תגובה: Article: מבחן שטח: פורד ברונקו בדלנדס 2021
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
ניצן, אני מניח שאם אתה היית מנסה לשווק רכב חדש לא היית עושה יח"צ.
בטח אפילו לא היית נותן רכבי מבחן.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
יש אפשרות לעשות כתבת תדמית / פרסומת ואז כמובן ה"מבחן" יהיה תחת כותרת מודעה ממומנת /פרסומת ( וזה לגיטימי ) ויש לבצע סקירה מקיפה טכנית והשוואתית עם יותר מ 5 פיסקאות שלא רק מהללות את המותג .( שוב היחיד שבאמת נהנתי והחכמתי מהמבחן שלו היה של דרור ).
נ.ב
אשמח למבחן השוואתי מול לנדקרוזר ורוביקון
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
ניצן, אני מניח שאם אתה היית מנסה לשווק רכב חדש לא היית עושה יח"צ.
בטח אפילו לא היית נותן רכבי מבחן.
אסף.
עבד יופי לסובארו בשנות ה 80.......
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
ברור וידוע שמבחני רכב הם חלק ביחסי ציבור של רכב חדש. ככה רוב היבואנים דואגים שתשמע על הרכב שלהם.
אבל הכתבה אינה כתבת תדמית ולא חלק מהיח"צ של היבואן - כי במבחן כזה היבואן לוקח סיכון שהכותב לא יאהב את הרכב או יצביע על הפגמים שהוא מוצא בו.
אני מקווה שאתה מבין שכשאתה כותב שהמבחן הוא כתבת תדמית, אתה בעצם מאשים את ג'יפולוג בקבלת תשלום תמורת הכתבה.
זה קצת מעליב....
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
המשוטט
עבד יופי לסובארו בשנות ה 80.......
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
עובד יופי גם לטויוטה בימינו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
מה יגידו הבדואים שמסתובבים בדרום עם סובארו 2x4 ונימצאים כמעט בכל מקום(לא מדבר על המעלות המפורסמים שכולם כמעט מכירים) שאנחנו משלבים בהם ל low....
אגדה אורבנית עם זקן לבן.
לגבי הלואו- לא בהכרח מדד. בחצי מהמקומות שאני נוסע בהם בלואו, אני יכול לעשות זאת גם בהיי. עניין של בלאי מצטבר, או כמה בא לי לחמם את הברקסים.
בוא נשאל שאלה אחרת.
היית קונה אוטו מבדואי?
עזוב בדואי, זה לא רלוונטי. היית קונה פרייבט ממישהו שנסע איתו הרבה בשטח? ושטח קשה? (גם דרכי קוריגיישן ארוכות, או סתם אבק, נחשבות בהגדרה של שטח קשה).
לצורך ההשוואה,
גם הדיסקברי שלי, עם קצת (הרבה) כננת ושימוש בשלדה בתור סקיד פלייט, כנראה יגיע לסוף כמריר.
האם היית קונה אותו ממני אחרי זה?
אחלה כתבה.
גם מידע ענייני ורלוונטי לאוכלוסיית הפורום וגם מסלול רלוונטי ולא צילומי פוזה בדרך כורכר ליד הביית.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
nitzan
מסע יח"צ מטורף
התגובה הזו פחות מובנת לי - "מסע יחסי ציבור" כמשפט ביקורתי יחיד בתגובה שלך - לא מצלצל לי כביקורת עניינית / ביקורת בונה. אני משוכנע שלא היה תנאי של הגהה של היבואן על הנכתב, לא דרישת זכות למחיקת מידע לא מחמיא או כל דבר מסגנון זה.
ברור שבמסגרת המאמץ שעושה היבואן הזדמנה האפשרות לקבל רכבים לנסיעת מבחן משמעותית - אנחנו נהנים מהזדמנות לשמוע חוות דעת של אנשי הקהילה שלנו, שאנחנו מעריכים את דעתם ומכירים בדרך כלל את דעתם בנושאי רכבי השטח, לאחר התנסות אמיתית בשבילי המדבר ובמספר מעלות מוכרים. מבחינתי זה מידע רלוונטי ומשמעותי יותר מכתבות אחרות שאני יכול לקרוא על הרכב, אבל מבחינתי עדיף המצב שבו מקבלים רכב לבדיקה עצמאית ולא מסתפקים בהקראת דף עם נתונים פורמלים יבשים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KOOKE
תןדה על הכתבה - האמת לא חידשה לי על מה שידוע לי כבר מהרשת ותכלס לא בדיוק ענתה חד משמעית לשאלה שתהיה דיי רלבנטית עבורי ברונק בד לנדס או רוביקון ריקון.
דרור, אם לך הייתה האפשרות והבחירה מה היית בוחר?
כל כתבי הרכב קיבלו/מקבלים את דגמי הברונקו השונים עכשיו. היח"צ של דלק מוטורס מנחה/מבקש בשלב הזה לערוך מבחני סולו בלבד.
הם יאשרו מבחנים השוואתיים בהמשך, מהכרותי את אנשי סמל"ת יבואני Jeep, הם בוטחים במותג שלהם וזורמים עם כל בקשה שכזו - ואני לא אחמיץ את ההזדמנות הזו.
תיאוריות וסרטוני יוטיוב לחוד, ומציאות לחוד - אז מה אני הייתי בוחר? כנראה ברונקו. צריך לנהוג בו כדי להבין.
אבל אחרי מבחן השוואתי תכל'ס בשטח - אחד מול אחד על אותם מכשולים באותו זמן נתון, כנראה שנהיה יותר חכמים.
דרור, אהבתי את התשובה הדיפלומטית משהו.
פורד או סמל"ת מאפשרות ללקוח פוטנציאלי נסיעת מבחן בשטח?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
לגבי הלואו- לא בהכרח מדד. בחצי מהמקומות שאני נוסע בהם בלואו, אני יכול לעשות זאת גם בהיי. עניין של בלאי מצטבר, או כמה בא לי לחמם את הברקסים.
בוא נשאל שאלה אחרת.
היית קונה אוטו מבדואי?
עזוב בדואי, זה לא רלוונטי. היית קונה פרייבט ממישהו שנסע איתו הרבה בשטח? ושטח קשה? (גם דרכי קוריגיישן ארוכות, או סתם אבק, נחשבות בהגדרה של שטח קשה).
לצורך ההשוואה,
גם הדיסקברי שלי, עם קצת (הרבה) כננת ושימוש בשלדה בתור סקיד פלייט, כנראה יגיע לסוף כמריר.
האם היית קונה אותו ממני אחרי זה?
אני מדבר רק על עיניין העבירות/נהג נטו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
אגדה אורבנית עם זקן לבן.
לא אגדה. אמיתי.
לא פעם פגשתי אותם באיזור בין ערד למצוקי דרגות בכל מיני מקומות בעייתיים.
הם נהגים פרופר, אחרת אין הסבר איך הם מגיעים לשם עם רכב 2x4 בלי low.
יש אחלה הסבר.
הם קורעים את האמאמא של הרכב.
גם כשתחת ידי היו רכבי קיבוץ, או רכבי חברה + גיל צעיר שמאופיין בחוסר מחשבה וחוסר אחריות, הגעתי למקומות שגרמו לאנשים להרים גבה. נכון, יש להם יותר נסיון מאשר לאלי או יוסי הממוצעים, כי מה לעשות, אלי ויוסי גדלו במקומות שבהם כדי להגיע הביתה , המכשול הכי משמעותי היה באמפרים של מהירות, אבל כל מי שנוהג בשטח, ולא אכפת לו לכסח את האוטו יכול לעבור באותם מקומות בהם הם עוברים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KOOKE
למה דיפלומטית? זו האמת.
אני לא מאלה שעלה להם השתן למוח ועושים מחטפים. יידעתי את היחצ"נית של פורד שאני מתכוון לבקש מסמל"ת רוביקון להשוואה, היא ביקשה ממני להמתין עם זה כי המבחנים הראשונים הם רק סולו. אני מכבד. כי אני מכיר מספיק טוב את ה-JL בשטח כדי שאוכל לקבל מושג לגבי יכולות הברונקו גם במבחן סולו.
לשאלתך? כן.
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
יש אחלה הסבר.
הם קורעים את האמאמא של הרכב.
נכון מאוד.
הוא ממילא רכב גנוב.
וכשנשבר, הם גונבים אחד אחר. גם זו האמת.
ואם אתם הייתם גונבים את האוטו הראשון שלכם ונוהגים בו ביומיום בשטח פחות או יותר מגיל 3 כמוהם, גם אתם הייתם נהגים כאלה.
את המכוניות החוקיות שלהם, אלה שהם שילמו עבורן כסף, הם יודעים לשמור ולטפח יפה-יפה לא פחות מאיתנו. ולא נוהגים בהן ככה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
כל כתבי הרכב קיבלו/מקבלים את דגמי הברונקו השונים עכשיו. היח"צ של דלק מוטורס מנחה/מבקש בשלב הזה לערוך מבחני סולו בלבד.
הם יאשרו מבחנים השוואתיים בהמשך, מהכרותי את אנשי סמל"ת יבואני Jeep, הם בוטחים במותג שלהם וזורמים עם כל בקשה שכזו - ואני לא אחמיץ את ההזדמנות הזו.
תיאוריות וסרטוני יוטיוב לחוד, ומציאות לחוד - אז מה אני הייתי בוחר? כנראה ברונקו. צריך לנהוג בו כדי להבין.
אבל אחרי מבחן השוואתי תכל'ס בשטח - אחד מול אחד על אותם מכשולים באותו זמן נתון, כנראה שנהיה יותר חכמים.
יש כתבת השוואה של ניר בן זקן ב + ynet בין הברונקו לרנגלר , אין לי מנוי אז לא קראתי אבל נראה לי שהאפשרות למבחן השוואתי קיימת .
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KOOKE
https://m.ynet.co.il/articles/bjmmweept
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Zivcar
הסיכום שלו
ומיים של מבחן דרכים רצוף על הכביש ובמספר תנאי שטח, 650 ק"מ של אבק והמון דלק, ויש לנו מנצח ברור. נתחיל במחמאות לג'יפ על שהיא מצליחה להמשיך ולשווק מוצר ותיק - שלא לומר מיושן - ועדיין להיות זו שאותה צריך להביס כדי לעלות למקום ראשון, ונתוני המכירות ב-2021 בישראל, באירופה ובארה"ב מוכיחים זאת. לג'יפ מעמד ייחודי בתעשיית הרכב, והרנגלר הוא נושא הדגל הגאה, בצדק. מחמאות גם לפורד, על שביצעה עבודת מחקר, פיתוח וניסוי יוצאת דופן עם הברונקו החדש, וקשה לראות כיצד התוצאה הסופית יכולה הייתה להיות מרשימה יותר.
בחזרה לג'יפ. אם הדבר היחיד שחשוב לכם ברכב השטח הוא צליחת קטעי העבירות הקשים ביותר בלי להוסיף שקל על שיפורים (אכן, את המיגון שהרכיבה היבואנית כדאי להסיר), הרנגלר רוביקון הוא הרכב עבורכם. פשוט רכב עבירות נפלא עם יכולת מדהימה, לא פחות. אבל אם אתם שאר ה-99% מרוכשי רכב שטח במדינת ישראל, אין שום ספק שהפורד ברונקו בדלנדס עולה עליו. לא רק עולה, שכן בתחומים מסוימים הנוגעים לאיכות ולנוחות, לאבזור ולמערכות בטיחות, השניים לא מתקיימים באותו עידן.
הברונקו לא חף מביקורת, אבל בדיוק כמו בדור הראשון שלו, אי שם באלף הקודם, הוא מציע תנאי שירות טובים יותר מבלי לוותר בשטח. הוא לא מתקשה להשתוות לג'יפ היכן שנגמר האספלט, למעט מצבי קיצון נדירים. במילים פשוטות: פורד ברונקו מוכיח שאפשר לייצר רכב שטח אמיתי שגם נעים לחיות איתו ביומיום. ובכך גם מנצח את המבחן.
והנה של וואללה
https://cars.walla.co.il/item/3484256
Sent from my iPhone using Tapatalk
כתיבה יפה של רמי גלבוע וג'וי, כמו גם בחירת הרכבים הנכונה על הגלגלי 35 שלהם
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
לא אגדה. אמיתי.
לא פעם פגשתי אותם באיזור בין ערד למצוקי דרגות בכל מיני מקומות בעייתיים.
הם נהגים פרופר, אחרת אין הסבר איך הם מגיעים לשם עם רכב 2x4 בלי low.
גדלתי לידם בדרום.
שום דבר שילד מההתיישבות העובדת לא מכיר.
אילוץ שמחייב אותך גישה יצירתית להתניידות במרחב, עד גבול מסויים.
אין כאן פטנט שמייתר צורך/יתרון של הנעה כפולה.
בחלק מהמקרים, פשוטהמכירים נתיב אחר לאותו המקום שאתה הגעת.
דרור ...כרגיל כתבה מרתקת
למי ששאל יש כבר קיט הגבהה של 5 inch האמרקאים האלו לא מפספסים טיפת זמן
https://www.youtube.com/watch?v=ILjGsJYlUCs
הקיט
https://www.roughcountry.com/ford-br...nco-4wd-784415
הלינקים של המפרט טכני מובילים להודעת מערכת שהתוכן המבוקש שגוי