-
חוזר: מנעול דוושות
אז אני אומר לך שאפשר לעשות פוליסה עם סכום שנקוב בצורה מפורשת, כולל כל התוספות שתרצה (אצלי הסכום הנקוב בפוליסה הוא 58K , על רכב שהמחירון שלו לפני ארבעה חודשים היה 50 ) , במחיר נמוך בהרבה ממה שכתבת. פרטים נוספים בה"פ.
להגיד לך שאני אתלהב מזה שיגנבו לי את הרכב? לא ממש, גם בגלל שזרוקים בארגז ובקבינה הרבה פריטים לא מבוטחים, אבל זה בהחלט לא יהיה סוף העולם.
-
מעשה שהיה,
( ואני רואה את זה כטימטום אישי שלי )
היתה תקלה בדיבורית של האוטו, אז הנציג הנייד שלהם בא אלי לתקן.
בד"כ אני חונה ברחוב ליד שלא ידעו איפה אני גר, הפעם לא הספקתי. ולא רק זה אז גם המנעול היה מחובר במקום שלו. ( כן, אני עדיין לא התיאשתי מזה ).
בכל אופן, הבחור, גר במוצמוץ, מגיע אלי ( הוא גם זה שהתקין לפני שנה ), הוא זוכר אותי, הוא נחמד, מקשקשים ( אולי הוא יחליט להגיד לחברים שלו לעזור אותי ... )
הוא מנסה להניע ופתאום מגלה את המנעול, הוא היה בשוק לגמרי !
בדק, הסתכל, חקר, והודיע לי שזה אחלה דבר שבעולם. והוא בטוח שלי לא יגנבו את האוטו אף פעם.
אני מקווה ....
( למי שלא הבין בין השורות, אני מקווה שאני לא שופט אותו רע מידי אבל אני די משוכנע שהוא או חבריו הם כאלו שמהם אני מפחד. )
מקווה שיעבור בשלום.
-
מכיר את ההרגשה.
לפני שבוע אני מתעורר ופתאום רואה מהחלון מחפרון ובובקאט ועוד ציוד דומה.
חושב לעצמי? מה מה קורה פה?
מהנדסים עם שרטוטים בכל מקום....
מסתבר שזה רק האנשים של HOT שמים יסודות לאנשים אחרים בשכונה.
טוב נראה בסדר.
יוצא החוצה, הבדואים על הטרקטורים בהפסקת צהריים, אוכלים שם על הדשא ומדברים עם המבט שלהם לכיוון הבאגי......
האקדח פיקות מתחת לכרית :-)
-
וואלה ...פתאום אני מזהה את המנעול שעשיתי ל110.. חשבתי בהתחלה שזה CLONE...(בתמונה ראשונה בשירשור)
אני חייב לציין - שלך ניראה דגם יותר משופר... מבחינת הביצוע..
לגבי הקטע של הביטוח - חבל לי על השעות שהשקעתי ברכב ...אז בכל זאת אני מעדיף לעשות חיים קשים לגנבים (ולכן הנעילה גם לדוושה של הגז).
אמיר.