תגובה: התייעצות: האם הגיוני להחליף לנד קרוזר לימיטד 2020 בגראנד צ'ירוקי טריילהוק חדש?
כמה עולה כזה גראנד?
על אילו סכומים הדיון?
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
תגובה: התייעצות: האם הגיוני להחליף לנד קרוזר לימיטד 2020 בגראנד צ'ירוקי טריילהוק חדש?
הגרנד החדש זה רכב פרמיום שנועד להתחרות בפאר ובהידור עם הצמרת העולמית, בארץ הוא עולה כ 100k שח יותר מה wk2, אחלה רכב לכביש למי שהפרוטה בכיסו, לטעמי העיצוב החיצוני פחות יפה מהישן, וכנראה שעוד יותר התרחק מהשטח.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
כמה עולה כזה גראנד?
על אילו סכומים הדיון?
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
גראנד צירוקי מתחיל ב 325K ,
ומעפיל עד 436K לטריילהוק
https://www.jeep.co.il/pricelist/
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
אין שום מחסור בכוח.
לנדקרוזר 2.8 תקין יעלה לירושלים גם ב-120-130 בקלילות.
תשאל איך זה של"ק 2019 לא תקין? הרי טויוטה לא מתקלקלת?.... נו שויין. לא מתקלקלת.....
אם לא הייתי נוהג ברכב הייתי חושב כמוך , קלילות זה לא ההגדרה לרכב הזה.
מהפעמים שלקחתי מטויוטה רכב הדגמה, התרשמתי שהוא נוסע ממש בסדר גמור ולא חסר לו כוח. גם תחת עומס מלא.
להבנתי אם הוא לא סחב, אולי משהו בו לא תקין. אבל כל אחד והסטנדרטים שלו, למרות שאני נוהג בג'יפ חזק ויוצא לי לנהוג לא מעט בג'יפים חזקים בהרבה.
כאמור, לא הגיוני שרכב עם יותר מ170 סוסים יתקשה בעליות לירושלים, לנדקרוזר או לא. אמנם יש לי דור קודם עם מנוע אחר אך אין בעיה גם בעליה שלפני שורש להיות ב120 קמ"ש ואז ללחוץ על הדוושה ולהתחיל להאיץ.
אז או שהרכב היה תקול ואולי אולי, בטעות בגלל אי הכרת הרכב הגיר הוגבל להילוך נמוך מידי?
177 כ"ס והרבה יותר מ-40 קג"מ. קשה לקרוא למנוע הזה "חלש".
למרות שהוא סוחב כ-2,200 ק"ג, חלש הוא לא. ממש לא. עם גיר אוטומטי קשה לטעות עד כדי חוסר סחיבה. אני מהמר על תקלה כלשהי. לך תדע. זה גם רכב איכותי מאוד, חדיש וצעיר (2019) מכדי לסבול סתם ככה מתקלה כל כך מוחשית - אולי תידלוק בסולר מזוהם יכול ליצור מצבי חוסר סחיבה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
או שהוא במצב ECO...
גם במצב ECO, אם לוחצים על הדוושה עד הסוף הרכב יוריד הילוך ויעלה סלד, יעלה בחזרה, וחוזר חלילה.
משהו נשמע לא תקין ברכב הזה.
בגדול הבנת שהלנדקרוזר שלך כנראה לא תקין, ושהגראנד יתן לך הרבה יותר חיוכים לשקל.
כנראה שגם יספיק לכל צרכיך בשטח.
לכן,
בגלל שאני בחור טוב וחבר,
אני מוכן לקנות ממך את הלנדקרוזר במחיר מחירון. ככה, כמו שהוא, מקולקל!
(בתנאי שהוא באחריות כמובן).