תגובה: שאלת אמאזון- אם כבר קיבלתי זיכוי, האם להחזיר חבילה לכשתגיע?
אני גם התלוננתי באמזון על הרמאות הזו. מיד הציעו לי זיכוי מלא, עניתי שאין צורך בינתיים ואם יהיה צורך אז אפנה שוב, ורק שיעבירו את דבר הרמאות הלאה. החבילה הגיעה אחרי יומיים.
אני מעדיף לשמור את הרקורד שלי כמה שיותר נקי ולהתלונן רק אם באמת יש סיבה. חוצמזה, אמזון מפצלים כל הזמנה ל3 ,4,5 חבילות,למי יש סבלנות לעקוב באדיקות אחרי כל אחת... מגיע כשמגיע, בכל מקרה זה תמיד לפני הזמן המשוער שהם נותנים עם ביצוע ההזמנה.
אני לא חושב שהרקורד שלי נפגע, מאחר ולא לקחתי את הזיכוי שהוגש לי על מגש של כסף.
בד"כ ממש לא מטריד אותי שייקח לחבילה עוד כמה ימים להגיע.
אני כן חושב שביום שחבילה תאבד אחרי שדווחה כנמסרה, אז חשוב שאמזון ידעו למה הדיווח הזה שווה.
אותי מתסכל החוסר אונים מול חברות ההפצה בארץ. רוב החבילות שלי מדוד עלי. כשצ'יטה מחליטים לזרוק לי את החבילה באיזה מכולת ברחוב בלי שם באחת מערי המשולש, במקום בתיבת דואר/מזכירות במושב, כפי שהיה מקדמת דנן, אין לי שום אפשרות להתלונן.
צ׳יטה הם באמת שיא העליבות, גם כאן בדרום וגם כשגרתי בכפר-סבא סיטי. משאירים איפה שבא להם ואין עם מי לדבר.
שאלת אמאזון- אם כבר קיבלתי זיכוי, האם להחזיר חבילה לכשתגיע?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
צ׳יטה הם באמת שיא העליבות, גם כאן בדרום וגם כשגרתי בכפר-סבא סיטי. משאירים איפה שבא להם ואין עם מי לדבר.
לעלות מול המוכר להגיד מדויק שלא הגיע כי נשלח לכתובת לא נכונה?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shachar
היום קיבלתי הודעה מאמזון שהייה נסיון מסירה ...
Delivery attempted with your Amazon package.
והשליח ינסה עוד פעם.
למותר לציין שלא היה נסיון והיה מישהו בבית כל היום.
כתבתי להם שזו לא אמת, הם מיד הציעו החזר.
שאלתי מה לעשות אם הפריט יגיע, לסרב או להחזיר ומה לגבי עלות החזרה.
מצד אחד הם רושמים שאני לא צריך לעשות כלום
There is no action required on your part .
מצד שני מתארים את כל תהליך ההחזרה....
כאמור הפריט טרם הגיע.
Dear Customer,
Thank you for contacting Amazon.de, I will be glad to assist you.
There is no action required on your part as the refund have been issued and no return is required from your end.
I would like to inform you that if you receive the original delivery please refuse to accept it or let us know or return the goods to us.
Amazon.de will recover the shipping charges on receiving the receipt of your return.
Therefore, after 3 days of returning the item please share the return receipt with us, we will forward the receipt to the relevant department for the refund of the shipping charges. I would like to inform you that to reduce your effort please share the receipt after 3 working days of the return as the refund can be requested only after minimum 3 working days.
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
למיטב ידיעתי , חברות ההפצה מחויבות לעמוד בזמני משלוח אם הן רוצות לעבוד עם אמאזון.
מבחינת אמאזון , נסיון מסירה נחשב כעמידה בזמנים.
לכן רוב , אם לא כל חברות המשלוחים בארץ מבצעות "נסיון מסירה" של החבילות
לרוב החבילה תגיע אחרי יום או יומיים.
כל עוד לא דווח על מסירה בפועל אלא רק על נסיון לא הייתי מדווח לאמאזון
זאת הונאה....
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
זה היה קורה לי קבוע עם הדואר כשגרתי בכפר סבא, נסיונות מסירה לכאורה, חלקם בסביבות חצות, לכאורה ...