אם החוק קיים גם היום, אז על מה השרשור?
החוק נאכף גם היום. לא באופן מלא, אבל בהחלט לא רק על החבר'ה הטובים. כרגיל, יש גם מקרי ביניים. לא הכול בקצוות.
אני מסתובב רכוב בשטח לא מעט כבר משנת 91. עוד לא קיבלתי דו"ח. התיאור הקיצוני הזה לא מכבד אתכם. באמת.
Printable View
אם החוק קיים גם היום, אז על מה השרשור?
החוק נאכף גם היום. לא באופן מלא, אבל בהחלט לא רק על החבר'ה הטובים. כרגיל, יש גם מקרי ביניים. לא הכול בקצוות.
אני מסתובב רכוב בשטח לא מעט כבר משנת 91. עוד לא קיבלתי דו"ח. התיאור הקיצוני הזה לא מכבד אתכם. באמת.
ברשותך , אני אענה על השאלה הזאת.
מה שהכי מפריע לי בחוק הזה הוא שכל הסעיפים של האיסורים
הם באחריות קפידה
כלומר , במקום שנטל ההוכחה על הכוונה היה על התביעה , אתה צריך להוכיח שזה נעשה ללא כוונה.
למיטב הבנתי הלא משפטית ,, המושג של אחריות קפידה לא אמור להיות בשימוש כל כך נרחב , אלא במקרים מיוחדים.
הכלל הבסיסי במדינה דמוקרטית שאתה זכאי עד שתוכח חפותך. כאן נראה שזה הפוך.
הנתנים עליהם מוטלים איסורים , והשלטון יכול לעשות מה שהוא רוצה, עליו אין אחריות ואין מגבלות.
אני חושב שכל הסעיפים לא עוסקים בכוונה אלא במעשים. כאלו שדי בתיעוד בסיסי ביותר שלהם.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
אני לא עו״ד תודה לאל אבל לפחות לפי ויקיפדיה התאור הזה לא נכון. הפקח כן צריך להוכיח שאתה עברת את העבירה, אבל אתה לא יכול לצאת מזה בתירוץ של ״לא ידעתי״. הדוגמא שנותנים היא אי הדלקת אורות בלילה. (אם מישהו קרא את הקישור לסיפור המסוק בנחל עקב, נראה לי שזה אחד הגורמים לשינוי).
מדכא לקרוא את התגובות כאן ולראות מה קרה למדינה. גם העובדה שהעובדה שמערכת המשפט מנהלת כל פסיק בחיים שלנו ואז אנחנו מוצאים עצמנו מתקשקשים על איזה מונח משפטי שאף אחד לא מבין וברור שכל שופט ישחק איתו איך שהוא רוצה, וגם העובדה שאנשים טובים ושומרי חוק יוצאים אוטומטית מהנחה שהולכים לדפוק אותם קודם כל ובאמת בדרך כלל זה נכון.
בלי להסיט את נושא הדיון,
אפשר קישור למקרה המסוק בנחל עקב?
(וגם, מצאתי בלוני גז נע של 227 גר)
עצם קיומו של המושג "אחריות קפידה", זו עוד הוכחה שהדמוקרטיה שלכם נעה בצעדי ענק לכיוון הדיקטטורי-טוטליטרי.
החוקים האלה לעולמים לא ייאכפו על הערסים ועל הבני דודים ועל אף אחד מהמגזרים המרעישים והמציתים והמחרבים והמטנפים והאלימים. הם ייאכפו אך ורק עליכם.
כשתתעוררו ותפנימו שכל זה זה נכון, כבר יהיה לכם מאוחר מדי.
מי זה "אתם" אתם שואלים?... זה יהיה בוטה. מילים קשות. ואז זה יימחק.
אתם יודעים טוב מאוד למה אני מתכוון.
כל עוד זה לא קורה, המדינה תמשיך לז....ן אתכם בת....ת.
ולגבי מדינה שלי או לא, אז כן, ברור שאוהב את הארץ עצמה. זו מולדתי, הארץ שלי לנצח.
אבל המדינה?... כבר מזמן לא מרגיש אליה כלום ושום דבר וכאן אני ממש עדין ומתאפק בניסוח ולא רוצה לגלוש למקומות וביטויים נמוכים. המדינה וכל נציגיה, מהראשון עד האחרון, אויבים שלי מהרגע בו אני פוקח עיניים בבוקר ועד שאני עוצם אותן בלילה.
האזרחות הזרה עוד מעט אצלי ביד ואז אצטרך להחליט.
לא החלטה פשוטה.
ואללה לא מוצא משהו שממש מפריע לי בתקנות האלה.
על הגודל של הגזיה נפלתם?
אני מסכים לכל סוג של הגבלה או הצעת חוק , רק שיהיה רשום בסוף הטיוטה\הצעת חוק שאם אני מוכיח שהמגבלות והאכיפה נעשית רק על סוג מסויים של אוכלוסיה ויש אוכלוסיות שלא אוכפים את החוק עליהם אז אני פטור גם מההגבלות(כמובן בניסוח קצת יותר רציני) .
הרי ברור שאת כל התקנות החדשות יאכפו על אזרחים שומרי חוק , כל השאר זה לא ממש ישפיע עליהם.
יש כזה דבר בחוק, מוזמן לגגל.
אכיפה בררנית/סלקטיבית.
בנושא, או שלא, לא יודע.. אם תרצו תמחקו.
תקראו לזה תוכן שיווקי... יש שיראו בכך תוכן אינפורמטיבי.
https://fb.watch/dBVJTK7C1t/
לראשונה מאז אני בארגון מונתה מנכלית, אישה, ומתוך הארגון.. מהסוג שרצה בין מטיילים ונתנה שירות ומהסוג ששכבה במארבים עם פקחים בשעות לא שעות מול עבריינים בלי עיגולדים.
באופן אישי חש גאווה לחלוק.
אז שתכירו... לצד הקונספירציות.. בסוף כולם בני אדם.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
הגברת הזאת, לפני המון שנים.
נתנה לנו ( לי ולעוד כמה חברים ) קנס 730 שח לכל אחד מאיתנו, על זה שעמדנו עם רכבים מונעים על קו השלט של השמורה. עמדנו לקשקשנו את עצמינו למוות .. לא עזר כלום.
לא היינו בשמורה, לא נסענו בשמורה, לא היתה לנו כוונה לנסוע בשמורה ( אם היתה לנו כוונה לנסוע שם, לא היינו עומדים מחוץ לרכב אלא נוסעים ... ) אבל שילמנו את הקנס כי הגברת הזאת החליטה שהיא עצרה אותנו מלהכנס לשמורה, אז כן .. קבלנו עונש על כוונה פלילית בלי שתהיה כזאת ובלי שזה ניתן להוכיח.
קוראים לזה "משטרת המחשבות"
אני לא אכתוב מה אני מקווה לה, זה היה מזמן, אבל אם היא שם אני לא צופה גדולות ונצורות לארגון הכושל הזה ובטח לא לנו כמטיילים. *נורמטיביים, עם עיגולדים*
אפוקליפסה, לא פחות.
אני מאמין לך וגם מאמין שלכל סיפור יש שני צדדים.
למיטב ידיעתי אין קנס על רכב מונע על שלט שמורה.
סליחה שהפרעתי.. המשיכו בתיאורי האפוקליפסה.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
אתה לא היית שם