צור קשר
Printable View
קשה לאמוד את העלות.
יש מי שנוסע ושובר את האוטו, יש מי שנוסע רגוע ולא מכסח.
בהנחה שאתה לא מהשוברים, אחרי יישור קו (נוזלים/מערכת קירור וכו') אין יותר מדי דברים שיכולים להתקלקל על בסיס קבוע.
אתה מטפל לבד?
יש כאן פירוט של התקלות שהיו לי.
תוסיף מאז אטם ראש מנוע שנפרץ (המקורי, אחרי 340000 קמ), האטם עצמו עולה סביב ה 200 ש''ח, שמנים + נוזל וכמה שעות עבודה וזהו ...
החלטתי להתקין נעילה קדמית, עלתה 2400 ש''ח כולל מיסבים.
על הדרך החלפתי מיסבים ומחזירי שמן בסרן. העלות הייתה 400 ש''ח נוספים (חלקים בלבד, רכשתי בארץ, כנראה חול היה זול יותר)
הצלחתי לשבור פנס אחורי (נמצא במיקום לא מדהים בפגוש האחורי, נשבר כשבדקתי את הנעילה הקידמית ;) ), חדש מאנגליה עלה לי אתמול 80 ש''ח (האמת שבחרתי במשלוח מהיר, אז 120, משלוח רגיל עולה 80).
בקיצור, אני מניח שקיבלת את התמונה +-...
אם כבר דיסקו,למה לא בנזין?
אם אתה לא מטפל לבד/נבהל מכול גמגום ושולח למוסך,זה לא רכב בשבילך.
הדיסקו רכב מדהים(גילוי נאות,נוסע על בנזין כזה כבר 17 שנה כל יום) אבל לא מתאים לכל אחד.המון בעיות חשמל ונזילות אין סופיות.לא בכול הדברים צריך לתקן.
עלות האחזקה זניחה אם אתה נופל על רכב מטופל ומטפל לבד ואין סופית אם אתה קונה נבלה והולך למוסכים.
יש לי 98 EDC
קצת גבוה קצת כבד
עם צמיגים גדולים ויחסי העברה
דיילי דרייבר ממרץ 2017
עשה אצלי 80K~ ק"מ
צריכת סולר ממוצעת כולל שטח 7.5קמ"ל
טיול פעם בחודש בעונה עם מזג האוויר הנורמלי
נהנה מכל רגע [emoji2] מאוהב קשות בטרקטור הזה
אני מטפל לבד בכל מה שהגיוני בסופי שבוע
מחירי חלקים ושיפורים מהזולים ביותר בשוק
והשוס הגדול הוא אפשרות להזמין כמעט כל חלק שעולה על הדעת כולל תשלום מיסים ועמלות מראש (נכון לעכשיו יש שלושה אתרים כאלה) - הכל מגיע עד הבית מהר ובלי שאלות בהתחייבות
בקיצור לדעתי אחת הפלטפורמות הכי טובות לרכב טיולים אבל בעיקר לאנשים שלא מתביישים לסובב כמה ברגים וללכלך את הידיים
אגב, הנזילות זו מערכת שימון שלדה. תקין לגמרי. [emoji6]
Sent from my iPhone using Tapatalk