלמה (בלון, וסת, סליל....) סביב 4500 לסיניות (אני מאד מרוצה מהגסיק) ועד 10,000 לקטנות של מילר שזה כבר +++
לפעמים אפשר למצוא משומשות כמו שכתבו לפני.
מבחינתי אחת הקניות הטובות יותר בסדנה.
עברו שנתיים מאז שהעלתי את הסרטון והנסיון נצבר.
היום אמליץ ללכת הג'סיק 200 כמעט לכל שימוש ולא על הרילנד.
השניה עשתה כמה פדיחות. לא משהו שמם בית לא עמדו מאחוריו, אבל שווה להשקיע את ההפרש. חוצמזה - הג'סיקות שהדרכתי ועבדתי איתן בזמן שהסדנה פעלה, מעולם לא התקלקלו.
מותג זול נוסף שהייתי ממליץ לבדוק זה HUGONG אני חושב שטסה מיבאים אותם ואם תתקשר לגלעד ממרכז הריתוך הצפוני הוא בהחלט יוכל לשפוך עליה הרבה יותר או ממני.
ואם ממש לא בא לכם לחרוג מתקציב של 2000 ש"ח , חפשו יד שניה. יש לפעמים מציאות מצויינות
בהצלחה
יוסי
שלום יוסי, תודה על המידע!
אני מחפש מציאות של יד שנייה. יש לי זמן.
עריכה כי שכחתי מקודם,
מצאתי חנות בקרית ביאליק, אילון אור מכונות ריתוך, הבנתי שיש אצלו כל מיני הפתעות.
אקפוץ לשם במהלך השבוע
אני משתמש בג'אסיק 200 ממ.ב. כבר 8 שנים או יותר. היא מצויינת, לא היו לי שום תקלות. אני כבר בסליל 5 קילו הרביעי שזה די הרבה לרתך חובב. בניתי איזה שלושה פגושים, שני גגונים, שתי סגירות ברנזט לטנדרים, מתקונים שונים, פחחות קומפלט ותיקוני שלדה לג'יפ CJ, וגם כל מיני מתקנים ומתלים לבית, שולחנות גינה, אפילו עשיתי תיקוני פחחות מחורבנים (אבל בחינם!) לטרופר.
אני ממליץ בחום על הרתכת עצמה, ועוד יותר ממליץ באופן כללי על מעבר למיג. עולם אחר מאלקטרודה, אי אפשר לחזור אחורה. תמצא את עצמך מרתך הרבה יותר ממה שאתה חושב, כי זה נוח, הרבה יותר וסטילי ופשוט כיף.
העלות לא היתה גבוהה אז והיא גם לא גבוהה היום, אם לא נופל לך במקרה משהו משומש טוב, תקנה חדש וזהו.