הבעיה שנוער.... הם... יש להם איך נגדיר את זה... בעיית ריחות, הם פשוט מסריחים שלא באשמתם, זה ההורמונים
Printable View
הבעיה שנוער.... הם... יש להם איך נגדיר את זה... בעיית ריחות, הם פשוט מסריחים שלא באשמתם, זה ההורמונים
גם בטיול של ארבעה ימים אני לא מבין את הצורך. בטח שלא במקלחת המבאסת על שטיחון גומי כשמסביב הכל בוץ.
ושלוש פעמים בשנה אני עושה טיול של שבוע ברכבים בלי מזגן עם ערימה של חברה בני 18 בקבינה. מקסימום מתכננים מעבר יזום באיזו פינת טבע המשלבת מים (בלי להסתבן).
אני בדרך כלל נשבר בלילה השלישי ו/או אם הג'דייפנו במיוחד באבק ו/או אחריי תיקון שדה מלוכלך... מקלחת, אפילו קרה, ובגדים נקיים עושים אותך בנאדם חדש.
בטיול של לילה אחד לא מתקלח. בטיול ארוך יותר מתקלח כל לילה שני. שם נוד מים בתא המנוע, במשך היום מתחמם מהנסיעה ובערב יש לי מים חמים.
רכשתי היום בקינן קמפינג עוד 2 מיכל מים ,של 20 ליטר,יצרן איטלקי .59 ש"ח ליחידה.
אחרי שקראתי את כל הדעות אני מבין שלי יהיה הכי נוח פיזור גריקנים ,כך אוכל לסדר את הרכב בצורה נוחה.
כרגע נצא עם 5 ג'ריקנים =100 ליטר ואנו מסודרים,זה לפני האלכוהול (:
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
שם רגע את נושא המקלחת בצד..
כאמור זו מותרות, בטיולים ארוכים גם טבילה במקור מים זה ריענון מספק... וגם עצירה בחאן זה פתרון.
אני ידוע כמחמיר... ומבחינתי בכל יציאה לשטח .. גם חד יומי וגם גיחת קפה... יש גריקן 20ליטר פשוט עם ברז.. (הוא לא תמיד מלא אבל בוודאי יש יותר משישיית מים).
הניסיון שלי הוא שכשמתרחקים מהאספלט... קורים דברים.
לפעמים צריך מים לשטוף ידיים מתיקון מזדמן.. אולי נשפך משהו... או היה יום חם ואתה מזיע ורוצה לשטוף פנים כמו בנאדם.
מספיק שיצאת מהבוץ בחורף ומילאת אוויר ואתה רוצה לשטוף ידיים.
חס וחלילה.. פציעה שצריך לשטוף במים זורמים.
יודעים מה ... גם בתדלוק מזדמן בתחנת דלק .. זה נוח שיש מים וסבון לשטיפת ידיים לפני שחוזרים להגה.
קיצר, רכב שטח...זה ג'ריקן 10-20ליטר זה בתקן.
כל דבר מעל ... כולל מים מחוממים ... הרי זה מבורך (:
ומי שמסתדר בלי... וחושש משכשוך המים... זה גם בסדר.
הי... גם אפשר לטייל בדאסטר ב98אחוז מהמקומות.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk