עם חגורות בטן המקובלות בכלי רכב עם ספסלי אורך, בוודאי אם הן לא מהודקות אלא חופשיות לטובת "נוחות", אני די סקפטי עד כמה הנוסעים יישארו במקומם.
Printable View
עם חגורות בטן המקובלות בכלי רכב עם ספסלי אורך, בוודאי אם הן לא מהודקות אלא חופשיות לטובת "נוחות", אני די סקפטי עד כמה הנוסעים יישארו במקומם.
חגורות לא מהודקות שקולות לקסדות גדולות מדי ולא רכוסות ברכיבה על דו גלגלי.
מי שנוהג כך, שיהיה לו בהצלחה...
מבלי לרמוז אפילו שזה היה המצב במקרה הזה..... כמי שהרכב שלו מצויד במקור בספסלי אורך מאחור ומכיר את הנושא מקרוב, אני יכול להבטיח לך שאף אחד לא באמת מהדק את החגורות הללו..... הן לא ציוד מקורי ברכב (הג'יפים האלה ישנים ויצאו מהמפעל ללא חגורות מאחור) החגורות הן תוספת ונמצאות שם כדי לצאת ידי חובה בטסט, ואם מישהו משתמש בהן זה אך ורק כדי לצאת ידי חובה.
בכלל, ספסלים לאורך כל כך לא נוחים עד שאתה מוכרח לנוע בהם ללא הרף כדי לשנות תנוחה.... עם חגורה מהודקת זה יהפוך לסבל שקשה להתמיד בו לאורך זמן.
כל ספסלי האורך צריך להעיף מחוץ לחוק (כולל חגורות הבטן).
לגוף שלנו (השלד והמוח) לא טוב שפועלים עליו כוחות צידיים .
הגוף עמיד יותר משמעותית לכוח המגיע מקדימה או מאחור.
רענן
אני מנחש, לא בטוח, שזה גם ככה כבר לא עומד בתקנים חדשים. כך או אחרת זה לא שספסלי אורך מציפים את כבישי המדינה.
יש כאן אשכרה אנשים שמאמינים שכמות הנפגעים השנתית שספסלי אורך גורמים מצדיקה תיקון/חיקוק ופגיעה בקניין?
במידה וכן לא הבנתם כלום בנושאי איזונים בחקיקה וניהול סיכונים.
ספסלי האורך לא מציפים את הכבישים, הם כן מציפים את סקטור טיולי הג'יפים בתשלום מהסוג הזה. למעשה, לא נטעה הרבה אם נגיד שזה הסטנדרט בענף הזה.
מי כמוני בעד קדושת זכות הקניין ואפס התערבות של הרשויות ברכב שלי (שבכלל לא מדברי, לא מסיע נוסעים בשכר ובכלל לא חלק מהענף הזה).
אבל במדינה שמקדשת את ה"מבנה המקורי" של רכב, אם זה המקור ומס' המקומות ברכב תואם למה שרשום ברשיון הקדוש, אז ככה גם צריך להגיע לטסט.... הזוי. היה לא מזמן שרשור על זה.
החלק המודגש בתגובה (ההדגשה שלי , לא במקור ) זה השילוב המסוכן ביותר למיטב ידעתי.
כאשר אתה מחבר את האבזם , הרכב חושב שאתה חגור ואז בעת תאונה עלול להפעיל את כרית האוויר.
הפעלה של כרית כאשר אתה לא חגור עלולה לגרום ליותר נזק מאשר תועלת.
הפיצוץ עלול להתרחש כאשר אתה קרוב מדי לכרית (אין חגורה שתחזיק אותך במקום ) ולגרום לחבלות חמורות , ויש אומרים אף פטאליות.
אני אף פעם לא הבנתי מה הכיף של המטיילים לשבת על ספסלי האורך האלה, ראיתי לא מעט מטיילים ככה וזה נראה לי סבל.
כי זה חוויה חד פעמית. הטלטלות והקפיצות הן חלק מהעניין.
כמו לשבת על עגלת ברזל נטולת קפיצים שנגררת ע"י טרקטור (על הקצה האחורי, רגליים בחוץ).
כשזה יומיומי זה מתחיל להציק. כשזה פעם ב...ועטוף בעטיפה של חוויה, זה כיף. תשאל כל ילד.