תגובה: יער שגב נסגר לתנועת כל רכב
בתור תושב המועצה:
הפרויקט הזה מקודם מזה מספר שנים.
בתור מישהו ש"קצת" מעורב וערני, גם אני לא הייתי מודע לכך.
גם הר עצמון, דרך אגב, הפך למעשה לשמור סגורה, בה אסורה נסיעת כלי רכב למעט כלים חקלאיים והגישה ליודפת העתיקה (תל יודפת) נסגרת בשעות הערב ועד הבוקר שלמחרת.
גם ביער משגב וגם בהר עצמון הוצבו שערים בכל הדרכים הנכנסות + שילוט. בהר עצמון השערים בני 3 שנים וביער משגב התחילו להציב שערים לפני כשנה.
נכון לעכשיו כל השערים פתוחים.
לדעתי, מי שהציב/תכנן את מקום ההצבה או שלא היה בשטח או שלא התכוון לעצור רוכבי אופנועים או רוכבי sbsים נחושים. גם כשהשערים יהיו נעולים, ניתן יהיה לעקוף אותם בקלות עם אופנוע, ברמת יותר מאמץ עם sbs ונהג נחוש וכמה דקות עבודה עם דיסק שישלוף בעל המקצוע מהטנדר, כשהוא יגיע לשם בשבת ויראה שער סגור.
זו לדעתי הסיבה שהשערים לא ננעלו עדיין - תגובת הציבור המקומי.
אגדה שהיתה באמת: לפני כמה שנים הוצב שער בעליה מחורבת קנה להר עצמון וננעל.
מספר ימים אחכ נחתך המנעול.
המנעול הוחלף החדש.
מספר ימים אחכ נחתך הקצה של השער.
השער אותך.
מספר ימים אחכ השער נעקר ממקומו ונשאר מוטל בצד .....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
ממש לא הבאנו על עצמנו, דבר בשם עצמך.
אני לא חושב שיש לי משהו משותף עם השאיפות של עדרי הבבונים רוכבי SBS.
גם לא על אותו השביל- צורת ההתנהלות שלנו שונה באופן מהותי.
אותם, דרך-ארץ לא מעניינת ולא תעניין וגם את השילוט ביער שגב הם לא יספרו.
הם יעקפו את השלט, יעקרו שערים, ללא מספרי רישוי וימשיכו כמנהגם.
אז עם מי בדיוק אתה מעוניין להתאחד?
הסגירה זו עוד תעודת עניות לאי-אכיפת החוק מול התנהלות כזו.
יש לך משהו משותף - אתה ממונע.
ואתה כמובן מאשים את האחר.
פעם, לפני הsbsים, היו רק גיפים, אופנועים וקצת באגיז תוצרת בית. גם אז שנאו את הממונעים. גם אז הבבונים השתוללו.
אז עכשיו יש להם sbsים. גם בעלי ג'יפים יש בבונים, גם אופנועים. רבאק אפילו אהבל עם רחפן מעצבן את כולם.
סופו של דבר לא הבנת את מה שכתבתי וקפצת.
אם היינו מאוחדים, היינו מונעים או לפחות מפחיתים את האיסורים שאסרו ואת אלה שעוד יבואו.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
יער שגב נסגר לתנועת כל רכב
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
ואתה כמובן מאשים את האחר.
בלי צל של ספק.
אני יודע איך אני מתנהג בשטח ובמיוחד ליד אנשים אחרים, ועוד יותר ליד משתמשי דרך אחרים, אופניים ורגליים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
פעם, לפני הsbsים, היו רק גיפים, אופנועים וקצת באגיז תוצרת בית. גם אז שנאו את הממונעים. גם אז הבבונים השתוללו.
אז עכשיו יש להם sbsים. גם בעלי ג'יפים יש בבונים, גם אופנועים. רבאק אפילו אהבל עם רחפן מעצבן את כולם.
סופו של דבר לא הבנת את מה שכתבתי וקפצת.
אם היינו מאוחדים, היינו מונעים או לפחות מפחיתים את האיסורים שאסרו ואת אלה שעוד יבואו.
הבנתי טוב מאד.
הבבונים לא יבואו לשבת איתך יחד לדיאלוג, וקומבייה וומעגל חיבוקי הזדהות.
השיחה כאן היא לא יותר מהוצאת קיטור, כי היא חד-צדדית בלי הילד המופרע שימשיך להיות מופרע כל עוד בעלי הסמכות לא יעשו משהו אמיתי כמו לאכוף חוקים קיימים, ולא ללכת על הפתרון הנוח של ענישה קולקטיבית.
ראה מה כתב תושב האזור, החסימות במיקומם, יעבדו רק על הנורמטיביים.
עזוב, לא הבנת...
והנה כרגיל, כל אחד חושב שהמש זורחת לו מהאחוריים, וכל השאר הם אלו המוציאים שם רע והורסים לכל השאר.
מודעות עצמית חזקה. שכוייח (כמובן לא אישי וכו' וכו')
העיקר בסוף כולנו נדפק.
בהרבה שמות כבר קראו לי בחיי.
אבל פעם ראשונה שקוראים לי בבון….
Asaf-a
אסף.א
אני עם דורון בזה במאה אחוז.
מה שאני מבין ממה שהסנדק אומר הוא תעזבו רגע את אני יותר טוב ממישהו אחר ותשתפו פעולה כל אוהבי המוטוריקה בשטח. אני מסכים שככה יש לנו סיכוי יותר טוב לקדם את האינטרס המשותף להשאיר את השטח פתוח.
אבל אני גם בצד שמתנגד להשתוללות שהורסת את השטח וגם מתנגדים להפרעה לשותפים בשטח. עכשיו בשיתוף פעולה עם אלה שלא מבינים את הגבולות האלה רק עודדתי אותם והזקתי לטבע ולהנאה שלי בטיולים.
שיתוף הפעולה שצריך להיות הוא של בני התרבות מול הבבונים.
רוכבי האופניים והולכי הרגל ביער משגב צריכים להבין שהבעיה שלהם היא לא עם אלה שיעצרו בשער. אחרי שמבינים את זה הם יכולים לשתף פעולה איתי בהסברה וללחוץ על הרשויות שיאכפו את החוקים שכבר קיימים.
גם אני מבין את הסנדק.
וחושב הפוך ממנו.
אם מה שהולך בצפון דומה אפילו במעט למה שקורה בדרום. בדיונות ובכלל.
אני מוכן לנסר לעצמי את הרגל בשביל לגדוע להם 2.
תבוא קטוע רגל להתארגנות של כל שאר קטועי הרגל, העיקר שאפשר יהיה להתאגד ולייצר כוח נגד אלה שסוגרים לנו את החופש.
ואם בתוך כך תוכל/נוכל להביע את מורת רוחנו נגד אלה המוצרים שלנו שם רע בכך שההבדל הוא שלנו יש רגל אחת - דיינו. כך ידעו שיש סימן.
ועכשיו ברצינות ובכל רמח איברינו - ההתאגדות של בעלי המוטור תעזור. כנגד פעולות המונעות חופש וכנגד אלה המוציאים לנו שם רע.
תרצה לקרוא לזה "תנאי קבלה"? בסדר...אפשר.