תגובה: המלצה על רכב שטח ראשון
מהיכרות עם שני הרכבים, הגרנד ויטארה מעט טוב יותר מהפורסטר עקב מצב low אך נמוך גם לאחר הגבהה, ההבדלים אינם כה גדולים בשורה התחתונה.
גרנד ויטארה שמטייל עם פאגרו, לנד קרוזר וכו בהחלט החוליה החלשה ומחייב קצב נמוך עקב החשש מאבנים בולטות וחציית נחלים.
Asaf-a
אסף.א
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גוגומגוג
בגלל שזה רכב שיבלה את רוב זמנו בכביש ולא בשטח
תתפלא, אבל זה המצב אצל כמעט כולנו - מסלול טיול (שטח) הוא בדרך כלל קצר מבחינת הק"מ. רוב הרכבים של חברי הפורום עושים את הרוב המוחלט (הרבה יותר מ-90% אם הייתי צריך לנחש) של הק"מ המופיעים במד המרחק של הרכב שלהם על אספלט.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גוגומגוג
אני נוטה לא לקפוץ קדימה אלא להתחיל ב"קטן"........האם זה יגביל אותי באופן משמעותי?
גם כאן אעיר את המובן מאליו - אתה צריך רכב שיוכל להספיק למקרה הקיצון בתרחיש הצפוי, כלומר גם אם 99% מהזמן תיסע בשטח בשבילים קלים, אתה צריך להתכונן לרגע שבו תגיע למכשול אחד קשה יותר. לכן ההחלטה "להתחיל בקטן", כפי שציינת, היא שאתה קובע בזה את המגבלה של רמת העבירות שלך.
זה בסדר גמור כאשר מבינים זאת, בהחלט מספיק להרבה אנשים ולהרבה מאד מסלולי טיול בשטח, כאשר אתה מודע ומפנים זאת. האם זה יגביל אותך באופן משמעותי או לא - תלוי בסוג הטיולים שתבחר לעשות ובהרכב הרכבים שעימם תיסע (אם תצטרף לקבוצה שבה לכולם יש רכבים "גיבורים" עם הילוך כח ושיפורים נוספים, סביר להניח שהם לא ירצו להגביל את עצמם רק לטיולים המתאימים לרכב רך וזה יגביל אותך. אם תטייל ררק במסלולים המתאימים לרכב - אז לא יגביל אותך משמעותית... אין תשובה נכונה אחת).
לגבי הנקודות שיש לשים אליהם לב לגבי כל אחת מהאפשרויות - כאן הכדור חוזר קצת לידיים שלך - תחפור קצת בפורום, תלמד משרשורים קיימים, סמן לעצמך נקודות ספציפיות שאינן ברורות או שתרצה לקבל עליהם מידע נוסף... היו כאן הרבה שהתלבטו לגבי דגמים אלו או אחרים והמידע ברובו כבר נרשם ותועד.
עוד הערה - מצב השוק כיום קצת משוגע - יש ביקוש גדול לרכבים כאלו, המחירים גבוהים ("מעל למחירון") ולא קל למצוא רכב מתאים.
נסה להתחיל לעקוב בלוחות אחר רכבים אלו, כנראה עם הזמן תמצא מועמדים נוספים שתרצה לשאול לגביהם ובעיקר - תוכל לחוש יותר טוב את מחירי השוק מצד אחד ולהתמקד במועמד פוטנציאלי שאולי תרצה להתייעץ עליו ספציפית.
בהצלחה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
raanan
נ.ב - מסקרנות, למה שם המשתמש הזה ?
(אתה כבר מכוונן למלחמת עולם שלישית ?)
- - - Updated - - -
המתח הזה יהרוג אותי ...
היה באתר גוג ומגוג
היה לו מוסו , אולי זה יתאים גם כאן....
https://www.jeepolog.com/forums/memb...92%D7%95%D7%92