www.gsmarena.com
הניסיון שלי ושלך פחות חשוב. יש מיליוני משתמשים והאינטרנט יודע לתת את התמונה הגדולה
Printable View
www.gsmarena.com
הניסיון שלי ושלך פחות חשוב. יש מיליוני משתמשים והאינטרנט יודע לתת את התמונה הגדולה
אצלי כל המשפחה ( הגדולה ) עם מכשירי ONEPLUS - מכשירים מעולים עם סוללה שמחזיקה בקלות יום ארוך .
אני כבר שלוש שנים עם ONEPLUS 7 ומאוד מרוצה , אני די ברדקיסט ועובד בעבודות עפר מורכבות מאוד והמכשיר נופל מידי פעם גם מגובה וגם למים ושורד היטב .
מכשיר מהיר עם זיכרון 128 ומצלמה איכותית - עבורי הוא מעולה .
אילן
הייתי ממליץ להתלבט בין כמה דגמים, ובעצם כמה מהדרישות שלך.
אתה מעדיף סמסונג - מבין אותך, זה מה שיש לי בשנים האחרונות וזה מה שגם קניתי לאשתי. המעבר מאחד לשני מאוד פשוט.
הדגמים שהמליצו פה קודם מצוינים
S20 FE
S21 FE
S21
שים לב שבטלפונים בשנים האחרונות כבר אין מקום לכרטיס זיכרון, אז קח את זה בחשבון לגבי נפח הזיכרון של הטלפון
אם אחד הדברים הכי חשובים לך זה שהוא יהיה קטן בהחלט הייתי מסתכל על ה google pixel 4a. חברה שחיפשה טלפון עם מצלמה טובה ושייכנס לכיס של הג'ינס (ג'ינס של בחורות, מאתגר). מאוד מרוצה ממנו.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
כמו לומר שאם רכב היה איכותי לא היו מכירים אותו הפחחים. מה לעשות שלפעמים שוברים מסך?
אין לי שום דבר נגד סמסונג מלבד הממשק המגושם שלהם, ולא יודע מה היה לך עם oneplus one, 5 אני מכיר מישהו שעד היום זה הטלפון החלופי שלו...
לא חייבים להסכים.
Sent from my GM1900 using Tapatalk
פיקסל 5 מכשיר אחד הקומפקטיים שיש (מסך 6). מהיר, סוללה ומצלמה מעולות ועמיד למים (ip68).
חיסרון מעצבן, בצילום סטילס ובעיקר בסרטונים בתוך הבית עם תאורה מלאכותית יש פסים שחורים לרוחב הצילום.
גוגל טוען שזה בגלל שהמכשיר מיועד לארהב והתדר שם( 60) שונה משלנו (50).
בכלל, קשה למצוא מכשיר חכם חזק ועם מצלמה טובה ושיהיה עם מסך קטן.
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
ממליץ גם על S20FE. לא מאד יקר, בלי דאווינים מיותרים ונוח מאד. נפל לי לא מעט ולא קרה לו כלום.
מאחד שגם נוסע בטויוטה ;)
יש לי בשבילך שלוש מילים.
שי
או
מי
בלי להסביר יותר מדי תראה את החומרה שיש במכשירים הלא הכי זולים ואני חושב שתופתע לטובה.
הנסיון שלי עם המכשירים בהגדרה הכי זולים שלהם - מצויין. גם מבחינת עמידות וגם מבחינת ביצועים כל עוד מקפידים לקנות את הדגמים עם הזיכרון הגדול.
אני חושש שכל המגיבים כאן בדיון לא חשבו אפילו על טלפון לא פרימיום, ויעקמו את האף על שיאומי. אבל כמו שאמרה מישהי - מי שמעקם את האף יישאר עם אף עקום. ואני אוסיף עם כמה אלפי ש"ח פחות בכיס.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
שיאומי יצרן מצויין, הבעיה שהדגמים הטובים שלו כבר לא זולים, ומצד שני סמסונג בטווח מחיר הביניים מציעים מכשירים טובים שדי מקבילים לפרמיום של שיאומי, מבחינת יצרנים סיניים, לדעתי וואווי מייצרים מכשירים ברמה הגבוהה ביותר מכל הבחינות, הבעיה שבעקבות החרם של גוגל עליהם המכשירים שלהם לא רלוונטים לשוק שלנו, שאר היצרנים הסיניים טסים למעלה טכנולוגית ובאמינות ולא רחוק היום שישאירו אבק לסמסונג.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
מסכים מאד. יש לי רדמי טי9 בק אפ. והמצלמה כמעט לא שמישה.
הטלפון עצמו סוחב יום וחצי. מסך מצויין. והכל סבבה.
טיפה איטי לעומת האייפון.
שיואמי זה טלפונים לתת לילדים עד גיל בר/בת מצווה.
בעבר שיואומי היו טובים בפרט עם אנדרואיד נקי.
בעיניי טלפון שמכבד את עצמו צריך להיות עם מסך AMOLED
כן כן, הטכנולוגיה שהייתה ייחודית לסמסונג, כבר נמצאת בעוד חברות .
רענן
דרור לא משנה מה תבחר מציע לך לבדוק מראש איך הטלפון שתבחר עובד עם אנדרואיד אוטו ברכב הספציפי שלך (בהנחה שאתה משתמש).
אני מתמודד כרגע עם בעיית תאימות כזו של סמסונג S21 של אישתי לאיוניק5 החדש שלנו, ומקריאה בפורומים מסתבר שהS21 סובל מבעיית תאימות לכאורה בלתי פתירה לדגמי יונדאי וקיה מהדור האחרון (אולי המפתחים למדו באוניברסיטאות מתחרות בסיאול..).
אגב אם מישהו נתקל ופתר את הבעיה (אנדרואיד אוטו עובד לאט ומקוטע ומתנתק לעיתים) אשמח לשמוע.
שוב, מדובר רק בשילוב של S21 עם האוטו הזה. ה S21 עובד מצויין באוקטביה וה1+ 7T שלי עובד מצויין באיוניק5.
פתח על זה שרשור נפרד... עם כותרת מתאימה.
נשלח מהנייד
אחרי נסיון לא מוצלח עם שני סיניים, עברתי לפיקסל 5.
אני משתמש קל עד בינוני, אבל גם ברמה הזו הסיניים היו סיוט "ממשקי" - הכל עמוס ולא באמת מתפקד.
הפיקסל פשוט עובד.
אני עם S21, לא מרוצה.
הגודל של הדגם הבסיסי נח לשימוש,אבל הטלפון סובל מלא מעט בעיות וחוסר יציבות.
לא שווה את הכסף,לדעתי.
לי יש עכשיו.
מה השאלה ?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f108253992.jpg
לפני הטלפון הנוכחי (Nokia 8.3) אנדרואיד נקי
היו לי שני שיואמי לפניו היה לי סיני אחר , לנובו
הסיוט של ממשק ה MIUI ,השליחה של כל המידע אחורה למפלגה ,
וכל התוספות למערכת האנדרואיד שרק האטו אותה ולא תרמו בכלום היה פשוט זוועה
אכן לשיומי יש חומרה טובה מאוד , ביחס למחיר , אבל אם רוצים להנות ממנה כמו שצריך חובה להחליף רום
(דורש לשלוח בקשה ליצרן לפתוח לך את הטלפון )
בטלפון הנוכחי התעקשתי לחפש משהו עם אנדרואיד נקי , וזה עובד נפלא
חלק , בלי בעיות ובלי כל מני דברים נוספים שסתם מעיקים ותופסים מקום בטלפון
לצערי אני לא רואה שמשווקים אותו בארץ יותר. לכן נמנע מלהמליץ עליו.