חוזר: פילטר שמן לא של MOPAR ,מי מכיר ?
חברת נ. פלדמן יבואנית טרקטורים.
המסנן הוא של NEW HOLLAND, מיוצר באנגליה. שייך לטרקטור פורד 4610. לבקש מסנן קצר.
עלות: 30 ש"ח. למה? על חלפי טרקטורים אין מכס.
לנושא הגבלת פיתול המנוע על התושבות, יש לשם כך תושבת בצד של הגיר. במידה ואין לך אחת כזאת ברכב אז....כמו שאמרו הגששים: תקנה איד....;-)
בברכה,
קיד.
קיד
תודה על העצה ,בינתיים יש לי פילטר של פורד פוקוס ולחץ השמן בסרק עלה מ-30 ל-40
האם זה בגלל שהיוניט ממוקם בין הפילטר למשאבה -מה שאומר שהפילטר שלי לא מעביר מספיק לחץ או שזה משהו אחר.
אבל ....
לגבי ההערה שלך על תושבת הגיר השנייה יש לי חדשה כזו לא מורכבת וזה בגלל
שקניתי אותו עם תושבת גיר של סיקס שלא הסתדרה עם הגיר סופה (אוטומטי) ואז עם בנייה אצל עופר מדישון נהייתה לי תושבת סופה, עדיין רק הגדולה.
הקטנה בדרך ,עכשיו בגלל שקישרת אותה לעיניין של הפיתול אני חושב שיש לי עוד בעיה ,אם אני מרכיב אותה ,אני מקשה על הגיר להסתובב ,בעצם אני עוצר את הסיבוב של הגיר עם שני ברגים קטנים ומסכנים.
והרי זה לא אמור להיות כך, התושבת המקורית (של SIX) היא על בורג אחד שבכוונה מאפשר סיבוב.
מצטער על המגילה ,חטפתי התרגשות כללית
מה קורה עם פיתולי השלדה שלי ?
אולי צריך לעבור לפורום אחר
יודי
תושבת הגיר הראשית עשוייה מגומי. גם תושבת הגיר המשנית מחוברת בעזרת כריות גומי. זה אומר שיש פה שיכוך של הויברציות והעומס ואין לך בעייה להרכיב את זה כך. זה בנוי לזה.
בנוסף לכך, אתה מוזמן להוסיף את הפנטנט שאני הוספתי לתושבות המנוע. זה גורם לעסק להיות מוצק יותר, שומר טוב יותר על תושבות המנוע וגם מגביה מעט את המנוע מעל התושבות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי yudi
,עכשיו בגלל שקישרת אותה לעיניין של הפיתול אני חושב שיש לי עוד בעיה ,אם אני מרכיב אותה ,אני מקשה על הגיר להסתובב ,בעצם אני עוצר את הסיבוב של הגיר עם שני ברגים קטנים ומסכנים.
יודי
זו בדיוק המטרה של התושבת.
קיד.