-
יוקר המחיה, חסימת יבוא שוב, השחיתות חזרה למקומותינו
יצאת דביל.
זה נמכר בארץ באותו מחיר בערך.
תלמד להשוות בין מוצרים זהים ולא מקורי מול חליפי.
כוחו של עלי זה אספקת פתרונות חליפיים בזול.
יש מי שרוכש מקורי ומי שרוכש חליפי בזול.
אם אתה עושה השוואה אז שהמוצר יהיה זהה בדיוק לפחות אחרת אתה עושה מעצמך צחוק
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6f35a93eca.png
-
תגובה: יוקר המחיה, חסימת יבוא שוב, השחיתות חזרה למקומותינו
זה הדגם הישן.... שלי החדש.
-
זה הרעיון אילן.
תתבגר בחייך.
אתה לא מוסיף לעצמך כבוד
-
אתה מפספס את העניין. לגמרי....
מי ילך ויקנה, ימצא מקום להחליף?
אני ואתה זה המיעוט המתוחכם. תחשוב על הכלל לא עלינו.
-
אני מפספס? בוא ננתח את העובדות.
בוא ואגלה לך סוד קטן.
מי שיש לו מספיק כסף לנסוע באוטו של כמה מאות אלפים לרוב לא מנסה לחסוך כמה מאות שקלים בטיפול והולך למוסך יבואן.
מי שמנסה לחסוך ילך למוסך מורשה וישתמש בחלפים חליפיים.
יוקר המחיה הוא כשאין אלטרנטיבות והציבור נאלץ בלית ברירה לשלם יקר או לעיתים חזירות של יבואן ביחס לעולם.
במקרה שלך הנתונים מראים שיש אלטרנטיבות בדיוק כמו בחול והן אפילו לא יקרות יותר ביחס לעולם.
לא הוכחת גם שהיבואן יקרן באופן קיצוני ביחס לעולם.
אז מי שרוצה שיקנה או בכיכר המדינה או בשוק הכרמל.
מדינה חופשית.
אגב, לטעמי יש מצב שהאוטו גדול עליך אם הזמן שלך שווה את ההפרשים הקטנים האלו.
-
בועז,
לא מבין את האג'נדה שלך ולא מבין מה אתה מנסה להגיד.
יש עובדה, מוסכי יבואן מז.... את הלקוחות.
פה זה מתחיל ופה זה מסתיים.
מה זה קשור עם אילן מילא מסמכי יבוא נכונים או כמה כסף יש לו ( מה זה בכלל עניינך).
אני חושב שאילן העלה פה בעיה נכונה וכואבת.
לא מבין מה אתה מנסה להגיד בכל ההודעות שלך?
וכן, גם אני מביא חלפים לבד, נמאס לי מהמחירים של היבואן.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
בועז,
מה זה קשור עם אילן מילא מסמכי יבוא נכונים או כמה כסף יש לו ( מה זה בכלל עניינך).
תודה!
בועז בדרכו מנסה רק לחמם לרייטינג. בדרך פוגע במטרה של כולנו....
-
אז בין מוסך יבואן שבו אתה משלם על הכיבוד בחדר ההמתנה ועל נציגי שירות, לבין חלקים מסין ועבודה עצמית - יש הרבה מוסכים עצמאיים וחלפים תחליפים - בקיצור אופציה לכל כיס.
עדיין
.. יקר פה. מאוד.
אבל זו לא הדוגמה הנכונה.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
-
יוקר המחיה, חסימת יבוא שוב, השחיתות חזרה למקומותינו
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
בועז,
האג׳נדה שלי פשוטה.
להסביר לאילן שאם רוצים להעלות טיעון אז הוא צריך להחזיק מים.
ובשביל שתבין את הנושא תטרח ותקרא את כל השרשור.
אתה מגיב לא אחת אחרי שקראת הודעה או שתיים ולא הבנת את הנושא. אין קשר בכלל למסמכי יבוא(!)
אם אחרי שקראת הכול תגיד שעדיין אינך מבין את הטענה שלי אני אנסה להסביר יותר טוב.
אני משוכנע שתחזור בך אחרי שתקרא הכול.
-
רפידות של רוקאוטו לא מקוריות לרוב לא עוברות כי הן לא מסומנות בסימון אותו דורש משרד תחבורה או לא מסומנות בכלל בשום תקן (גם של חברות ידועות).מקורי אין שום בעיה.העלויות של הרפידות המסומנות דומות למחיר של הארץ כמו שנאמר. צלחות כבדות ומדי אז אין טעם לייבוא.אין פה שום קשר ליוקר מחיה.פעם הבאה תבדוק יותר טוב את הסחורה שאתה מייבא.ולמי שיקר לתחזק אוטו בארץ ישראל או שיהיה חזק,או שייסע בתחב"צ או שילמד לטפל לבד.מה בנוגע היוקר במוסך מורשה, אז אין מה לעשות הם מתחייבים על תקן שעות עבודה,אפילו על כלים מיוחדים זה תוספת שעות עבודה,וחלפים מקורים בארץ עולים בתכלס לא כזה יקר מבחינת תפוקה יחסית לטראש של החלפים עלק תואמי מקור.לא מצליח להבין אנשים שבוכים על עקיצות מחיר חלפים מקוריים מול טראש תואם מקור.מה באמת חשבתם לקבל חלק מקורי בעלות ייצור שלו?היצרן נותן למוסך יבואן אופציה להרוויח עד 30 אחוז בערך על החלפים ולדעתי זה מוצדק (בכל זאת ייבוא,שינוע,לוגיסטיקה וכו').מדינה תכלס חופשית,לא טוב,תייבא לבד מה שמותר רק תדאג לבדוק לעומק את הסחורה ואת התנאים.בהצלחה
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
IlanHadar
זוג מאחור 890 שח מקורי לפני מעמ. TRW מצרפת 190 שח.רוצה עוד דוגמא? מפתח מקורי מעל 2,000 שח בחברה. אליאקספרס 250 שח, מפתח עובד, קודד לרכב.
אני לא מבין אותך בחיי. אתה קונה איזה זבל סיני ב250 ואתה מחשיב את זה כמחיר טוב למרות שמפתח מקורי באינטרנט עולה גרושים.אבל לשלם אלף שקל על רפידות מקוריות זה הרבה.אגב הוספתי פסקאות והפרדות בהודעה הקודמת אבל הבאגים של הפורום הזה עשו את שלהם.בטח תסלחו לי,נכון?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
האג׳נדה שלי פשוטה.להסביר לאילן שאם רוצים להעלות טיעון אז הוא צריך להחזיק מים.ובשביל שתבין את הנושא תטרח ותקרא את כל השרשור.אתה מגיב לא אחת אחרי שקראת הודעה או שתיים ולא הבנת את הנושא. אין קשר בכלל למסמכי יבוא(!)אם אחרי שקראת הכול תגיד שעדיין אינך מבין את הטענה שלי אני אנסה להסביר יותר טוב.אני משוכנע שתחזור בך אחרי שתקרא הכול.
בועז, התנצלותי..... אכן טעות שלי בציטוט. בהודעה #4 כתבת "אם היית מספק את האישורים כפי שרשום בנוהל היית מקבל אישור מן הסתם" , ואני, בחוסר תשומת לב נוראי, כתבתי "מסמכי יבוא". מצטער ומתנצל אם מישהו הותעה או נפגע.גם עכשיו, אני לא מבין את כל ההתנהלות שלך, כולל בהתחכמות של התשובה הזו. אתה סתם גורם נזק, לתחום של יבוא אישי, ולא פחות חשוב, לתרבות הדיון פה באתר (ולא בפעם הראשונה) .
-
מה שאני מנסה להדגיש את חופש הבחירה שלא נותנים לנו, שמים לנו חסמים ועל ידי זה גורמים לנו לשלם יותר. זה בכל התחומים.זה שאני מתנהל נכון ומצליח לחסוך אלפי שקלים בזה שאני מתחכם ומביא חלפים איכותיים אך זולים, שמחזיקים לעיתים יותר מהמקור (יש לי הרבה דוגמאות, תרצו אשתף), גורם לי לחיות טוב יותר ולנצל את הפרצות.כל ההתפלפלות תעשה ככה או תעשה ככה, אתה מתחכם, בסדר נכון.אני בא לי להביא חלק מרוק אוטו עם תקן של הרבי מלובביץ, ככה בעיה שלי. העולם מספיק ביקורתי היום שרוק אוטו לא ימכרו זבל שיסכן אותי או את הסביבה. אז בא המחוקק בשליחות יבואני חלקי החילוף ומונעים ממני. לא משנה שאותם יבואנים מביאים את הזבל של הזבל מסין ומוכרים אותו במחיר של זהב.כבר שנים כל הרכבים שיש לי אני מתחזק בדרך הזו, חסכתי עשרות אלפי שקלים, בדרך תיכמנתי את המערכת רבות. אבל כמה כמוני יש? הרוב הדומם נדפק יום יום על ידי בעלי ההון והשלטון. אז תמשיכו לשבת בשקט, תגהצו הכרטיס בכל פעם שתבקרו במוסך, תקחו עוד הלוואות ותמשכנו את העתיד של הילדים שלכם.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
IlanHadar
מה שאני מנסה להדגיש את חופש הבחירה שלא נותנים לנו, שמים לנו חסמים ועל ידי זה גורמים לנו לשלם יותר. זה בכל התחומים.זה שאני מתנהל נכון ומצליח לחסוך אלפי שקלים בזה שאני מתחכם ומביא חלפים איכותיים אך זולים, שמחזיקים לעיתים יותר מהמקור (יש לי הרבה דוגמאות, תרצו אשתף), גורם לי לחיות טוב יותר ולנצל את הפרצות.כל ההתפלפלות תעשה ככה או תעשה ככה, אתה מתחכם, בסדר נכון.אני בא לי להביא חלק מרוק אוטו עם תקן של הרבי מלובביץ, ככה בעיה שלי. העולם מספיק ביקורתי היום שרוק אוטו לא ימכרו זבל שיסכן אותי או את הסביבה. אז בא המחוקק בשליחות יבואני חלקי החילוף ומונעים ממני. לא משנה שאותם יבואנים מביאים את הזבל של הזבל מסין ומוכרים אותו במחיר של זהב.כבר שנים כל הרכבים שיש לי אני מתחזק בדרך הזו, חסכתי עשרות אלפי שקלים, בדרך תיכמנתי את המערכת רבות. אבל כמה כמוני יש? הרוב הדומם נדפק יום יום על ידי בעלי ההון והשלטון. אז תמשיכו לשבת בשקט, תגהצו הכרטיס בכל פעם שתבקרו במוסך, תקחו עוד הלוואות ותמשכנו את העתיד של הילדים שלכם.
הרוב הדומם שאתה רוצה לעזור לו, לא נמצא פה - אתה מטיף לאלו שכבר ראו את האור.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
bazz270
וחלפים מקורים בארץ עולים בתכלס לא כזה יקר מבחינת תפוקה יחסית לטראש של החלפים עלק תואמי מקור.לא מצליח להבין אנשים שבוכים על עקיצות מחיר חלפים מקוריים מול טראש תואם מקור.מה באמת חשבתם לקבל חלק מקורי בעלות ייצור שלו?
כשמזרק לאלפא (TBI) עולה 2700 שקל לא כולל מע"מ בארץ ובאלפאוורקשופ אותו חלק עולה 1050 שקלים (מע"מ דומה מאוד למס ייבוא) זה לא כסף קטן וזה כבר חזירות. הרי הייצרן הוא אותו יצרן, אלפאוורקשופ לא מוכר בלי רווח הוא לא מלכ"ר. שאתה מחליף אתה מחליף 4 במכה. רוצה לדעת כמה זה עולה כולל עבודה, אטמים וכו ?
במחיר של 4 מזרקים אני גם נוסע ללונדון לסופ"ש זוגי וחוזר עם רווח לא קטן.
-
נו סבבה אף אחד לא מכריח אותך לקנות בארץ.תקנה בחו"ל או תסע על טויוטה יאריס,שמה חלפים זולים יותר
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
הרוב הדומם שאתה רוצה לעזור לו, לא נמצא פה - אתה מטיף לאלו שכבר ראו את האור.
אתב בטוח נמרוד? יש כמה כאן בשרשור הזה, שכותבים שהכל בסדר, ככה צריך, שאני סתם...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
IlanHadar
בוא...כולה רשמת פוסט באינטרנט.זה לא שיצאת עם דגלים לחסום את הבניין של המכס
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
IlanHadar
אתב בטוח נמרוד? יש כמה כאן בשרשור הזה, שכותבים שהכל בסדר, ככה צריך, שאני סתם...
אני די בטוח. וגם אם יש פה מישהו שחידשת לו שלא חובה לטפל בוולוו במוסך יבואן, יש לך קהל יעד גדול בהרבה שם בחוץ, בקבוצות פייסבוק וואטסאפ. אתה מבזבז אנרגיה כאן. לך תציל אותם.
-
עכשיו אתה מדבר לעניין, צריך לצאת ולחסום כבישים, את המכס ולהוריד את המושחתים. אם לא יקרה אני אמשיך להסתדר, תקפצו לי כולכם ותמשיכו לגהץ באשראי את העתיד.הממשלה הזו ששניה היתה תקווה שליברמן אולי יעשה משהו, כבר רואים שרק יהיה יותר גרוע.