אם תרצה head unit android בזול עקב שדרוג צור קשר בפרטי.
Printable View
חפרתי בנושא ביומיים האחרונים וכנראה שאין פתרון טוב באמת.
מערכת סינית ממותגת עם זכרון טוב (למשל teyes cc3 6gb) תעלה 1800 אחרי מעמ ולפני התקנה (התקנה עוד 500 שח או עבודה עצמית). בארץ אותה מערכת תגיע לאיזור ה-3000-3500 שח כולל התקנה.
זה המון כסף למוצר שיש עליו לא מעט דעות חלוקות לגבי חלקות התפעול.
יש דגמים פשוטים של יצרנים כמו פיוניר שבחו"ל עולים בערך אותו הדבר.
פתרון אחר שהיה יכול לעבוד היא מערכת שעובדת עם אנדרואיד אוטו, יש כאלו עם ביקורות טובות מתחת לרף ה-200 דולר אבל הן לא עובדות עם off road למשל כי היא לא תומכת אנדרואיד אוטו.
כרגע צצה לי פה באתר הזדמנות ןמערכת אנדרואיד פשוטה במחיר סימלי )ואם זה לא ילך אשאר בינתיים עם מה שיש) אז את התקציב בחרתי לנתב למשהו אחר. עידכון בהמשך (שיגיע ויותקן) ב-RR.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
אני יודע שזה נראה קצת מיותר אבל חשוב להבין את ההבדל בין מערכת אנדרואיד לבין מערכת מולטימדיה של יצרן 'גדול'. זה רק נראה מרחוק דומה אבל מדובר במכשירים שונים במהות.
אז נתחיל במערכות אנדרואיד. זה טאבלט לכל דבר - ובנוסף יש בקופסה מגבר אודיו. כלומר חומרה די 'כבדה' ויקרה וחייבת להיות איכותית מהירה ועם זיכרון גדול.
מערכת מולטימדיה - כמעט כל המערכות האלו משקפות את הטלפון ומתבססות עליו מבחינת יכולת עיבוד, מהירות, זיכרון וכו'. המערכות האלה נהנות ממגבר אודיו מצויין ומסך איכותי ושם בערך נגמר הצורך בחומרה טובה או יקרה. המערכות האלו בנויות ללקוח 'טיפש' שלא ירצה להתעסק עם התקנות ולכן גם ממשק המשתמש שלהן יהיה סגור כלומר בלי הרבה מודולים תוכנתיים או זיכרון. כלומר אלו מערכות זולות יחסית לייצור ולכן אפשר למצוא אותן מדי פעם בזול.
לכן ההשוואה שלך בין יחידת אנדרואיד לבין מערכת מולטימדיה דורשת ממך קודם כל להחליט מה הקונספט שאתה הולך עליו.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
אני מבין את ההבדל. תכלס הייתי מעדיף מערכת מולטימדיה שהטלפון מתחבר אליה דרך אנדרואיד אוטו אבל בגלל שהתוכנות ניווט שטח לא נתמכות שם זה מוריד לי מהן ולכן כרגע אני פשוט מוותר. חוץ מזה נראה לי שבחרתי לבזבז את הכסף טוב יותר.
אם אופרואד יעדכנו לגרסה שתומכת באנדרואיד אוטו זה יהיה הכיוון.
מסכים עם מה שאסף כתב, אבל אחרי שאתגרת אותי להבין מה לא טוב במערכת האנדרואיד שלי, הגעתי למסקנה שהדבר שהכי מפריע לי הוא איכות המסך באור יום.
בזוויות מסוימות פשוט לא ניתן לראות את התצוגה, בטח אם בטיות יש לך משקפי שמש שהן עם עדשות פולרייז.
חיסרון נוסף שאני מניח שאפשר לטפל בו עם השקעה מסויימת בעזרת מגבר חיצוני הוא איכות הסאונד (מאוד באסי, לא מאוזן).
מעבר לזה אני נהנה מהאופציה להריץ כל אפליקציה ישירות על המערכת ולא לשקף עם אנדרואיד אוטו
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
בסוף התקבל פה פתרון שמבוסד בעיקר על עלות. המשתמש Aifer שדרג את המערכת בטויוטה החדשה שלו ואני שמחתי לרכוש את המערכת הקודמת.
ההתקנה הייתה קלילה, איכות הדיבורית ורדיו טובות יותר ממה שהיה במערכת הפשוטה. לגבי ניווט ימים יגידו אם זה עובד טוב.
תודה
אההה... תסתכל ב-RR
שאלה מישהו שלא מבין כלום.
במערכת בחדשה 'לי דורשת אינטרנט בשביל הרבה דברים (סופטיפיי, וויז וכו').
אופציה 1 היא להפעיל הוט ספוט בטלפון ואופציה 2 היא לקחת סים עם דאטה בלבד מספק כזה או אחר ושתמיד יהיה אינרנט באוטו.
מצאתי את זה: US $11.49 32%OFF | 3G 4G GSM UMTS Lte Usb Wifi Modem Dongle Car Router Network Adaptor With Sim Card Slot Mobile Broadband SIM Card Modem New 2021
https://a.aliexpress.com/_uXXZga
האם זה מה שאני צריך והאם יש עניין של תדרים כדי שיתאים לארץ?
תתקין על הטלפון macro droid מפה:
https://play.google.com/store/apps/d...oft.macrodroid
אח''כ תגדיר מקרו:
כשהטלפון מתחבר לבלוטות' של הרכב להפעיל הוטספוט
זהו.
יש הרבה משחקים נחמדים עם מקרו. הגרסה החינמית מאפשרת 3 אם אני זוכר נכון.
הגדרתי פעם (שנים) שאם אני משנה גובה במהירות (יורד/עולה במעלית), אז הבלוטות' נכבה (בדרך לאוטו/בדרך למשרד), שליחת הודעה אוטומטית באירוע קבוע, כשאני מגיע לנקודה מסוימת לפתוח שער ליישוב וכו'....
קודם כל הייתי בודק אם יש מקום במערכת לתקוע כרטיס סים, אם יש אז זה חוסך את הצורך במודם סלולרי.
הוטספוט מהטלפון יתן לך מענה טוב, אבל צריך להביא בחשבון שהוא יצטרך כנראה להיות בטעינה (אם אתה לא רגיל לחבר אותו תמיד למטען) ובנוסף כדאי כנראה להשתמש בתוכנות אוטומציה / מקרו כדוגמת התוכנה שהוזכרה למעלה, כדי שלא תצטרך להפעיל את הנקודה החמה ידנית בכל פעם ובמיוחד שלא תצטרך לזכור לכבות אותה עם סיום הנסיעה...
מגניב, הורדתי מקרו ואנסה את העניין.
תודה
לא רציתי לפתוח שרשור מקביל אז ברשותך אשאל פה:
בפג׳ארו שרכשתי קיימת מערכת של Alpine שכנראה עלתה לא מעט בזמנו, מחוברת למגבר מקורי שהגיע עם הרכב (גרסאת דקאר או איך שלא נקראת)
אממה, היא עתיקה והניווט שלה כמו ב2015..
ראיתי שקיימת אפשרות ״לשקף״ את האייפון למסך עם כבל HDMI ומתאם שעולה כמה שקלים.
מישהו התנסה בזה?
מרגיש לי שכל מערכת אנדרואיד (גם הTeyes) תהיה שנמוך מבחינת איכות הסאונד.
אופציה נוספת זה להשתמש באייפד מהדגמים האחרונים (ללא סים) שקיבלתי מהעבודה ושוכב ללא שימוש עם זרוע של ראם - האם ניתן להשתמש בGPS שלו כשאין רשת סלולארי?
Sent from my iPhone using Tapatalk
אל תטעה לגבי ה teyes.
היה לי פג'רו דקאר עם שני מגברים סופר יקרים (שהתקין הבעלים הקודם) ועכשיו ה teyes שמתחברת למגבר המקורי של הלנדקרוזר 200 (,12 או יותר רמקולים,,) נותנת סאונד טוב יותר.
דבר עם גילי פופ מצור ציון
בסוף הדרך היקרה היא הדרך הזולה.
Sent from my IN2013 using Tapatalk
בדקאר לא מגיע מגבר של רוקפורד מהמפעל?
לגבי האייפד עם הgps. אפשרי. כמובן שבהתבסס על מפות/תוכנות אופליין.
אני הזמנתי teyes cc3 ב11.11 , הלכתי על הדגם הכי חזק (128/6). המערכת מעולה מבחינת ביצועים ועבודה ואיכות סאונד מעולה. אבל היא לא מושלמת, התמיכה בעברית חלקית בכל הנוגע לתפריטים של במערכת והווידג׳טים שלה.
ביחס למערכות אנדרואיד קודמות שהיו לי זה מרגיש ברמה אחרת ומתקדמת הרבה יותר
דרך עלי המהיר עלה לי כולל הכל בערך 1200₪, במחירים בארץ הייתי חושב פעמיים כי זה כבר פי 3 ועולה בערך 3600₪ https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...feaff7a6cb.jpg
המדען המטורף
אירי שהתקנתי והתנסיתי כמה ימים אני יכול להגיד שבדיעבר הייתי שם מערכת טובה עם אנדרואיד אוטו (עם או בלי כבל) ואת האוף רואד עושה על טאבלט נפרד.
המערכת נחמדה ויש פיצ'רים חביבים אבל החייגן וההפעלה הקולית לא להיט ומחייבים אותי להשאיר את הנייד בהישג יד.
במחיר שזה עלה לי זה בסדר אבל אם הייתי משלם מחיר של חדש ומקבל טת התוצאה הזו הייתי מתבאס
זה נוח כשהמסך בולט ככה החוצה? נראה לי מעט מסרבל