תגובה: בגי"ה - מגדיל טווח לאינטרנט שחי בשלום עם Be בזק
lan over power איטי מאד, אפילו יותר מאלחוטי ולא יעבוד אם החשמל הוא תלת–פאזי ושני השקעים לא על אותה פאזה.
אם יש תשתית כבלים מוקה יכול להיות פתרון טוב יותר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
כנראה שהכי טוב יהיה להשאיר את ה be רק בתור מודם ולחבר אליו נתב טוב שידע לעבוד ב-מש עם יחידות נוספות בעת הצורך.
יש המלצות חמות על ax3 של וואוי כנותן תמורה טובה מאד בעלות סבירה. תתחיל עם ילדה אחת ואם צריך - קנה אחת נוספת זהה...
נשלח מהנייד
ממש לא לדעתי.
הוא עולה שכירות וחבל על הכסף.
אם מדובר על סיבים יש יחידות המרה מאופטי לנחושת בכ 70-80 שח למיטב זיכרוני גם כולל את הג׳יביק.
משם למודם ראוטר שתומך במהירות שמקבלים מבזק ושיהיה מאש.
בלי שכירות ושטויות.
אני החזקתי את ה Be שבוע עד שהחזרתי אותו להורים שלו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
יש לי צמד moca למסירה. נמצא בכרכור.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Pageup
תסלול כבל לממ"ד מהראוטר. שים שם עוד "ראוטר" במוד של Access Point ונגמר הסיפור. מאחר וזה כנראה גם סינית בשבילך אז תביא מישהו שיעשה את זה בשבילך. אם אתה מנסה להכנס עם סיגנל WIFI לתוך ממ"ד שהראוטר לא נמצא מעבר לפינה אז שום דבר לא יפתור לך את הבעיה למעט כבל רשת פיזי. ואם צריך שזה יהיה אלחוטי (לשימוש של טאבלט/טלפון) אתה צריך לשים שם עוד נקודת גישה אלחוטית. למחשב נייח אני תמיד מעדיף כבל רשת זה תמיד יהיה יותר אמין ויותר מהיר.
אם היה לך YES היה אפשר לתחמן ולתת להם לשבור את הראש. לשים שם ממיר של יס ובעזרת תשתית ה COAX שלהם הם בונים רשת אם בשימוש של HPNA (עד 60-70 מגהביט) או MOCCA (כמה מאות אבל זה רק אם התמזל מזלך). ואז אתה מקבל שקע רשת קווי והכאב ראש עליהם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
כתבת (לי) בסינית. לא מבין בזה.
במושב אין סיב ולא יהיה בתקופה הקרובה.
יש בזק והוט.
האינטרנט לא משהו, בית 260 2 מפלסים ומפוזרים בו mesh ו- spot, עדיין בממ"ד אין קליטה והילד משגע אותי, משלם לבזק הון קטן 170 שח כל חודש על כל "הטוב" הזה...
אם יש מי שמבין מוזמן לבוא לתת מענה בתשלום.
מעדכן באיחור של כמה חודשים שהגיע סיב של פרטנר(אומרים שיגיע גם של בזק), ימות המשיח כנראה.
סללו לי קו לממ"ד ויש שם את המכשיר של פרטנר. בנוסף סללו תקשורת קווית דרך הכנות שהיו בקירות לכל הבית, ובנוסף הוספתי גם Deco שמפוזר בבית.