מה זה כריות בולם?
Printable View
מה זה כריות בולם?
בואו נעשה לכם את היום....קצת לצחוק לא יזיק, כל עוד זה מסתכם בכסף הכל לטובה.
אחרי שכתבתי את ההודעה שהרעש נעלם בוקר למחרת אני עולה לרכב לנסוע לעבודה ו.... והפלא ופלא הרעש ישנו חזק צועק לי אני פה וגם צוחק לי בפנים. אבל וחפוי ראש כל היום בעבודה אני מנסה להבין מה לא עשיתי טוב איזה בורג לא חיזקתי רעשים מהבולם תקתוקים בהגה אמרתי טוב מה נשאר מסרק הגה הרי את כל השאר החלפתי[emoji1].
חבר מהעבודה (או דוד של אישתי) שלקח לי את הרכב בפעם הקודמת ואמר שגומיה של משולש היתה הבעיה "קיבל על הראש" על הבוקר בהחלפת משמרת, "מתי אתה לוקח לי את הרכב שוב, החלפתי הכל כל החלקים מקוריים של VW" והרעש רק מתחזק"?
אמר לי או היום או מחר.
אז....הרכב חזר והרעש נעלם והכל שקט ורך, ובכן אתם שואלים מה היתה הבעיה?! קחו ממחטה כי אתם תזילו דמעה מצחוק או מעצב, הוא אומר לי "תעלה סע, טוב מה היה" ? אני שואל ודוחק בו והוא "סע סע".
נוסעים הכל שקט.
נכנס לבור הסורר שכל בוקר היה מקצר לי כמה דקות מהחיים[emoji6] ו....שקט, " טוב" אני אומר לו "על פניו עושה רושם שהכל בסדר מה היה"?.
"הפחיות אבטחה של המוט מקשר של ההגה היו משוחררות והם גרמו לדפיקה ולתקתוק מההגה" אז אנ אומר לו "אבל אני החלפתי אותם" והוא פותח עליי עיניים כאילו אומר סתום אתה עשית את זה, אבל כשאני פירקתי כדי להחליף הם לא היו הרי החלפתי אותם בגלל הרעש, כלומר איזה חאפר אחר שטיפל ברכב לפני כן לא החזיר אותם למקום, וכשאני פירקתי להחליף אומנם ידעתי שהם אמורות להיות אבל כשלא היו אמרתי טוב הרווחתי....או שלא!!!
ובכן לכל מי שמתעניין פחיות האבטחה שישבו או שלא במקום שהם לא צריכות להיות גרמו לכל הבעיה, מה שבטוח שכל המתלים של הרכב חדשים.[emoji3]
Sent from my SM-N985F using Tapatalk