כי אוטו זה התעסקות וזה שאתה, אני ועוד כמה פה סובלים מאיזו שריטה לא אומר שכולם כאלו. אפילו... הרוב לא כאלו!
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Printable View
כי אוטו זה התעסקות וזה שאתה, אני ועוד כמה פה סובלים מאיזו שריטה לא אומר שכולם כאלו. אפילו... הרוב לא כאלו!
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
לדעתי גרנד ויטרה עד 2015 היתה מתאימה לך בול. אבל ישן לך מדי.
אז לכי על רקסטון 2017-2018 או טריירטון מאותן שנים +/- אם את לא מפחדת מטנדרים.
גדולים,חזקים, שלדת סולם, 4*4 אמיתי.
לא אמרת אם הילדים הם בנים או בנות, אבל אם אחד מהם הוא בן ותקני טנדר, את תקבלי את הטייטל "האמא הכי מגניבה ever"
מציע לאיילת פותחת השירשור להעריך ולשתף עם אלו רכבים יהיו הפרטנרים לטיול (להיכנס לבד לשטח לא כדאי לרוב המטיילים, יש כאן מנוסים שנכנסים לבד לעומק השטח אבל הם יוצאי הדופן), מכאן אפשר יהיה לעזור עם המלצות ולוודא שהרכב שלך לא יהיה חריג לרעה ביכולת.
Asaf-a
אסף.א
פתרון החידה די מתבקש, ואסף קרא לו בשם: דאסטר.
ג'ימני אחלה בחירה. אני יודע, לי יש אותו. אבל הוא לא באמת רכב ליומיום למרחקים סבירים, בטח לא עם שני ילדים (שלא אמרו לנו את הגילאים שלהם).
בברכה,
יוני5
תודה. תא מטען גדול בפורסטר זה בהחלט יתרון. דאסטר, פחות העיצוב משנה לי, העניין שהוא ידני לא בא בחשבון. הג'ימיני רכב אחלה, אבל נראה לי שיהיה קטן מדי בשבילנו. ולכן, בינתיים נשארת עם רעיון הפורסטר...עם ההבנה שזה דור 5 ולא דור 3. תודה!
- - - Updated - - -
תודה רבה. הג'ימיני, יודעת שהוא שטח יותר מהפורסטר ודומיו. הפוזה לא מעניינת אותי, מעניין אותי שהוא יכול להכנס יותר לשטח מהפורסטר והXV. אבל- חסרון גדול ומשמעותי, זה בגאז' מאד קטן (להתחיל להעמיס בכל פעם על הגגון, זה פחות פרקטי) וגם הנוחות שלו מבפנים, בעייתית. בכל זאת, זה רכב שאמור לשמש אותנו גם ביום יום, ואם בא לנו לטייל עם אוהלים וציוד קמפינג, זה בעייתי. וכן, יודעת ומתארת לי שעם השטח יבוא התיאבון כאן :-)
אבל תודה על זווית הראיה.
תודה, דעות דוגרי זה בדיוק מה שאני צריכה כרגע. לא מחפשת מסביב :-) מנסה להבין קצת יותר ממי שמכיר.
אני חושבת שב90 אחוז מהזמן, לא אצטרך רכב שטח הארדקור. מבינה כבר שיש רכבים שבתקציב\צרכים שלי, יורדים מהפרק (ג'ימיני למשל, הבנתי שהוא אחלה רכב שטח, אבל לא יתאים לנו משפחתית). היה לי נסיון מסוים עם פורסטר דור 4, והאמת שהיה לי אחלה, ומתאים למה שאני צריכה. השאלה אם באמת ההבדל בין דור 4 ל5 הוא גדול מאד. אם כן, שווה מבחינתי לשקול שוב רכישה של דור 5.
תודה רבה.
- - - Updated - - -
אם מבינה נכון, דאסטר בגרסת אוטומט הוא 2 על 4, ואז אין לו יתרון בעיני.
- - - Updated - - -
אכן אין בעיה באמא ושני ילדים :-) אוהבת מאד לנהוג, כולל בשטח, והילדים שלי נהנים מזה לא פחות ממני.
ועם זאת, להחזיק שני רכבים, לא יהיה לי כלכלי. הנטייה שלי, גם אחרי מה שקראתי כאן, היא לפורסטר. בהנחה שפורסטר דור 5 לא משמעותית שונה מדור 4, שעליו נהגתי כמה וכמה פעמים וכבר יודעת שמתאים לי, זה סוגר לי פינה.
תודה על כל העצות- באמת עזרתם.
פורסטר עונה בדיוק על הצרכים שלך. אאוטבק אפילו יותר.
טיילתי 10 שנים עם אאוטבק יחד עם פורסטרים. רמת הגולן, חורשן, הנגב, מכתשים, כרכום, ירדן, מרסבא, חוצה ישראל.
אם זה "צעצוע מפלסטיק" אז זה אחלה צעצוע.
Sent from my SM-A736B using Tapatalk
תודה, בן ובת, שמגיל מינוס עושים טיולים ארוכים, ישנים בקמפינג ואוכלים מפויקה :-)
רקסטון וטריירטון- לא שקלתי אבל מסתכלת עכשיו, החדשים לא בתקציב שלי, ו2017-2018 על גבול הישן מבחינתי, אבל אפתח את הראש גם לאלו. עקרונית, מעדיפה רכבים שרמת ההתעסקות בהם תהיה נמוכה יחסית, וזה החשש שלי מרכבים ישנים יותר. מודעת ליכולותיי- יודעת להסתדר באופן בסיסי אבל אני לא מכונאית גדולה. מכוניות ישנות גוררות לרוב יותר התעסקות.
אצלנו בפורום מנסים להקפיד שרק מי שיודע / מכיר - עונה.
במקרה הזה את מתייחסת לתשובה מפורטת של דרור ברלי שעוסק בהדרכת נהיגת שטח ובין השאר מדריך את רוכשי הסובארו וגם מוביל בין השאר טיולי רכבי סובארו עם רכב סובארו מהיבואן.... אז זהו כתובת טובה "להבין ממי שמכיר".
בהצלחה!
נשלח מהנייד
ממליץ לא לפסול על הסף. אני עם ג'ימני חדשה ויצא לי לטייל גם בתצורה של 4 מבוגרים ברכב עם תיקי יום, וגם לראות משפחות מטיילות בשטח (מבוגר + 2 בני עשרה) בלי בעיה ובלי גגון.
תתפלאי כמה ציוד ניתן להכניס לשם אם מקפלים אפילו מושב אחד.
אולי כדאי לנסות לגשת לאחד מאולמות התצוגה או לעשות נסיעת מבחן עם הילדים כדי להתרשם.
לדעתי נוחות הנסיעה שלו סבבה לגמרי ויש אבזור פנים סביר בהחלט.
הדגם החדש סוחב 110-120 בכיף בכביש מהיר ולנסיעות בתוך העיר וחניות הוא בכלל מושלם
בנוסף לכך לרכב יש פוטנציאל שיפורים כמעט אינסופי וכתלות בתקציב וברצון אפשר להביא אותו ליכולות שטח מאוד מאוד גבוהות שיתחרו גם ברוביקונים למיניהם.
בכל מקרה גם במצב מקורי לגמרי כולל צמיגים מקוריים אפשר לטייל עם הרכב כמעט בכל מקום בארץ למעט אתגרי עבירות טכניים מסוימים.
לדעתי בתקציב שלך את יכולה לחפש גם גיפ צ'רוקי טריילהוק, 2016-17, אחד הבודדים שיכולים לבצע שטח וגם לשמש רכב כביש יומיומי טוב.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
איילת, האינסטינקטים שלך טובים. פורסטר או xv מצויינים לצרכייך כרכב יחיד.
סעי לטייל בכיף בחלק גדול משבילי הארץ,
הירשמי לקבוצת החילוץ של ג'יפולוג, כך שבמידה שתצטרכי עזרה, אני בטוח שאחד מ 350 החברים יהיה זמין לסייע.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
איילת פורסטר דור 5 עונה על כל קריטריון שאת כתבת. חוץ מזה יתרון נוסף של הסובארו הוא יש קהילה ענקית בארץ שמתארגנים תמיד לטיולים ברמה מותאמת לרכב. רכב מאוד בטיחותי ( הפרמטר הזה היה לי מאוד חשוב לרכב יומיומי למשפחה עם ילדים).
עם צמיגים 50/50, מיגונים והגבהה אפשר לטייל חופשי בכל הארץ. (בלי מסלולים אתגרים גם ככה זה לא מה שאת מחפשת). שיהיה בהצלחה בקניה.
Отправлено с моего RMX2075 через Tapatalk
אם אני זוכר נכון הגבתי לך כבר כמה פעמים שלא מחפש להוכיח משהו לאף אחד.
סובארו פורסטר עונה לי על כל הצרכים והדרישות שלי.
נהנה מאוד מהרכב הזה.
וכן אתה צודק הפרויקט החדש שלי זה גם פורסטר xt שנת 2005.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...63403d003e.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3f4d4aeeb3.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...530b5acf03.jpg
Отправлено с моего RMX2075 через Tapatalk
גם לדעתי לא כדאי לפסול ג'ימני על הסף. אני מניח שאת מכירה את ההבדל בין הג'ימני הישן לחדש. הבדל גדול הרבה יותר מאשר בין הפורסטר דור 4 ל 5.
הג'מני החדש יותר מרווח מהקודם, יותר חזק מהקודם ויותר נוח בכביש (לא פורסטר, אבל התקדמות רבה מהדגם הקודם).
אם אני זוכר נכון, ניתן לקפל כיסא אחורי אחד ובהנחה שאחד הילדים שלך מבוגר מספיק כדי לשבת מלפנים, יש מקום גם לציוד.
חוץ מזה שגגון או צ'ימיגג ששמים בו דברים קלים תופסי נפח הוא לא כל כך בעייתי לתפעול.
אני מסתכל על מה תרוויחי:
- רכב חדש באחריות
- פחות הוצאות תחזוקה
- סלחני יותר לטעויות של נהגת שטח מתחילה, למשל בורות, סלעים שלא שמים לב אליהם ולא מודעים לעומק/גובה שלהם.
- מוכן כבר ליום שבו תחליטי להכינס יותר עמוק לשטח (אצל רוב האנשים יש יותר סיכוי שזה יקרה מאשר לא יקרה). בטח אחרי מה שכתבת על הילדים.
- הרכב הזה שומר על הערך יותר טוב מהפורסטר.
- אוטומט כמובן
אם הבעיה היחידה היא הגודל והנוחות, שווה לקפוץ ולמדוד. בכל השאר לדעתי הוא עדיף על הפורסטר וה XV.
לדרישות שטח שצוינו,
לדעתי סוזוקי ויטרה allgrip שנמכרה עד לא מזמן מספקת ועדיפה על הסובארו
(מנוע מודרני וחסכוני 1.4 טורבו, גיר פלנטרי).
מעניין שציטטת משפט על גרנד ויטרה אבל כתבת על פורסטר וג'ימני...
נשלח מהנייד