מכלאת הגמלים מקום נחמד אבל נגיש לכל רכב ועמוס ,
ליד "המרפסת " של צין יש חניון לילה מסומן נגיש רק לרכב שטח אולי עדיף שם,
ממש לפני הירידה כל השטח הוא לא שמורת טבע תישן איפה שבא לך,
מאחורי תחנת השאיבה יחסית שקט
Printable View
מכלאת הגמלים מקום נחמד אבל נגיש לכל רכב ועמוס ,
ליד "המרפסת " של צין יש חניון לילה מסומן נגיש רק לרכב שטח אולי עדיף שם,
ממש לפני הירידה כל השטח הוא לא שמורת טבע תישן איפה שבא לך,
מאחורי תחנת השאיבה יחסית שקט
נחל אביה מצויין ושקט.
מכלאות הגמלים גם מומלץ לאמצע שבוע אבל בשישי סביר שלא תהיה לבד.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
דרור ידידי
שלחו אותך כמעט לחצי מהנגב (-:
כנס לעין תמר / נאות הכיכר , שלוף 500 ש"ח
קבל מיטה של בני אדם , מקלחת של בני אדם, שומר בכניסה
אספרסו במרפסת לפני השינה.
ובתוספת של כמה שקלים גם ארוחת בוקר.
גם ישנת כמו תינוק, גם סייעת לפרנסה של "מוכי קורונה"
גם שמרו לך על הרכב בלילה מתחלואי האזור.
לילה טוב.
חניון לילה שער אשמדאי, מיד לפני הכניסה למכתש הקטן. הכניסה משביל סלול היטב מכביש 25, כ 5 קמ לפני צומת הערבה. יארח לך לחברה השומר הבדואי של מקורות - ישן בטנדר שלו כ 100 מטר מרחבת החניון... ישן כמו אבן, אגב
דרור, תן משוב
בסוף, עבר עלי סופ"ש צפוף ועמוס.
חמישי בלילה חילוץ של נמרוד וידר ששבר טרנספר בנחל אביה. לקחתי את הבן ונסעתי מחולון לנאות הכיכר עם הטרנספר הישן שלי מהמחסן. עבדנו במכונאות מ-21:00 עד חצות עד שהסופה שלו חזרה לבעוט כרגיל. נהיגת לילה ארוכה בחזרה לחולון, שינה של שעתיים וחצי והתייצבות מוקדם בבוקר לעבודה באירוע נהיגות בבצרה, ללקוחות של יבואן.
גם שם פרפרתי לא מעט, כולל שני חילוצים (אחד מהם של רכב שטח חדש מהנחשבים ביותר שעולה כמו 15 סופות) ובשישי בערב כבר הייתי באמת מחוסל. מקלחת ולישון. בחולון.
שבת. קימה מוקדמת כמו שאני הכי שונא בעולם, ונהיגה לצומת הערבה. התייצבתי שם ב-07:30
הטיול היה החלק הכי קל של היום. עבר בכיף של הכיף. מזג אויר מדהים, הצין תמיד מרהיב ביופיו, קצב טוב, אפס תקלות, אנשים מרוצים.
אבל זה לא נגמר.....
סיימנו בשדה בוקר ב-16:30. ניפחנו אויר וכבר יצאתי לכביש 40 והתחלתי לעלות צפונה ואז מדריך שלנו מתקשר שהוא תקוע ביציאה מציר הלשבי"ה (כביש 40 - נחל חווה). אחורה פנה, נסענו לעזור לו והפעם (דרעק יפני) לא הצלחנו לתקן וחיכינו איתו על כביש 40 לגרר שהגיע רק ב-23:00...... קפה, פיצוחים, צחוקים, אבל 6 שעות..... ושוב נהיגת לילה ושירה עם הרדיו כדי לא להירדם. אתם ממש לא רוצים לשמוע אותי שר...
נכנסתי למיטה ב-02:00.....
מסקנות?
1. אין כמו סופה
2. אין רכב שמתיש בכביש יותר מסופה (ברור שיש. אבל בכביש היא עדיין דורשת תעצומות גוף ונפש)
3. תכניות הן רק בסיס לשינויים.