בוקר טוב :)
א. אל תתאפק - זה לא בריא :)
ב. דווקא בזווית הנטישה, מהרגע שקניתי את הרכב הוא היה ניראה לי יותר מוצלח מהישנים. מה לא אהבת?
Printable View
וו גרירה אמור להיות במרחק מסוים מהקרקע. המרחק הזה הוא בהגדרה נמוך. לכן בזמנו היו ווי גרירה עם ברך. לא יפתיע אותי אםבמקור, הוו הזה היה אמור להיות מוטה מטה ומישהו "הפך אותו".
אצלי בדיפנדר,זה בדיוק מה שנהגתי לעשות. בשגרה הוא פונה כלפי מעלה ולא מפריע לזווית נטישה, וכשצריך לחבר עגלה הופך אותו כלפי מטה.
וזאת רק בגלל שלא מצאתי לו מקום טוב בתוך האוטו (שזה כל הרעיון בוו נשלף).
לגבי הוו שלך. הייתי מעיף הכל קיבינימאט, זה במילא רסיבר שמותקן על קורת הרוחב האחורית, כפי שהיה מקובל בדגמים האלו, ובונה משהו שמחלק עומס גם על קורות האורך. זאת כדי שיוכל לשמש גם למשיכה (עם ההסתייגויות המתאימות- חפש "עיגון לוו גרירה" או "חילוץ עם וו גרירה" וכו... אמלק: לא מהוו, אלא מהרסיבר, ובתנאי שהוכן כראוי).
א. אל תדאג, כל עניין ההתאפקות הוא סיפור כיסוי. אתה רואה שאני מוציא ולא שאני מתאפק. :p.
ב. אמנם לא אני זה שצריך לאהוב את האוטו, אבל בזוית המוזרה הקיימת, נוצרת מחרשה עוד יותר גדולה מאשר בזוויות ישרות של ההתקן, כפי שבדרך כלל. אם תשים תמונת צד של כל האוטו, הכוללת גם גלגל אחורי, גם פגוש וגם את המחרשה, ניתן יהיה להבין ברור יותר.
בבקשה :)
קובץ מצורף 135673
חוצמזה - כאן רואים קצת יותר טוב את כל המבנה והחיבור לגוף...
אם יש למישהו תובנות (כניראה לקראת ההחלפה שלו) אשמח לשמוע.
קובץ מצורף 135672
מודה שלפחות לי זה היה מראה בתמונות הקודמות זווית הרבה יותר חדה ומצב הרבה יותר גרוע.
זה הרבה פחות נורא כשזה המצב.
ועדיין - את עניין הזכר/נקבה כדאי לסדר.
נראה מהצד שהוו בנוי נכון הנדסית.
לא חובה להחליף את הזכר נקבה אלא רק לחלוץ את הפין הסורר.
אכן בחירה מוזרה של אספיר לבנות הפוך מהמקובל אבל לא ניתן לומר שזה לא לגיטימי או כשל הנדסי.
( ואני לא מהנדס)
מחזק את מה שבועז כתב, אין מה להפעיל כוח למשיכת החלק שאמור להישלף לפני שמחלצים את הבורג הגזור מלמטה. אתה רק תגרום כך נזקים.
הבורג הזה הוא פטנט (די מחורבן) למנוע חופשים, יש לי כזה בויטארה על רסיבר בהתקנה מקומית ...
אני לא שותף לאידיליה.
זה וו עם זרועות ארוכות ובזוויות שיוצרות המון מומנט על נקודת החיבור.
אני מניח שלגרירה הוא אחלה, אבל שלא תעז לנסות לחלץ איתו (לא רואה למה מתחברת קורת הרוחב שאליה מחובר הוו, אז לא באמת יכול לשפוט, אבל מאיך שהכל בנוי,אני מרשה לעצמי לנחש).
אני קצת חולק עלייך,
לפני 15 שנה היה לי טרופר ורציתי להתקין בו וו גרירה, מצאתי פה מישהו שמוכר קיט שפורק מטרופר אבל עם וו גרירה קבוע, חתכתי את כל התושבת הקבועה לקורת רוחב וריתכתי לקורת הרוחב רסיבר נקבה כולל חיזוקים שהם גם נקודות חיבור השרשרת בצורה שזה יהיה פחות מחרשה מהמקור וצמוד למספר רישוי, רכשתי התקן תפוח משולב וחיברתי לזכר מתאים לרסיבר.(כמובן אישור טכניון + עמדה מספר 1 שבמקרה הנ"ל לא נדרשים)
אז עבודות החיתוך והבנייה אפשריות מאוד על המתקן הנוכחי.