תגובה: (נערך) התייעצות - נקרות - גוונים עם ילדים
קצת לא ברור לי המסלול שעשיתם. רשמת שהתחלתם בנקרות, המשכתם לקצרה ומשם ל40. זה לא כל כך עושה הגיון, אלא אם עשיתם גיחה מהנקרות לקצרה וחזרתם.
או שמראש נכנסתם לשטח במואה והתחברתם לנקרות דרך נחל קצרה וחרבת קצרה?
לגבי הפנצ'ר בנקרות- אל תתבאס אני רושם בכל שרשור ששואלים על הנקרות שזהו נחל שקרן (בד"כ בהקשר של ג'יפונים). הוא מזמין אותך אליו בלחישות מזמינות, ואתה מתפתה לתת גז. הרבה גז. ככל שנכנסים יותר פנימה עולה הבטחון ואיתו המהירות, דריפטים חביבים נכנסים למשוואה, ואז איזו אבן מרושעת מתחבאת לה בזיפזיף וגובה את מחירה בגומי, או בברזל, או באלומיניום. היא עושה זאת כבר עשורים על גבי עשורים, וראתה ג'יפים מכל הסוגים וכל הצבעים.
אגב, כשעושים את זה ממערב למזרח, התופעה יותר גרועה, כי יש כמה אבנים שתולות כאלו שמחכות ממש קילומטר לפני הכביש, כשהסוסים כבר מריחים את האורווה, והדרך פתוחה ומהירה.
לא, רשמתי שהתחלנו בערבה אז אני אחדד.
התחלנו בצופר על הציר השחור ואתה בצמיג קרעתי ברמת בנחל קצרה ולא נקרות כמו שרשמתי. משם לשביל האדום (נקרות) לכיוון מערב ובפיצול עם חניון הלילה של נקרות עברנו שוב לשביל השחור עד כביש 40 דרך נחל מישר וחדב.
בתמונה רואים שלמרות הכל היה מוצלח.
.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...aa5b3a0b4f.jpg
יותר הגיוני.
פעם הבאה, אתם יכולים לקחת את העוקף של מעלה קצרה (סימון אדום, רץ על השלוחה שדרומית לנחל ומתחבר בדיוק אחרי הקטע הקשה חזרה לציר הרגיל).
או לוותר על הלנדרובר.... ;)
זה בדיוק מה שהדיסקו ואחד הרכבים האחרים עשו בסוף.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
לא הסכימו לוותר על הלנד רובר וגם עשיתי אח"כ את המעקף האדום, בקטע ההתחלתי בעלייה +המעלה לחירבה עם סיוע גרירה ע"י היילקס,את כל השאר רק על הנעה קדמית.
היה אחלה טיול כולם נהנו.
לוותר על הדיסקו אפשר גם אבל לא על היושבים בתוכו.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk