אני לא מסכים, גם איתי טיילו שניהם. לדעתי ההבדל הוא ממש מזערי מבחינת ביצועי שטח.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Printable View
אני לא מסכים, גם איתי טיילו שניהם. לדעתי ההבדל הוא ממש מזערי מבחינת ביצועי שטח.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
+1
הגרנד ויטארה שהיה מטייל איתי כאשר הייתי עם קינג היה נמוך באופן מביך וחייב קצב נמוך וזהירות יתרה מאבנים בולטות.
שני הרכבים היו מוגבהים.
אותו גרנד ויטארה מטייל איתי היום כאשר אני עם פורסטר מוגהה וזה כבר מתאים, אמנם עדיין נמוך מהפורסטר אבל ההילוך הנמוך מפצה מצד שני במקומות אחרים.
Asaf-a
אסף.א
יש לנו במשפחה גם גרנד ויטארה קצר מוגבה וממוגן, שמגיע במקור עם גלגלי 16״, במקרה זה המצב טוב יותר ואפשר לתת לו ציון גבוה יותר ביכולת שטח
Asaf-a
אסף.א
לדעתי אין גיפ שלא דורש תשומת לב, ותחזוקה מונעת .
מי שקונה גיפ ורוצה לטייל בתדירות של יותר מפעם בחודש ....צריך לשים לב לגיפ ולתת לו יחס ותחזוקה יזומה.
אם פותש יש לו שיירה מגובשת אז יבחר לפי הכלים שיש לו בשיירה זה ההמלצה הכי טובה, מי שרוצה להצטרך לשיירה להתחיל מרכב בלי הילוך כוח זה לא פשוט , כי אין הרבה מובילים או קבוצות שרוצים בשיירה שלהם רכבים שצריך לנהל אותם לכל מכשול .
אני ממליץ ולא שולל את הליברטי למרות כל הנאמר במיוחד בתקציב 50 שזה מגביל מאוד , גראנד ויטרה המומלץ הוא 2011 ומעלה ,וגימני\גראנד ויטרה בתקציב של 50 יהיה עם אותם צרות שיש לליברטי היתרון שלו יהיה בעלויות חלקים .
שיהיה בהצלחה ושנמשיך לטייל ויגדלו האופציות בתקציב שעד 100 אמן
2 הגרוש שלי:
גגון = שינוי קיצוני של מרכז הכובד.
ולהדיוטות - גגון = סכנת התהפכות בשטח.
בטח ברכב קליל וצר.
אחרי נסיון שכמעט נגמר באסון עם סופה (כי היינו בתפוסת נוסעים מרבית) - אני משתדל שלא להעמיס גגון כלל.
פות"ש ללא ניסיון וידע, לא טייל ואינו סגור עדיין על צרכים ורצונות.
2+2 (או כרגע 2+1) ולפעמים לילה - ממש אבל ממש לא מתאים לגימני.
גראנ ויטארה, דסטר, XV (נכנס בתקציב?) פורסטר, אאוטבק - כולם יתאימו יותר, או ללכת לSUV אמיתי וישן יותר (אני חושב שיש איזה גראנד שירוקי ישן בתקציב כאן בלוח..)
ד.א.
אבי ביטר - אני טועה או כל מה שמיד אין יו אס אי אצלך לא בא בחשבון?
עריכה:
הינה:
https://www.jeepolog.com/forums/show...7%99-97-5-2-v8
אני לא האישיו פה, אבל אם אתה שואל :
זה לא "לא בא בחשבון", זה לא מתאים לדעתי למתחיל בתחום, או למישהו ללא ידע ורצון להיכנס לזה.
כל SUV בגיל מסויים מתחיל לעלות ביוקר, אבל נראה לי שהאמריקאים קצת יקרים יותר לאחזקה ודורשים יותר תשומת לב מהיפנים האפרוריים
הם גם שותים יותר דלק בד"כ. ומפנקים יותר.
אבל לא למתחילים.
נכון, אני משוחד, מודה, אבל בינינו כולנו כאלה, מביטים לפעמים לאחור לאחר נעילת הרכב...
זה לא שפאגרו הרבה יותר זול לאחזזקה, אבל בתמונה הכוללת, ההתעסקות איתו,דלק,גז, זה שהוא סחיר יותר (מלא בני דודים ואוכלוסיות מסויימות) ויש יותר רכבים למכירה ולא צריך לחפש איזה חד-קרן שנחטף תוך יום, הופכת אותו (פאגרו, או לאנדקרוזר אם יש תקציב, זה לא המצב פה) לאכיל יותר למישהו חדש, בתקווה שיישאר בתחום.
תודה רבה חברים על כל התגובות
היום קניתי ג׳ימני 2010 שמור שלא ראה שטח
אתחיל לאט לאט ואשפר אותו לפי הצורך
תתחדש, תהנה (או כפי שאומרים אצלנו - סע בדרכים משובשות).
אל תתבייש לחזור ולהתייעץ על כל דבר, לבצע חיפושים וללמוד מהתשובות שכבר קיימות כאן.
ותמיד שמחים לראות גם תמונה של הרכש החדש :)