תגובה: נגמלנו מהליסינג ושוקל לחזור לתחום אחרי קצת יותר מעשור בתקציב סביב 100K גמיש קלות
למה מכון בדיקה?
עדיף מוסך המכיר את סוג הרכב...
מכון בדיקה יתן לך גיליון מלא ליקויים אם לא תיבהל מהם תצטרך לגשת למוסך טוב כדי ולהבין מה המשמעויות האמיתיות של מה שרשום שם.
נשלח מהנייד
תגובה: נגמלנו מהליסינג ושוקל לחזור לתחום אחרי קצת יותר מעשור בתקציב סביב 100K גמיש קלות
כי המוסך המרכזי המכיר את סוג הרכב במודיעין (אוטוויק).שלח אותי למכון בדיקה ואמר שאחזור אליו עם התוצאות והוא יעזור לי לתמכר ולהבין מה רלוונטי ומה לא... כנראה מכסתחים...
ןלא רוצה להסתובב יותר מידי...
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
אתה עושה טעות
תקשיב למה שכתבו לך.
אחרת - אתה הולך לבזבז זמן וכסף ולקבל דף עם שטויות בלי שום מסקנות ברורות.
לך למקום מתמחה שמכיר את הרכב.
באחת ההודעות הקודמות רשמת כמה מילים על מועמד פוטנציאלי שמצאת
לכאורה זה נשמע מצויין
גם ק״מ נמוך וגם חבר פורום - זה לדעתי יתרון חזק. בדכ נמצאים פה אנשים ישרים שאוהבים לתחזק את הרכב ביד נדיבה ובחוכמה.
המוסך בסכנין שהזכרת הוא אחד הגורואים בפאגרו, לידיעתך.
בהצלחה
אני מבין שרכשת את הרכב (ראיתי שאתה מוכר את הגאנטים הנוכחיים) - אז מברוק .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
אני מבין שרכשת את הרכב (ראיתי שאתה מוכר את הגאנטים הנוכחיים) - אז מברוק .
נכון..ותודה :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אבי ביטר
באחת ההודעות הקודמות רשמת כמה מילים על מועמד פוטנציאלי שמצאת
לכאורה זה נשמע מצויין
גם ק״מ נמוך וגם חבר פורום - זה לדעתי יתרון חזק. בדכ נמצאים פה אנשים ישרים שאוהבים לתחזק את הרכב ביד נדיבה ובחוכמה.
המוסך בסכנין שהזכרת הוא אחד הגורואים בפאגרו, לידיעתך.
בהצלחה
אכן נראה היה ככה ובהחלט חשבתי שחבר פורום נותן המון נקודות זכות...
אז התחדשתי..בקרוב אתחיל לחפור לכם על שדרוגים ושיפצורים ועניינים ;)
הרכב מקורי מידי ;)
מיגון מלא + וו גרירה...
מתוכנן בשלב ראשון הגבה\שדרוג קפיצים\בולמים..זה פשוט מתבקש והם ממילא קצת עייפים.
וצמיגים חדשים - בשאיפה החלפה לג'אנטים 17"
בהמשך אולי משהו עם מדרגות הצד שיש לי הרגשה שפשוט אשאיר אותם בשטח בטיול ראשון...
ושאר הדברים שיפצורים שיאפשרו לינת שטח (אולי גגון, תאורה נוספת, ארגון תא המטען וכו'..).
ותודה ממש לעוזרים ולעופר שטיפח את הרכב כל כך יפה ;)
גל
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אבי ביטר
. בדכ נמצאים פה אנשים ישרים שאוהבים לתחזק את הרכב ביד נדיבה ובחוכמה.
למה אתה חושב ככה?
אנשים ישרים בסדר. אבל תחזוקה ביד נדיבה ובחוכמה? ממש לא בהכרח.
אולי לא בהכרח נדיבה, אבל לפחות הגיונית, חכמה.
הנה קצת יותר מחודד.
מציע לך לגבי הג'נטים - אם עוד לא מצאת את הסט 17 שאתה מחפש - חפש סוחר שמפרסם את הדגם עם ה 17 למכירה ותצייע לו החלפה ראש בראש. זו סיטואציה שבה כולם מרוויחים.
מכיר מישהו שזה עבד לו. הסוחרים תמיד שמחים 'לשדרג'.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
מציע לך לגבי הג'נטים - אם עוד לא מצאת את הסט 17 שאתה מחפש - חפש סוחר שמפרסם את הדגם עם ה 17 למכירה ותצייע לו החלפה ראש בראש. זו סיטואציה שבה כולם מרוויחים.
מכיר מישהו שזה עבד לו. הסוחרים תמיד שמחים 'לשדרג'.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
מצאתי את הסט- של דגם הdakar pro שבדיוק מתאים לרכב...
מקווה להתקין היום מחר..אך לא בטרייד אין..את הגאנטים 18" אצטרך למכור לבד... לצרות שלא בא לי חהסחב איתם...
מה אמור להיות מחיר מכירה סביר לסט כזה במצב מעולה ותקין לחלוטין?
Sent from my SM-N975F using Tapatalk