חבל על דאבדין ולא משתכחין.
היה עיתונאי רכב בחסד עליון, שתיתי את מילותיו בצמא - גם לא היה הרבה חומר אחר בעברית...
בשנים האחרונות דווקא היה די בן אדם לא נעים, במדיה האינטרנטית במיוחד, אבל נו - הכל מכשירי חשמל גם ככה בקרוב.
Printable View
חבל על דאבדין ולא משתכחין.
היה עיתונאי רכב בחסד עליון, שתיתי את מילותיו בצמא - גם לא היה הרבה חומר אחר בעברית...
בשנים האחרונות דווקא היה די בן אדם לא נעים, במדיה האינטרנטית במיוחד, אבל נו - הכל מכשירי חשמל גם ככה בקרוב.
יהי זכרו ברוך.
הכרתי את השמות ופה ושם גם קראתי איזה גליון אבל באופן טבעי גדלתי על מוטו וקצת אוטו בהמשך.
לא משוכנע אבל נדמה לי שאני זוכר אותו מהמרוצים המצחיקים שנערכו פעם בסוסיאדה בעפולה.
הייתי חבר המועדון המוטורי הישראלי ( או בכינוי שלשת ה-ההה ) שרוני היה ממייסדיו .
זוכר אותו היטב מפגישות המועדון החודשיות וכן ממרוצי אשקלון ובאר שבע .
חיכיתי כל חודש לכתבות המעניינות שלו .
יהי זכרו ברוך .
אילן
אז עוד לא היה בעיה חוקית. הבעיה נולדה בתחילת שנות התשעים.
בתקופה הראשונה שבה זה היה מותר התחרינו עם ביטוח חובה שכלל סעיפים שנמחקו בנתיים מהתעודות
35- תחרות
36- תחרות מהירות.
הכול לפי החוק [emoji23]
אבדה גדולה... מאגר עצום של ידע ויכולת כתיבה.
גם אני קניתי אלפא סוד בשנות השמונים בהשראת רוני.
רק אני הוצאתי את הבורג המגביל מאחורי דוושת הגז? :-)
דווקא האלפאסוד סבלה מנוחת נהיגה "איטלקית" קלאסית, שנוחה לבעלי רגליים קצרות וידיים ארוכות....
אני זוכר שהייתי חייב לשכב למטה כדי להגיע לסוף הקלצ׳
הי חברים;
נתקלתי רק עכשיו בשרשור על אהרונוביץ. כמי שכתב בעיתונים אותם ערך רוני החל מטורבו מס' 1 ועד הקמת 'הגה', אני מסכים לחלוטין שרוני הקים וגיבש את עיתונות הרכב במקצוענות ואינטגריטי שאין כמותם - הוא היה מקצוען אמיתי בכתיבה, מבחנים (לא רכבי ונהיגת שטח, מסכים לגמרי...), צילום, עימוד, כל חוליות ההפקה והיצירה. למדתי ממנו המון, ושמרתי איתו על קשר , ככל שיכולתי.
לרוני היה מנגנון השמדה עצמית שהרחיק אותו משורות הבראנג'ה אותה הוא הקים, חבל מאוד. אבל אי אפשר, ואסור לקחת ממנו את מה שהוא כן עשה, הקים את עיתונות הרכב בישראל. כולנו למדנו ממנו, וכך נזכור אותו. אללה ירחמו!
עצוב ונורא לשמוע.
ונורא מכך, לדעת על זה רק היום, המון חודשים אחרי.
בהחלט היה ממיסדי דור אוהבי הרכבים, שאני נמנה בין חבריו. עצוב שלא זכה לתהילה לה הוא ראוי.
יהי זכרו ברוך