אני בטח מביך את עצמי, אבל זוג מונרו להיילקס עלו לי כ270 ש"ח כולל מע"מ, ביחד, ואני מרוצה מהם.
Printable View
אני בטח מביך את עצמי, אבל זוג מונרו להיילקס עלו לי כ270 ש"ח כולל מע"מ, ביחד, ואני מרוצה מהם.
הלוואי, את המחירים האלה אני מכיר, אבל להבנתי ספיראלי צריך בולם איכותי יותר מאשר עלה.
מקווה שאני טועה.
בכל מקרה, הדיסקו שלי לא אוטו מרוץ, אני לא טס בשבילים, ולא קופץ על מדרגות, רק מצפה לשיכוך סביר בתנועה בקצב של 30 עד 50 קמ"ש בשבילים בלי להרגיש שמישהו בועט לי בגב.
לדעתי זה בכלל עניין של קפיצים ואתה סוגר מהלך כשאתה עולה על באמפר.אתה חוטף מכה מהבאמפ סטופ בגלל שהקפיץ עייף.
לעיניין הבולם,לפי התיאור שלך גם הוא כבר עייף,אבל בולם גמור ישפיע על הנדנוד של הרכב לאחר הקפיצה ולא בזמן הקפיצה
אני מדבר על הנחיתה אחרי הבאמפ (נגיד בכביש, כשאין עוד הפרעות של בורות נוספים) ,כשהגלגלים האחוריים יורדים מהבאמפ לכביש, והמאסה נוחתת על הקפיץ, אין שיכוך החזרה.
אני אצלם מחר את האוטו עובר באמפ מול הבית,הכי קל.
שלחו לי עכשיו סרטון מהסופש, אבל בירידה, נראה לי שאני צריך להחליף 4 [emoji1745]
אם זה בירידה של המסה אחרי הקפיצה זה קפיץ,אם זה קורה בעליה אחכ זה בולם.
את הבולם קל לבדוק,תקפוץ על הטמבון ותנדנד חזק ותבדוק את מהירות השיכוך.צריך לעצור את הנדנוד כמעט מיד
ניסיתי את זה, המשקל שלי 90 קילו לא כ"כ משפיע על הקפיץ.
ייתכן שזה קפיץ הבי דיוטי ל110 עמוס, והדיסקו לא כבד מספיק
אצלי יש את אלו, של טרהפירמה.
סהכ אני מרוצה.
ראיתי את זה, תודה על ההמלצה.
האם LR PARTS "מפנקים" (כלומר, שלם ושכח) בכל הטיפול הלוגיסטי כמו LR DIRECT ?
סט קומפלט של terrafirma, מתאים לדיסקו מוגבה 2" (אחפש מידות פתוח סגור לוודא שזה זהה למה שמורכב כרגע) יעלו לי 1833 ש"ח כולל מיסים ומשלוח עד דלת הבית.
לדעתי עסקה משתלמת, אני מניח שהם ישרדו את כל התקופה שהאוטו יהיה אצלי
אגב קפיצים (אסף הזכיר לי בשרשור אחר) גם כשהאוטו עמוס פול בטיול הוא לא צונח, אז הקפיצים כנראה גיבורים, יש גם כננת מקדימה.
יש מספיק חומר למחשבה.... (זו בעיה כשיש לי המון זמן פנוי לחשוב)
תנסה אולי לצלם את הקפיצים.. או לפחות לחפש עליהם מקט
לגבי איזה בולמים, לדעתי .. 4 מונרו פשוטים והאוטו ירגיש חדש.... לעומת 2 אחוריים גמורים ו2 עייפים/לא מכויילים.
אישית לא הייתי לוקח מונרו לא בגלל האיכות נסיעה בכביש.. אלא יותר בגלל העמידות בעבודת שטח מאומצת.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
רשמתי פה פעם, קינג או ome.
זה לא מקט...
נכון. אבל רשמתי אולי זה היה בקדמי.
מחר....
קבלתי
Ome 763x
בחיפוש שמצאתי רשום כ heavy duty rear
זה נפלא, הייתי מהמר על החלפת בולמים..
כדי שקפיץ hd יקרוס צריך המון משקל ונסיעה חוליגנית.. ו/או סגירת מהלך בהן הבאמפסטופ עוצר את הסגירה מאוחר מדי שהכריכות נשענות אחת על השנייה.
סרנים, בולמים, מנוע.. ממש הדיסקו של תסאוס.
לרכב כמו שלך שיוצא רק לטיולים, לא נוסע מהר בכביש ולא נוסע מהר בשטח לאורך זמן, הייתי שם את הבולמים הכי זולים מחברה מוכרת.
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk