תגובה: ספורטז' 2012 AWD יציאה מחול
עזוב רגע בצד את "זכותי" ו"זכותך".
אצל האמריקאים זה בדיוק ככה.
יש דירוג קושי של שבילים. מגדיר במדויק לאיזה מפרט טכני של רכב זה מתאים/מומלץ ועובדה - הם מכבדים את זה.
אצלנו זה כמובן לא יעבוד ואף אחד לא יכבד את זה, כמו שלא מכבדים כללים בסיסיים הרבה יותר - דברים שקשורים לשרשור ההוא על סגירת צירים בגלל נזקים לחקלאות ולטבע, ירידה משבילים, השלכת פסולת וכו' וכו'. במקרה של רמת הגולן ובכלל איזורים מושלגים - המשטרה והרשויות מזהירים מראש ובריש גלי את המוני בית ישראל לא להגיע ובצדק - כי זה מסוכן, כי הפרייבטים בישראל לא מצויידים בצמיגי חורף ולכן מחליקים, כי נתקעים, כי רכבים 2WD שלא מסוגלים לנוע חונים באמצע כביש וחוסמים אותו "כי זכותם לשחק בשלג", כי בורות נפערים ומפנצ'רים צמיגים וכו' וכו' וכל אלה ביחד מייצרים עומסים ופקקים וכאוס שלם. וזה גם למה יש חסימות.
כמובן שאף אחד לא מתייחס (הגדרה מכובסת ל"מזלזל בבוטות") והתוצאות בהתאם.
וכן - רכבי 2WD בהחלט מחרבים שבילים. אני יודע שזה מעצבן את חובבי הגרוטראלי למיניהם אבל זו עובדה.
אז ככה, לא חסמתי ציר, חניתי במקום לצד עוד מספר רכבים, הציר מאחוריי היה פנוי.
הטעות שלי זה שלא חניתי ברברס (כך שהגלגלים על הצד היבש) ואז הגלגלים הקדמיים היו על השלג/בוץ.
עבר שם בחור עם לנד קרוזר שתוך 2 דקות התחבר אליי ומשך אותי 2 מטר אחורה... זה כל הסיפור.
הדיון גלש למשהו הרבה מעבר לתקיעה שלך, ובהקשר לדיונים אחרים בנושא. במילא, זה לא בשליטתך אם להתקע עם לחסום ציר, או בלי לחסום ציר. אל תיקח את זה אישית.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
duduzar
אז ככה, לא חסמתי ציר, חניתי במקום לצד עוד מספר רכבים, הציר מאחוריי היה פנוי.
הטעות שלי זה שלא חניתי ברברס (כך שהגלגלים על הצד היבש) ואז הגלגלים הקדמיים היו על השלג/בוץ.
עבר שם בחור עם לנד קרוזר שתוך 2 דקות התחבר אליי ומשך אותי 2 מטר אחורה... זה כל הסיפור.
עוד חידוד- מלבד לחנות את הגלגלים המניעים על היבש, יש גם עניין השיפוע וחלוקת המשקל.
לפעמים אתה כן רוצה לחנות עם האף קדימה אם אתה עם הנעה קדמית.
Sent from my iPhone using Tapatalk