אלו פשוט רכבים ישנים מדי
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Printable View
אלו פשוט רכבים ישנים מדי
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
היום פורסם באחד הפורומים WK 2009 QD2 עם מנוע המי.
על הנייר מגניב ++
אל תגלה לדרור - הוא לבן...
לפי התמונות מוגבה עם טמבונים ממתכת, כולל וו נשלף ונקודות משיכה מאחור.
לא ראיתי כננת (אולי מוסלקת) אבל יש לד בר על הטמבון.
144K ק"מ
130K ש"ח
0528550000
תודה ולא מספר לדרור :)
אבדוק גם את האפשרות הזו!
יש לי כרגע רכב בכוונת (קומנדר 2008) שאנח הולך לראות השבוע, דרך חבר שמכיר חבר שמכיר חבר (ואו, אני נשמע סיני לגמרי).
לאחי היה בדיוק כזה (קומנדר 2008)
2008, 4.7 מוסב לגז.
אני אהבתי את הרכב, נוח מאוד, חזק.
כיסא 6+7 קצת צפופים ולא משאירים מקום למטען (כמעט)
מסוג הרכבים שחיצונית או שאתה אוהב או שלא...
אחי קיטר על משטחי הפלסטיק הענקיים באוטו וטען שהמון מקום הולך לאיבוד בגללם (דלת נורא רחבה/עבה, דשבורד באורך ק"מ.
תקלה אחת זכורה לי - סתימה בניקוז המזגן הביאה לנזילה לתוך הרכב.
הדרך היחידה לפתור אותה היתה קידוח חור חדש והתקנת צינור חליפי
תחושתית, מעט נמוך יותר מהWK (אולי אני טועה)
מפנק יותר
כן, יופי של רכב זה דבר סובייקטיבי לגמרי, אישית אני אוהב גם האמר אבל ההנהלה בבית הטילה וטו :)
את השורה השלישית אנחנו לא צריכים, שם ישכון קבוע מקרר על מסילות ואולי קומפרסור/הכלבה. אנשים בטוח לא יהיו שם :)
קומנדר או wk לצורך העניין אלו רכבים בעלי תת דגמים שההבדל בין הגרסאות השונות שיוצרו תהומי בנושא השטח, לכן כל ההתיחסות חייבת להיות לגופו של רכב מסויים, קומנדר עם המי ונעילות qd2 שונה מהותית מאשר אחד עם מנוע 3.7 וללא הילוך כח.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
ידוע, גם יודע לבדוק לפי VIN באתר (מה גם שאפשר לראות 12 ברגים לעומת 10, ידית T וכו'), המי פחות נדרש למה שאני צריך, לפי הבנתי 4.7 עם QD2 יהיה מציאה, QT2 יצריך קצת יותר חשיבה שלי במעברים טכנים :)
תנסה לעשות סיבוב על היילקס מודרני,
אולי דעתך תשתנה........
ממליץ בחום.
עוד כיוון קטן,
היילקס חדש במימון חודשי התקציב שלך יספיק לבערך 4 שנים של תשלומים מתוך 5.
לאחר 5 שנים הרכב יהיה בשווי כפול בערך מיתרת ההלוואה שעליך להחזיר.
תיסע על רכב חדש - באחריות, ועם ראש שקט,
מוגש כחומר למחשבה.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c2add7fdf2.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
דניאל, תודה, זאת היתה יכולה להיות אופציה אם ההנהלה הבכירה היתה מוכנה ללכת לכיוון טנדר בכלל ולכיוון הלוואה ולא "זה התקציב, שלא תעז לעבור אותו!" בפרט :)
ראיתי את היכולות של היילקס חדש בשטח, זה לגמרי רמה אחרת, אבל זה מה שיש :)
החסרונות (יצא לי לנסוע על כמה רנגלרים משנתונים שבתקציב שלי) מבחינתי - נוקשות של מתלים מצד אחד ו-וובלינג וחוסר היזון חוזר מצד שני. יכול להיות שזה מה שאני ראיתי, אבל זאת ההרגשה שלי. בנוסף לרעש של רוח וצמיגים שמקשה על שיחה.
שוב, עניין סובייקטיבי בנושא המתלים וההיגוי, וכנראה שאין בעיה למצוא סט שיענה על הצרכים שלי, אבל זה די יגמור את התקציב ששמתי לעצמי.
זה נקרא סרן חי.
נוקשות מתלים - תלוי לחלוטין בכיול שבוצע.
וובלינג היא תופעה בלתי קבילה ומחייבת טיפול.
רעש - זה כבר סובייקטיבי. נכון שהרעשים יותר מורגשים (בהשוואה לאקספלורר כדוגמא) אך עדין ניתן לנהל שיחה נעימה ללא קושי.
כמו שכבר רשמתי, הנסיעה בכביש בהחלט נעימה ולא גורמת לעיפות / סבל.
Sent from my iPhone using Tapatalk
הרנגלר בסטאפ נכון הוא רכב נוח, התנהגות הכביש היא טעם נרכש, אם נוהגים בו פעם בשבוע ורוב הזמן ברכב כביש אחר, אז עלולים להרגיש אי נוחות, כאשר הוא רכב דיילי מקבלים ביטחון ומתרגלים אליו ואז כל עוד שלא מחפשים להשחיז עיקולים על 130 קמש הוא סבבה לגמרי.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk