מיסבים למנוע חשמלי במקדחה
אל תשכח שבמקדחה בנוסף לכוחות הרדיאלים מופעלים כוחות ציריים גדולים, גם במנוע ובפרט בספינדל בזמן הלחיצה מטה, לכן המיסב שבחרת לא בטוח שמתאים. אני מניח שבחירתך תואמת למיסב הישן וייתכן שבמהלך חיי המקדחה מישהו החליף ודחף לשם מה שמצא תחת ידו. אתה צריך לוודא שהמיסב הוא מיסב זויתי מדויק בעל אטימה. זויתי- יודע גם לעמוד בכוחות ציריים טוב יותר מכדורי רגיל.
במיסבים סגורים (אטומים) לא צריך להסיר אטמים אלא אם ישנה פיטמת גירוז ייעודית ליד בית המיסב. המיסבים מגורזים מהמפעל ונועדו לעבוד כך לאורך כל חיי המיסב.
לעוד מידע חפש מיסבים - שינצקי. הסבר ופירוט רב על כל המיסבים הקיימים(כמעט) כולל סוגי אטימות.
תגובה: (נערך) מיסבים למנוע חשמלי של מקדחת עמוד
מעדכן לטובת מי שזה מעניין אותו-
6203 - 3.2 יורו ליחידה 4X (מינימום 4 יחי', למקדחה צריך 3)
6204 - 11 יורו ליחידה 2X
6205 - 12 יורו 1X
הוזמן מאמזון גרמניה, סה"כ כולל משלוח עלה 200 ש"ח.
בנוסף הוזמן מיסב 51105 מאיביי ב-20 יורו כולל משלוח.
כל המיסבים תוצרת SKF מאירופה עם סגירת גומי למניעת כניסה של אבק, כנראה שהייתי מצליח לחסוך פה כמה שקלים במיסבים סינים אבל העדפתי להשקיע.
אגב, גם לגבי הפוטר, היה לי החזר באמזון אז החלטתי להשקיע גם בזה וקניתי פוטר (לא KEYLESS) של אותה החברה שהייתה לי כבר לפני כן, עלה לי 120 ש"ח אחרי הזיכוי. זה הפוטר, אעלה רשמים מאוחר יותר כשהכל יהיה מורכב-
https://www.amazon.com/gp/product/B0...?ie=UTF8&psc=1
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
זוהר לב
אל תשכח שבמקדחה בנוסף לכוחות הרדיאלים מופעלים כוחות ציריים גדולים, גם במנוע ובפרט בספינדל בזמן הלחיצה מטה, לכן המיסב שבחרת לא בטוח שמתאים. אני מניח שבחירתך תואמת למיסב הישן וייתכן שבמהלך חיי המקדחה מישהו החליף ודחף לשם מה שמצא תחת ידו. אתה צריך לוודא שהמיסב הוא מיסב זויתי מדויק בעל אטימה. זויתי- יודע גם לעמוד בכוחות ציריים טוב יותר מכדורי רגיל.
במיסבים סגורים (אטומים) לא צריך להסיר אטמים אלא אם ישנה פיטמת גירוז ייעודית ליד בית המיסב. המיסבים מגורזים מהמפעל ונועדו לעבוד כך לאורך כל חיי המיסב.
לעוד מידע חפש מיסבים - שינצקי. הסבר ופירוט רב על כל המיסבים הקיימים(כמעט) כולל סוגי אטימות.
את צודק לגבי הכוחות הרדיאלים. המיסב 51105 יושב מתחת למיסב 6205 ואני מניח שזה בדיוק התפקיד שלו.