3 קבצים מצורפים
תגובה: ניסן ווינר בעיה בהתנעה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
roybens
עוד כמה זויות
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
האמת שאין קוד יש את הפאנל של המספרים אבל הוא לא מחובר ככה קניתי את הרכב. …מכניס מפתח ומניע
לא יודע אם יש שבב במפתח הזה ???
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
roybens
האמת שאין קוד יש את הפאנל של המספרים אבל הוא לא מחובר ככה קניתי את הרכב. …מכניס מפתח ומניע
לא יודע אם יש שבב במפתח הזה ???
ברוב המקרים עושים איזשהו ניתוק, מתרגלים לזה שהקודנית לא מתפקדת, ויום אחד היא מתחילה לתפקד עצמאית, בלי שהיא טורחת לעדכן אותך קודם. בקיצור, צריך להעיף אותה בשיטת טיפול שורש.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shmulikbg
ברוב המקרים עושים איזשהו ניתוק, מתרגלים לזה שהקודנית לא מתפקדת, ויום אחד היא מתחילה לתפקד עצמאית, בלי שהיא טורחת לעדכן אותך קודם. בקיצור, צריך להעיף אותה בשיטת טיפול שורש.
החלפתי סוללה במפתח…לא עזר לגבי הקודנית אין לי מושג אם היא עובדת או מחוברת בכלל בכל אופן המספרים לא מוארים אז נראה לי שלא …אני ממש לא בטוח
מה שכן אני בטוח זה שזו תקלה מתסכלת
בדקת אם הדיזה במשאבה מקבלת חשמל?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shmulikbg
בדקת אם הדיזה במשאבה מקבלת חשמל?
לא לא בדקתי כי האמת אני לא ממש יודע איך לבדוק את זה
שבוע טוב לכולם
אז ככה דבר ראשון עזרתם לי מאוד מאוד עם הכיוונים שהפנתה אותי לבדוק .
בסופו של עניין היום בבוקר נפתרה הבעיה (התעלומה)
מסתבר שכשהחלפתי את הסטרטר הרי ניתקתי את הפלוס של המצבר
כנראה שכשעשיתי את זה (אני לא זוכר אם כן או לא מכל הבדיקות שעשיתי) כנראה שהשארתי את המפתח בסוויט׳ץ שזה גרם לאיפוס של הצ׳יפ אמובילייזר שבמפתח .
אחרי שכל השבת אכלתי סרטים על מה יכולה להיות הבעיה וכמובן שראיתי אין ספור סרטונים ביוטיוב שביססו רעות!!!! שוחחתי אתמול עם בחור שעובד במוסך קיה והוא אמר לי שזו יכולה להיות הבעיה ולא משהו אחר. היום בבוקר לקחתי את המפתח ספייר שלי ובסיבוב הראשון האוטו הניע לא צריך לספר לכם איזו הקלה זו אחרי כמעט שבוע שאני עם התעלומה הזו דוממת את המנוע וניסיתי עם המפתח הראשון שוב והאוטו שוב הניע ….דיברתי שוב עם הבחור והוא מסר שזה קורה לפעמים שהמערכת אימוני לייזר של הרכב מתאפסת …אז שוב תודה לכולם ואני מקווה שאם עוד מישהו יקרה לו משהו דומה אז יבדוק גם את האופציה הזו . מקווה שהבעיה נפתרה ושזו באמת התשובה לאי יכולת הנעה שהיתה אצלי. יום טוב לכוווולם
איזה כיף לשמוע שזה נגמר כך.
מברוק
לפותח השרשור,
אל תתבאס, אבל אני לא רואה קשר בין מה שכתבת על התקלה ולסגירתה.
אבל, ימים יגידו ...
רענן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
raanan
לפותח השרשור,
אל תתבאס, אבל אני לא רואה קשר בין מה שכתבת על התקלה ולסגירתה.
אבל, ימים יגידו ...
רענן
עד עכשיו התקלה לא חזרה והרכב מניע כמו שצריך אז אני נוטה להאמין שזו הייתה הבעיה