מתן, תחסוך לעצמך עבודה בפעם הבאה ותבדוק את שהנעילה עובדת תקין על השולחן.
תפוס במלחציים ותכניס ציריה.
Printable View
מתן, תחסוך לעצמך עבודה בפעם הבאה ותבדוק את שהנעילה עובדת תקין על השולחן.
תפוס במלחציים ותכניס ציריה.
הי יודע שזה פחות קשור לשרשור אבל אני מבין שממכם אקסל את המידע שאני זקוק לו
אשמח למספר של מישהו שמבין בסמוראי על מנת להתיעץ איתו לפני קנייה שתקרה בימים הקרובים
תודה רבה על העזרה
050-5231444 בן
תפתח שרשור התייעצות חדש ויראו אותו רבים וטובים וגם סולי ומתן שהם מהטובים האלה
בהצלחה
Sent from my HD1903 using Tapatalk
אהלן בן, רק עכשיו ראיתי. אתה מוזמן גם לדבר איתי בפרטי אבל חלק הרעיון בג'יפולוג זה שהדיון יתנהל בדפי האתר כדי שעוד אנשים שיהיו בהתלבטות דומה בעתיד יוכלו להעזר בו.
בקיצור שאל מה שאתה רוצה, ואכן יש לי אקסל הוצאות אם זה מה שאתה מחפש.
מתן
Sent from my SM-A526B using Tapatalk
אבל כנראה נכון יהיה לעשות זאת בשרשור נפרד...
נשלח מהנייד
אתה צודק, אבל אם הגעתי לרמה שאני וסולי מוזכרים באותו משפט לגבי התייעצות סמוראי מפה כבר לא אכפת לי כלום ;)
אני לא דוגמא לכלום,
לא מאחל לאף אחד להגיע למצבי...
חולה חמור. תכלס אהבה לסמוראי אמורה לחלוף לפני נולדים ילדים... ואני עם שניים.
אשמח ליעץ במה שאוכל, בפרטי או כאן.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
אהלן, יש סופ"ש שאי אפשר לנסוע או להתקדם בשיפוץ הרכב אז אני אנצל את הזמן ואעלה תיעוד של פרויקט מגירות זיווד קצר שעשיתי בחורף האחרון.
הרעיון היה לטייל עם הרכב כמה טיולים ורק אז להתחיל לחשוב מה לעשות עם מקום לציוד אחרי שאבין מה הדרישות שלי בעצם ומה נוח בטיולים. אז אחרי יישור קו ראשוני ובדיקה שכל הברגים מוברגים כמו שצריך יצאנו לכמה טיולים בלי זיווד מאוחרה כלל
קובץ מצורף 140027
הבלאגן חגג (הכל מרוצ'ט כמובן אבל עדיין), ולזווד את כל הגשאפט הזה לקח תקופה קצרה כל בוקר של טיול ושלא לדבר על אם צריך משהו קטן באמצע היום.
הוחלט על בנית שתי מגירות שבהם יונחו כלי העבודה, והחלפים הקבועים שלוקחים לטיול. מעליהן יונחו ויקשרו שאר הדברים שלוקחים לטיול:
אז קודם כל ריקון של הכל כולל הדיפונים שלוקחים הרבה מקום חשוב, גם ככה מרחב זה משאב יקר בסמו.. רק המטף נשאר במקומו הנגיש
קובץ מצורף 140028
הלכתי על בניה מפלטות עץ כי זה היה נגיש וזול יותר וגם בלי מסילות.
קובץ מצורף 140033
-אנא להתעלם מהבלאגן, היינו צריכים לאלתר מקום עבודה-
בפלטה העליונה נעשו מקומות לעיגון הציוד הנוסף
קובץ מצורף 140034
כמו שכולם יודעים בסמוראי אין לך ברירה אלא ללמוד לזווד את הרכב בצורה יעילה אחרת הדברים פשוט לא יכנסו ובנוסף יש לי סטייה קטנה, שאני צריך שהציוד ברכב יהיה מקובע בצורה הדוקה וכלום לא יקרקש או יזוז בכלל. ממש אבל, אחרת כל הטיול הראש שלי עסוק ב 'מה דופק\רועד\מקרקש\נוגע במשהו עכשיו?!?! '. בטוח שיש פה כמה שמזדהים איתי..
לכן נקודות העגינה בצדדים לא מספיק טובות לבדן, כי חלק מהמקום העמסה הולך על רצועות וכדי להגיע להידוק טוב צריך לתכנן הרבה זמן איך מעמיסים.
חשבתי אולי להוסיף שורת טבעות עגינה אמצעית אבל אז מקבלים משטח העמסה בעייתי אם רוצים להעמיס משהו יותר רחב קצת.
ופה החלק שאני אוהב, אני מניח שלא המצאתי את זה אבל עדיין לא ראיתי זיווד כזה אז מבחינתי הייתי צריך לחשוב על זה לבד:
- קדיחת מטריצה של חורים כל 20-15 ס"מ
- דפיקת אומי נעץ M8 מצידה הפנימי של הפלטה העליונה במגירות
בעצם התוצאה הסופית היא משטח העמסה עם חורי הברגות שאליהם אפשר להכניס טבעות עגינה לפי הציוד שאותו מעמיסים ואז לכל ציוד יש נקודות עגינה ממש בנקודה הכי נוחה שאפשר או משטח העמסה יחסית גדול וחלק.
קובץ מצורף 140035
המחשה לזה שאפשר להקבוע את נק' העגינה איך שרוצים
קובץ מצורף 140036
במידת הצורך משטח העמסה חלק עם נק' עגינה בצדדים
קובץ מצורף 140037
זהו, הרכב ככה בערך חצי שנה כבר וזה מאוד נוח ופרקטי, השיפור היחיד שעשיתי בינתיים זה הוספת פורמייקה בתחתית להחלקה קלה יותר (היו תלונות מצד חלק מהנוסעים ונוסעות ברכב)
השלב הבא יהיה יצירת חורים והורדת משקל. אבל לא בלחץ.
מתן.
שאפו עליך! תמיד כיף לראות שמשקיעים בגמדים האלו..אהבתי את הנק עיגון המתניידות.. את החיצוניות לדעתי נכון להעביר/להוסיף לדפנות.. גם מבחינת חוזק אבל גם מבחינת שטח הטענה.
הייתי גם מקנח בצבע/לכה לשמירה על העץ.. נוחות הניקיון... ולמראה מוגמר.
וכמובן.. אל תוותר על הפחתות משקל! (;
תמשיך ככה חבר!
עריכה: בהזדמנות כשתעמיס לטיול על הזיווד החדש אשמח אם תעדכן בתמונה .. מעניין לראות איך כל הציוד שבתמונה הראשונה מסתדר שם מחדש.
ואת המזוודת סיגנט ממליץ בחום להעביר לבנדולרה מבד. שקט וקומפקטי הרבה הרבה יותר.
עריכה 2:
https://www.amazon.com/%D7%91%D7%A8%...dexMainSlot=56
זה התאים ל90אחוז מהסט של סיגנט פלוס נספחים.
ה10אחוז הנותרים זה בוקסות שחורות ועוד זוטות שלט ראיתי צורך לסחוב איתי ביומיום.
חסר מדף בדלת ואו נשלף מהיחידה שבנית.
מצטרף לשבחים
Sent from my HD1903 using Tapatalk
העיגון עם אומי נעץ אחלה רעיון, רק שטבעות העיגון צריכות להיות מסוג אחר, חופשי, שיאפשר לטבעת להתיישר עם המתיחה ואז המומנט על נקודת העיגון יהיה הרבה יותר נמוך.
תוכל גם להשכיב אותן כשהן לא בשימוש, ואז גם לא צריך לפרק אותן בזמן העמסה על המשטח
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
איזה כיף לראות שבסוף החלטת לכתוב גם על החדש!
ללא ספק יש לך אהבה בלעשות סדר בצמות חשמל ונזק שאנשי מקצוע עצלנים עושים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
יפה מאוד
מצטרף גם להמלצה למעבר לבנדולרות, אני העברתי את הארגז כלים שלי לתיק המצורף, נכנס הרבה יותר, מסודר הרבה יותר, נח להעמסה
אחת הקניות הטובות שעשיתי
לא חשבתי על האופציה של להעביר את הסט של סיגנט, אאמץ בחום…תודה
ZORMY Large Tool Roll Organizer, Roll Up Pouch Bag Zipper Wrench Tool Roll Up Bag with Adjustable Strap, Tool Organizer Carrier Bag - 4 Removeable Handy Small Tools Bag https://a.co/d/0JsZ5wr
Sent from my iPhone using Tapatalk
תודה
סולי ואודי -
רוב הכלים שלי בבנדלורות מסודרים לפי סוגים כלליים ולפי תאים בתוך הבנדולרה עצמה, זה נוח ויעיל במקום כפי שאמרתם. העניין עם הסט של סיגנט הוא שאני צריך שכל חלקיו יהיו מסודרים בתוך הבנדולרה איך שהוא, והאופציה היחידה שחשבתי זה לתפור בנדולרה יעודית (דומה למה שיש בצבא) עם המון תאים קטנים שיתאים לבוקסות בדיוק. פשוט לא בא לי לזרוק חופן של בוקסות בכל תא בבנדולרא.
לגבי הטבעות, אשמח לתמונה.
כרגע אני פשוט קושר לולאה לטבעת כדי לקבל זווית שונה למתיחה אם אני צריך