הנוזל שפגשתי היה דליל ללא גושים בכלל.
ומגיע גם במיכל גדול.
Printable View
לא ידעתי את זה.
תודה.
ניצלתי קשרי עבר בהשגת הנחה למיכל הזה, והזמנתי.
תודה לכל העונים.
חנן - מה שצריך זה רק מספר של "ידידים".
מגיעים בזריזות , עם סט תולעים וקומפרסור , ומתקנים.
לא עולה כלום , והבת / אישה לא צריכות להתעסק עם זה.
1230 מכל טלפון
נ.ב - יצא לי במסגרת הזו לתקן כמה עשרות גלגלים , לרוב לרכבים שלאנשים לא היה מושג מה צריך לעשות , או לרכב בלי ספייר.
אני לא מתאפק, כבר מותר לשאול מה ההתנגדות העקרונית לגלגל ספייר (לפחות גלגל רזה) וג׳ק? במיוחד ברכב גדול ומרווח? ובנסיעות הארוכות.
Asaf-a
אסף.א
למרות שהכרתי, לא חשבתי על הכיוון. תודה.
זו לא חוצפה לבקש עזרה חיצונית ממתנדבים כשהפתרון(היקר) מונח לך בתא המטען?
- - - Updated - - -
מכיוון שמבחינתי הדיון כבר מוצה, אני זורם עם השאלה.
תא המטען שלי מנוצל במלואו, מכיוון שאני עובד חלק מהזמן מהבית. הוא מלא במקרר ובארקליות מלאות בחלקי מערכות בלמים שאני בונה.
צמיגאים נוטים לפסול או מסרבים לתקן לאחר תיקון בתולעים.
אני מניח שצמיג כשלך הוא יקר מאוד ולכן הייתי שוקל אולי תוספת של צמיג צר בקוטר המתאים.
עכשיו החיים יפים והצמיגים הרגישים עדיין חדשים. בעוד כמה חודשים הסוליה תתבלה עוד ויש סיכוי שתחווה יותר תקרים.
אני מכיר את נושא הסירוב לתיקון תקר שתוקן בתולעת.
שוחחתי על זה עם הפנצ'רמעכר שלי, הראיתי לו את הערכות שברכב, של התולעים והפטריות, והוא אמר שהוא יתקן את הצמיגים לאחר התיקון הזמני שלי.
"זו לא חוצפה לבקש עזרה חיצונית ממתנדבים כשהפתרון(היקר) מונח לך בתא המטען?"
חנן - מכיוון שאני נמצא בתוך המערכת אני יכול להגיד לך שזה ממש לא חוצפה , להפך.
אני אמנם חילוני לגמרי , אבל הארגון במקור מגיע מהצד הדתי - עשיית חסדים .
בשביל מי שיוצא לקריאה , זה הרגשה טובה לעזור ,
ובשביל הדתיים שבארגון זה נתפס כחסד שמעריכים אותו מאוד.
במקרים של מישהי שנמצאת עם פנצר זה ברור שיהיה לה יותר קשה להחליף גלגל או להתמודד עם סט תולעים , ולכן יש הרבה קריאות כאלה.
יש מקרים של אנשים שמנסים לנצל , אבל זה מעט מקרים ועם הזמן הארגון למד לזהות את המקרים האלה.
ניצול זה אומר למשל מישהו (שיכול בעצמו להחליף) שמתקשר להחליף גלגל עם פנצ'ר , ליד הבית ,
לא טורח לרדת למטה ולהיות ליד המתנדב , וצועק לו מהחלון איפה המפתח וכו'
אני מבין את הדוגמאות שנתת, רק שפה הבנות יכולות לתקן ממש בקלות עם הערכה המקורית, אז הקריאה לעזרה היא נטו בשביל לחסוך כסף. נשמע לי בעייתי.
לכן אני אומר שוב , בתור זה שיוצא לקריאות ,יש הרבה מאוד קריאות לתיקון עם סט תולעים ,
או החלפת גלגל של מישהי שתאורטית יכולה לעשות את זה ,
אבל מבחינת הארגון זה בדיוק המקרים שלשמו הוא הוקם.
אל תרגיש לא בנוח ...
תודה.
האוטו הזה, או אולי מדויק יותר: השילוב שלו עם הנהגת הצעירה בבית, הוא מגנט תקרים. היא הצליחה לארגן שלושה בחצי שנה.
התקר השני היה מוזר. 3 בבוקר אני מקבל ממנה טלפון. היא במרחק 45 דקות נסיעה ממני. נסעתי אליה. עד שהגעתי מישהו כבר עזר לה לנפח וניסה לחפש את התקר ולא הצליח, אבל בשלב כלשהו גם האוויר הפסיק לרדת. נסענו הביתה. למחרת לקחתי אותו לתיקון, וגם שם לא מצאו כלום. ההשערה שלי היא שנשאר נוזל תיקון בתוך הספוג הפנימי מהפעם הקודמת, ותיקן בעצמו את התקר.
הערב עוד אחד, בגלגל אחר. תוקן עם תולעת. נלך מחר לתיקון מקצועי.
סעמק.
לגבי הספייר, אני מתכוון להשיג גלגל מפירוק, של טוסון. אמרו לי שזה מתאים. שישב במחסן בכוננות.
ניפחת עם הקומפרסור שהגיע עם האוטו?
Sent from my HD1903 using Tapatalk
חיובי.
אפשר לחסוך קצת ברכישת מספר מיכלים (של אותו החומר) קטנים ובמקרה הצורך להשתמש במיכל וחצי שתיים?
יתכן, אבל אם כבר יורדים לרזולוציה כזו, אז נראה לי כבר לשים את המקורי וזהו. הפער במחיר, אם בכלל יהיה, לא מצדיק את זה, לטעמי.
- - - Updated - - -
קניתי בפנצ'ריה גלגל ספייר. גודל מלא. שישב במחסן לעת הצורך. עם מגבה ומפתח ברגים.
בהמשך יהיה כנראה גלגל קטן ואולי נעשה טרייד על מה שקניתי. הגלגל הקטן לא זול. כ2000 ש"ח, ובכל מקרה אין לו מקום ברכב, אז לא בטוח שההשקעה שווה בשביל גלגל שישב במחסן.
ביחד עם פתרון התולעים, והפתרון המקורי, זה נותן סט מספק של פתרונות, לטעמי.
הנה סיבה אחת:
המשטח, באורך סטנדרטי, עמוס במערכות בלימה שאני עובד איתן בבית, הונח במקומו בעזרת מלגזה.
https://imageshack.com/i/pmIj8sTLj
אני מקווה שנותרה גישה לקומפרסור ולתולעים … הם מתחת למשטח?
Asaf-a
אסף.א
לא חשבתי על זה, האמת. הנסיעה הזו כבר מאחוריי.
ערכת התולעים בFrunk. Front Trunk. בצד של האין מנוע. קיט התיקון המקורי עם המדחס בתוכו מתחת למשטח בתא המטען האחורי.