באזר , החארות הכי גדולים בשוק.
אין שום דרך להגיע אליהם.
גם bangood נהיו חנות פח
(הייתי מאד מרוצה מהם עד לאחרונה למרות שהמחירים שלהם יותר יקרים מחנויות באלי אקספרס)
כנראה שנשאר לרכוש בראש בטוח (יחסית) רק ב: אמזון, איביי , אלי אקספרס
Printable View
בעלי - רק פייפאל.
שיכנעו אותי פה באתר + חברים לחזור אליהם, ואני שמח על השילוח הדי מהיר לרוב,
אבל...
הDNA שלהם נשאר מחורבן, שירות לקוחות על הפרצוף, מבטל דרך פייפאל בשניה שהם שולחים הודעת תגובה תלושה מהמציאות.
ולגבי המשלחים הישראלים, בכל מקום שאין תחרות זה בסוף מתחרבן ככה בארץ, החברות מבינות שאפשר ליישר קו על שירות נוראי, כי מה תעשה ?
תלך למתחרה שגרוע כמוהו ?
השינמוך התחיל בנקודות חלוקה, והם ידרדרו את זה עד למתיחת כל הגבולות בסוף.
אני די התייאשתי מזה ומנסה לקנות את כל הדברים שהם לא שטויות באמזון, כי בסוף אם תכמתו את הזמן והעצבים הפער במחיר לא שווה את זה.
ברור שפייפאל. כל רכישה באתר מחול היא דרך פייפאל, אין פה בכלל שאלה.
אני מנסה לשחק את המשחק - אני מבקש מצ'יטה אישור מהם שהחבילה לא סופקה אלי כדי להציג אותו לדוד עלי.
ברקע האצבע על ההדק מול פייפאל. יש לי עד יולי (אם אני מבין נכון) לתבוע זיכוי
אז אתה כנראה אחד מ ל"ו.
אני כבר מזמן הייתי פונה לפייפאל.
ושהשאר ישברו את הראש.
כי את החבילה כנראה כבר לא תראה , אז למה למתוח סתם ככה
אבל ישר כח.
עזוב, אלו לא גופים שמסוגלים להעריך את ההגינות שלך או משהו בסגנון, לא מעניין אותם.
פתח דיספיוט וזהו.
כל המילים היפות של המוכר, אם הוא חנות ענקית, סתם משפטי העתק-הדבק, אף אחד שם לא "על זה".
עדכון:
צ'יטה ביקשו ממני להתאזר בסבלנות 3 ימי עסקים בזמן שהם עושים "בדיקה מעמיקה".
בינתיים עלי אקספרס דחו את הדיספיוט שלי בטענה שלהם יש אישור שהחבילה נמסרה ולי אין הוכחה שלא. הגשתי ערעור על גזר הדין.
זה לא שהפרדוקס לא מוכר להם, זה מתוכנן ככה. בגלל זה הפסקתי לקנות מעלי אקספרס וגם אם אני קונה משהו, רק דרך פייפל.
קניתי מוצר כלשהו, התברר שזה מוצר מ2018, לא עובד בכלל על חלונות 11 ועדיין לא עובד אבל יש קצת יותר סימני חיים בחלונות 10. המוכר מרח אותי. פתחתי דיספיוט בפייפל וקבלתי את כל הכסף בחזרה.
1. אני קונה 99 מהמוצרים שלי באמזון. יותר יקר מאיביי אבל 100% שרות ו99% הגעה ואם משתמשים בשרות משלוחים שלהם 0% עיזים. בפעם היחידה שאני זוכר שהייתה לי בעיה (מישהו בדואר ישראל גנב לי חלקים מהחבילה) אמזון זיכו, קניתי מחדש את המוצרים וקבלתי משלוח חינם או משהו כזה. בלי להחזיר את מה שכן הגיע.
2. איביי כבר יותר ברמה של עלי מאשר של אמזון. הביטחון שהחבילה תגיע ובלי עיזים, לא גדול.
3. עלי זה מבחינתי סוג של הימור. כל עוד המחיר מספיק נמוך אני לפעמים מוכען לקחת סיכון. לרוב הסיכון לא משתלם. ראה ערך החבילה האחרונה שקניתי דרכם. הגיע מוצר שאי אפשר להשתמש בו 0 תמיכה של המוכר ו0 תמיכה של היצרן. למזלי קבלתי החזר מפייפל.
4. עכשיו למצטרף החדש בחנויות שלא כדאי לקנות דרכן: ניואגג. אם אתם בעולם המחשבים, ניואגג זה אתר אמריקאי מאוד גדול לרכיבי מחשב. אישית אני לא מצאתי דרכו שום דבר שלא היה לי עדיף לקנות דרך אמזון אבל לפעמים יש כאלו. השערוריה האחרונה היא שהם מכרו (ועוד מצאו למי למכור) לוח אם תקול כשהם ידעו במפורש שהוא תקול (סיפור ארוך מהזוי לחלוטין) וכשהלקוח החזיר את הלוח אם מבלי בכלל לפתוח את האריזה - הם לא הסכימו להחזיר את הכסף כי הוא תקול. רק כשהם הבינו מי הלקוח (ערוץ יוטיוב בן 14 שנה בתחום המחשב עם מליוני צופים) הם החזירו את הלוח ואת הכסף ואז בפעם הראשונה החברה בערוץ בכלל פתחו את הקופסא וראו את המדבקת RMA על הלוח עם הפרטים של התקלה וכל הסיפור (הזוי לחלוטין למי שיש זמן, לכו לחפש את המידע בGAMER NEXSUS ביוטיוב).
יש עוד כמה חנויות שאני קונה דרכן. למשל SHOP4IL למשחקי מחשב/קונסולה ואביזרים אבל הבנתי שהשרות שלהם התדרדר במעט (כבר לא משלוח חינם ולוקח זמן לקבל מהם מענה). הבעיה היחידה שהייתה לי איתם זה לא קשור אליהם אלא שוב לדואר ישראל שמישהו שם ניסה לגנוב לי את החבילה, פתח וזרק את הכתובת שלי. לא הבין מה הוא מחזיק ביד (סט שלטים יקר לנינטנדו סוויץ), החזיר לקופסא והחזיר לסרקולציה. למזלי הדוור שלנו במושב ידע שאני מחפש את החבילה ושלח לי תמונה של חבילה לא מזוהה. זיהיתי שהיא שלי.
לסיכום, קניות באינטרנט - בחיל וברעד ולבדוק המלצות גם על האתרים ולא רק על המוצר/מוכר.
אני תולה את האשמה בצ'יטה.... מה יש לי מול המוכר ששלח את החבילה אלי?
כי דואר מתנהל בשיטה שבה האחריות של חברת השילוח היא כלפי המשלח.
סוף משמח ומתסכל כאחד.
אחרי בדיקה מעמיקה צ'יטה הודיעה לי שהחבילה נמצאה במרכז החלוקה. התקשרתי לוודא ואכן כך. הם לא ידעו להסביר איך פתאום הופיעה החבילה.
לתחושתי החבילה הייתה שם כל הזמן אבל אולי ציטה רק הביאה להם אותם עכשיו...אין לדעת.
אספתי את החבילה בשלום.