תגובה: למסירה יראור (מתאים ל M16) עדיפות למשרתים בסצ״ח
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
בימים אלו אני עוסק מול גוף ממלכתי, בנושא דרכים למניעת הסיכונים שברכישת אביזרים לנשק וציוד לחימה שניתן באופן חוקי לייבא מעלי אקספס ודומיו, אולם בפועל, מדובר בפריטים שלעיתים מסכנים את הרוכש וסביבתו, מאחר והם מיועדים לאיירסופט ויכולים להיכשל בדיוק כשצריך אותם.
לדוגמא "צולבת", מסילות פיקטיני, כוונות השלכה, התקנים לקסדה ועוד.
השוק מוצף מוצרים זהים לחלוטין בצורתם ובמידותיהם למוצרים התקניים אולם הם מיוצרים מחומרים נחותים שיגרמו בהכרח לכשל.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איש הצפון
בימים אלו אני עוסק מול גוף ממלכתי, בנושא דרכים למניעת הסיכונים שברכישת אביזרים לנשק וציוד לחימה שניתן באופן חוקי לייבא מעלי אקספס ודומיו, אולם בפועל, מדובר בפריטים שלעיתים מסכנים את הרוכש וסביבתו, מאחר והם מיועדים לאיירסופט ויכולים להיכשל בדיוק כשצריך אותם.
השוק מוצף מוצרים זהים לחלוטין בצורתם ובמידותיהם למוצרים התקניים אולם הם מיוצרים מחומרים נחותים שיגרמו בהכרח לכשל.
אני מכיר מישהו שעזר למוסדות למנוע מרוכבי טרקטורונים סכנה ועזר למשרד התחבורה להתקין תקנות ורגולציות שהובילו לקשתות שבסופו של יום הוא גם התפרנס מהם.
הכול מתוך מחשבה עמוקה על טובת הציבור.
מזל שהמוסדות מקבלים רגולציות בברכה.
תודה לך על הדאגה לאזרחים. נוגע ללב.
אין לי צל של ספק שזה לא קשור לכך שהיבוא הזול פוגע לחנויות בפרנסה.
אם אני לא טועה, אחרי עשרים ומשהו שנות איוולת (מוטב מאוחר מאף פעם), בוטלה חובת התקנת קשתות לטרקטורונים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
אם אני לא טועה, אחרי עשרים ומשהו שנות איוולת (מוטב מאוחר מאף פעם), בוטלה חובת התקנת קשתות לטרקטורונים.
עוד חודש תבוטל.
אהיה מהראשונים להנות ממנה…
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
אני מכיר מישהו שעזר למוסדות למנוע מרוכבי טרקטורונים סכנה ועזר למשרד התחבורה להתקין תקנות ורגולציות שהובילו לקשתות שבסופו של יום הוא גם התפרנס מהם.
הכול מתוך מחשבה עמוקה על טובת הציבור.
מזל שהמוסדות מקבלים רגולציות בברכה.
תודה לך על הדאגה לאזרחים. נוגע ללב.
אין לי צל של ספק שזה לא קשור לכך שהיבוא הזול פוגע לחנויות בפרנסה.
אני לא מוכר אקססוריז כאלו בבית המסחר שלי ולכן אני נקי מניגוד אינטרסים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איש הצפון
יכול לחלוק מידע לגבי זיהוי הסכנות?
Sent from my HD1903 using Tapatalk
השימוש שלי הוא לא לנשק. יותר כדרך לקבע חיישנים שונים על מסילה פשוטה ונוחה. הזמנתי, נראה אם יעוקב.
למסירה יראור (מתאים ל M16) עדיפות למשרתים בסצ״ח
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איש הצפון
אני לא מוכר אקססוריז כאלו בבית המסחר שלי ולכן אני נקי מניגוד אינטרסים.
אמרתי שאין לי כל צל. אתה סנראה צדיק שמסיע לרשויות לכתוב עוד נוהל שיכנס חזרה לצו היבוא החופשי ויציל עשרות אלפי אזרחים מסכנה מוחשית.
כמה עבדתי קשה בשביל שלמשל בתחום הרכב יהיה אפשר ליבא בקלות.
אני מקווה ששם לא יכנס צדיק כמוך ויקלקל וייקר לנו את היבוא החופשי.
אם יזדמן לך, ספר לנו בכמה מקרים ואילו תוצאות מסתכמת הסכנה שאתה טורח באזרחות טובה לחסוך מאיתנו?
נשק זה תחום שאני סולד ממנו כך שלשמחתי לא אפגע אבל ליבי ליבי על כל התחומים שיש להם את היוסף ״בגושים״ שלהם ושמחרבנים להם את התחביב. תשאירו את החוכמה וזכות הבחירה לאזרחים ותעיפו מאיתנו את המגבלות המזויפות האלו. אתם סתם תורמים ליוקר המחיה ותו לא.
מענין, בועז, אם תחשוב ככה, כשלמישהו יתפוצץ צינור בלם בלי תקינה והוא ייכנס עם האוטו שלו במישהו שאתה מכיר.
מי שמזמין צינור בלם ברשת ומתקין / מחליף אותו , לרוב יודע היטב מה הוא עושה
ולרוב גם לא יקנה את הצינור הסיני בשקל אלא יעדיף את המוצר הטוב יותר
מי שמתקין את הצינור הזה יהיה לרוב זה שמשפץ רכב אחרי אובדן להלכה , ואז יחסוך גם בזה
בשביל למכור למשפחה שתנסה לרדת אחר כך את הירידות לטבריה והנהג יגלה שהברקסים לא עובדים.
או מי שירצה לחסוך על הרכב שלו וילך לתקן במקומות זולים שיחסכו גם כאן.
אז הוספת התקנות הללו לא תעזור. במיוחד ההגבלות על היבוא האישי. רק תפריע לאנשים בתחביב כמונו
אייל, אני חושב שאתה מדבר שטויות.
ברוב העולם אין את המגבלות האלו והחיים שלהם לא פחות בטוחים משלנו.
מאחורי כל המגבלות האלו עומדים רק אינטרסנטים שחסמי יבוא מסייעים להם להתעשר על גבינו בקלות. עלי אקספרס מקשה עליהם.
פחות מגבלות ופחות מיסים רק יעשו לנו טוב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איש הצפון
מאוד סקרן לשמוע מה זה חומר נחות לצולבת או מסילת פיקטיני?
למה כי נראה לך שצהל בעצמו לא מייבא את הדראק הזה?כן כן חלקי איירסופט לנשק אמיתי..
אתה טועה או שאתה תמים או שיש לך איזה עניין בנושא.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
מענין, בועז, אם תחשוב ככה, כשלמישהו יתפוצץ צינור בלם בלי תקינה והוא ייכנס עם האוטו שלו במישהו שאתה מכיר.
סתם אגדות.
לא יקרה כלום מצינור מפוצץ אחד.יש לפחות 2 מעגלי בלימה נפרדים ברכב.
זה א.
וב מה שמוכרים לך בחנויות חלקי חילוף בטיחותיים הכל עם תקינה?בדוק?
והג'אנטים הסינים בשלל בצורות באמת עברו תקינה או שהסיני ידפיס לך מה שתבקש?
ממליץ שתעשה בדיקה חוזרת
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
חבר שלי נהרג ממכה של קשת בעת התהפכות.
רגולציה שנולדת מתועמלנות ברוב המקרים היא הגרועה שבהן.
ע״ע בגושים, ורגולציית יתר למידות צמיגים.
(למי שלא יודע או זוכר, פעם לצמיגאים מורשים הייתה סמכות לאשר עד 10% חריגה במידה).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Yaron.nahum
מי שמזמין צינור בלם ברשת ומתקין / מחליף אותו , לרוב יודע היטב מה הוא עושה
ולרוב גם לא יקנה את הצינור הסיני בשקל אלא יעדיף את המוצר הטוב יותר
מאוד הייתי שמח לגור במדינה שאתה גר בה.
אני כן יכול להבין, שאולי שוק שיפורי הנשק (מסילות כוונות וכו...) הוא בסבירות נמוכה יותר לתקלות מסוכנות, פשוט כי מקרי הירי הם מועטים, ומקסימום תפספס, אבל רגולציה בתחומים מסוימים היא חיונית בעיני. הפסילה של רגולציה באשר היא,
וחמור מכך, האשמה אוטומטית של מישהו שפועל בנושא, בכוונות זדון ואינטרס זר, היא לא במקום.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
bazz270
סתם אגדות.
לא יקרה כלום מצינור מפוצץ אחד.יש לפחות 2 מעגלי בלימה נפרדים ברכב.
זה א.
וב מה שמוכרים לך בחנויות חלקי חילוף בטיחותיים הכל עם תקינה?בדוק?
והג'אנטים הסינים בשלל בצורות באמת עברו תקינה או שהסיני ידפיס לך מה שתבקש?
ממליץ שתעשה בדיקה חוזרת
א. רכב שבולם על שלושה גלגלים סוטה בחריפות. רוצה לנסות? שכח ג'אבקה לחוצה על צינור בלם, ולך לבלום בעוצמה בכביש. אולי (ממש אולי, וזה שווה דיון טכני) איזה מערכת esp תציל אותך מהתנועה שבאה ממול, אבל זה יהיה על חשבון מרחק בלימה.
ב. כן. אני ממש רוצה לקוות שבחנויות בהן אני קונה, יד הרגולטור משפיעה. ברור לי לחלוטין שאם לא היה פיקוח היית צריך לברור את המוץ מהתבן כדי למצוא משהו עם תקינה.
יד רגולטור משפיעה?
על הסחורה שיש בחנויות?
ראית פעם מה הוא נוהל ייבוא מסחרי לחלק של רכב?
בחיי שאין לנו על מה לדבר.אין לי שום רצון לשכנע אותך
סיפור שסיפרתי כאן כמה פעמים-
אני קיבלתי פעם רכב אחרי החלפת דיסקים ורפידות ממלאי מקומי בארץ, לא משהו ״זבלה״ אבל לרכב אין כח להגיע עד לנעילה.
אפילו במכון הטסטים זה נחשב עובר.
בסוף הבאתי בעצמי בדרכים עקלקלות, סחורה אמריקאית משובחת שעלתה לי בערך כמו זו בארץ והצגתי כאן את תוצאות הבלימה על גלילים שאסף הגדיר כחריגה לטובה.
אין סיכוי שהייתי מקבל אישור יבוא בדרך המלך והרגולטור היה מאלץ אותי כמו את מרבית השוק לנסוע ברכב עם בלמים גרועים.
המסקנה שלי היא שאם יהיה יבוא יותר חופשי ותחרות למחיר אז נקבל מוצרים יותר איכותיים בפחות כסף.
הרגולציה מאלצת אותנו להסתפק בבינוני ומטה במחירי פרימיום.
מי שמשתתף בנסיונות הרגולציה הוא לרוב בעל עניין כזה או אחר מסחרית או במקרע הרע השני תמים שימושי בידי המערכת.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
bazz270
יד רגולטור משפיעה?
על הסחורה שיש בחנויות?
ראית פעם מה הוא נוהל ייבוא מסחרי לחלק של רכב?
בחיי שאין לנו על מה לדבר.אין לי שום רצון לשכנע אותך
כן ראיתי. יש כאן שרשור שלם שלו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
א. רכב שבולם על שלושה גלגלים סוטה בחריפות. רוצה לנסות? שכח ג'אבקה לחוצה על צינור בלם, ולך לבלום בעוצמה בכביש. אולי (ממש אולי, וזה שווה דיון טכני) איזה מערכת esp תציל אותך מהתנועה שבאה ממול, אבל זה יהיה על חשבון מרחק בלימה.
ב. כן. אני ממש רוצה לקוות שבחנויות בהן אני קונה, יד הרגולטור משפיעה. ברור לי לחלוטין שאם לא היה פיקוח היית צריך לברור את המוץ מהתבן כדי למצוא משהו עם תקינה.
הרגולטור שלך לא מבין מימינו ומשמאלו. הוא רק עסקן פוליטי שליקק איזה חור ת...ת מספיק לעומק וקיבל ג'וב, והוא דואג לאינטרסנטים שדוחפים לו מעטפות מתחת לשולחן. אני אולי מגזים בכוונה בתיאור פלסטי דוחה, אבל מאחורי זה יש גרעין של אמת. התחקיר על "דני יסדר" חשף את כל התהליך במערומיו.
חנויות החלפים מלאות במוצרים סיניים ירודים שקיבלו את אישור ה"רגולטור" הזה ואת חותמת ה"תקינה" שלו. אנשים שמבינים הרבה פחות ממך רוכשים את פסולת המתכת/גומי/פלסטיק הזו בכסף רב ומסכנים את חייהם וחיי משפחותיהם, באישור רשמי של אותו רגולטור.
הג'נט עם לוגו הגולגולת שחנן מצא בנקרות הוא דוגמה מצויינת - לפני כמה שנים אני ראיתי בעיניים מה קורה למכונית שאותו דבר בדיוק קרה לה, רק בכביש, ב-180 קמ"ש. ג'נט מגנזיום סיני ב-250 שקל, לא עם גולגולת, עם נשר..... וככה נכנסים לישראל רפידות בלם, צלחות בלם, משולשים, בולג'וינטים, צינורות בלם, ג'נטים, "מושבי ספורט", צמיגים.... הכל פאר אשפת המזרח הרחוק.
עכשיו תנסה לייבא בעצמך מוצרים דומים, אבל של מותגים מערביים ויפניים איכותיים, ותראה איך יגרסו לך את זה בנמל כי "אין לזה תקינה". צמיגים איכותיים וידועים כאן, שרבים (כולל אני בעצמי) נוסעים עליהם כי הצליחו איכשהו להשתחל לארץ בדרך לא דרך, אין להם תקינה אירופית ואסורים לשיווק בישראל, אבל כל מיני לינגלונג וצ'ינגצ'ונג מתקלפים ומתפרקים, נושאים בגאון את תו התקן בזכות הרגולציה ומשווקים כחוק לפראיירים שלעולם לא נגמרים, רק מתחלפים.
העיקר שיש רגולציה, הא?....
הרגולציה הזו היא האסון שלנו. הורסת את חיינו כאן.