פוך עם לוגו ג'יפולוג!
Printable View
פוך עם לוגו ג'יפולוג!
רגע, צריך להביא את ה rc למפגש?
אורי, לא ידעתי שאתה בדרך לעוד ילד. שיהיה במזל טוב. חכה לגיל 10 ולצבע ברור לפני שתפיל עליו את הבשורה שאבא תימני. זה כמו שאמרתי לאשתי שנחכה עד שהבנות יהיו בנות 15 כדי לספר להן שאמא רומניה. אם הן יגנבו משהו בסופר, נדע קודם.
לגבי כל היתר, האמת היא שכשאני וברלי נפגשים זה נשמע כמו פוטנציאל לרעידת אדמה, כי ברלי מתקשה להסביר משפטים פשוטים בפחות מ4800 מילה בעוד שאני עדין הליכות, רהוט, מתורבת ומקשיב תמיד לחברי- אבל מה שקורה בפועל זה שמהר מאוד השיח הופך להעלאת זכרונות שרובם מנופחים ומוגזמים לחלוטין על דברים שהיו, שהופכת להתמרמרות כללית על כמה פעם היה יותר טוב מבחינת אידיאלים, עבודה, רכבים וכו- ועל כמה שנותינו הטובות לא ישובו למרות ששנינו משתדלים לא להסתכל על עצמנו בטרמינולוגיה של "איזה גדולים הינו" אבל שנינו יודעים שזו אמת. וזה, יודגש, לפני פתיחת אלכוהול.
שכחת להזכיר שאתה לא מפסיק להפליץ
הוא ניסה לשמור הפתעות בזמן אמת
נ.ב תומר ... אבא תימני פרסי אמא פולנייה רומניה ...וחוץ מזה אני צריך לספר לך שאי אפשר להסתיר כלום מהילדים ?!
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
זהו, שאני לא מופתע. כי אני יודע שזה יגיע.
תנסה לחלוק איתו רכב במשך יום שלם בהשקה.... חוויה.
כל היתר יקבלו את ההלם בזמן אמת. לטובתם, אני מקווה שיהיו מספיק שתויים כדי לא לשים לב לפני שהם מתעלפים.
דרור, כולה מערכת חימום למושב בילד אין, על כסא עור זה משהו משהו.
לא הבנתי לנהג סופה מדופלם .. עיתונאי בדימוס... ואדם ניאדרטלי בהווה מפריע קצת פלוצים?!
בחיי שהסופה לא ראויה לך (: חלבי כזה...
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
היום גם יש פתרונות טכנולוגיים כמו לוכד הנפיחות של מקיטה:
https://www.amazon.com/dp/B07M8JTDNS...PDGTBCN27EJXDZhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...45aa48c461.jpg
אני מריח כאן תחרות חדשה במפגש?
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
אתה מריח....
נשלח מהנייד
מי שרגיל לרכב פתוח, ופתאום סוגרים אותו באקווריום עם מכונת נודים כזו (האמת שגם לי לא חסר), אתם לא רוצים לדעת.
בקיצור - יהיה שמח, טעים, מצחיק וגם ריחני במפגש הזה. מי שלא בא, מפסיד.
אהם.
????
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
קובץ מצורף 136161
רק מניח את זה כאן... אופציונאלי....
ראיתי תאריך.. יש מיקום?
ככל שנדע מיקום יותר מוקדם, כך נוכל לתכנן טיולים באזור לפני ואחרי.
בבקשה לא כמו בפעם שעברה שהגישה למיקום היתה מוגבלת והגבילה את מסלולי הטיול (למי שלא רצה לעלות את הזיק)
מתי הגישה לחניון הלילה במפגש בגיפולוג חייבה לעלות את הזיק?
אני לא זוכר שעליתי אותו כדי להגיע...
נשלח מהנייד