אחלה נדב, יופי של תמונות.
ו... החלמה מהירה!
נשלח מהנייד
Printable View
אחלה נדב, יופי של תמונות.
ו... החלמה מהירה!
נשלח מהנייד
קודם כל - החלמה מהירה, שהאומיקרון יעבור לך בקלילות כלעומת שבא.
תערוכת האוברלנד/שטח הגרמנית בבאד-קיסינגן היא שם דבר באירופה כבר שנים רבות ומגיעים אליה מכל רחבי היבשת.
אני ביקרתי שם ב-2011, ואז אירח אותי דרור הראל בביתו בנדיבות ובכבוד רב. עשיתי אז כתבה לג'יפולוג שהתפרסמה אז (ואני משום מה לא מוצא כדי לצרף קישור). חבל על המלל - אם אתם חובבי שטח/אוברלנד, התערוכה הזו היא משהו שאסור לפספס!!!
למעט הפסקה כפויה בתקופת הקורונה, תערוכת Abenteuer & Allrad מתקיימת בכל שנה במשך 4 ימים ברצף בתקופת הזמן שבין סוף מאי לאמצע יוני - תבדקו מראש באתר התערוכה את התאריכים המדוייקים. מאוד מומלץ להקדים ולסגור הזמנה לחדר להניח בו את הראש בעיירה באד-קיסינגן שבימים כתיקונם היא חור נידח ומנומנם באמצע גרמניה שלא באמת מצדיק ביקור, התייחסות או אפילו עצירה לתדלוק/פיפי....
אבל בארבעת ימי התערוכה באד-קיסינגן הופכת למרכז העולם, בטח מרכז עולמם של משוגעים כמונו - ומסתבר שיש באירופה (ובעוד מקומות בעולם) רבים כאלה - ומכיוון שאינכם מגיעים בקמפר מצויד היטב, בטוח שתתקשו למצוא שם חדר פנוי במלון - מה מלון? אפילו לא מלונה.... אז נא להזמין מראש! מי שמגיע ברכב יכול אולי, בדגש על אולי, למצוא חדר בעיירות אחרות ולנהוג כמה עשרות ק"מ... האמת שלא נורא.
כאמור - באד קיסינגן זה חור. אז נכון שהתחבורה הציבורית בגרמניה מעולה ותוכלו להגיע גם ברכבת או אוטובוס, אבל למי שלא נוסע בספונטניות של הדקה ה-120 אלא מתכנן ומזמין הכל מראש, יהיה הכי נוח לבוא ברכב שכור. במיוחד אם אתם מגיעים מרחוק (ואתם תגיעו מרחוק. הטיסות מישראל שנוחתות הכי קרוב הן לפרנקפורט, כ-250 ק"מ מהתערוכה). למודאגים - יש מגרשי חניה גדולים בעיירה עצמה מחוץ לשטח התערוכה ושאטלים חינמיים (לפחות ככה היה ב-2011) יוצאים בכל 10 דקות הלוך וחזור.
באמת מומלץ לבלות בתערוכה במשך כל ארבעת הימים כדי שתוכלו לראות הכל בלי לחץ, לדבר עם אנשים, לשבת איתם ולהכיר אותם ואת תרבות השטח שלהם שקצת שונה משלנו ומאוד מעניינת.
כל שנה אני נשבע לעצמי שהגיע הזמן לבקר שוב בתערוכה המופלאה הזאת וש"השנה אני נוסע" - אבל משום מה תמיד קרה משהו שגרם לי לוותר ולבטל. אז הנה אני מבטיח לעצמי שוב - בלי נדר, ב-2023 אני באמת אסע. אם רוצים להתארגן כמה אנשים מכאן כדי לנסוע ביחד או להיפגש שם, יהיה הכי כיף.
תרגיש טוב נדב
Sent from my HD1903 using Tapatalk
חשוב להדגיש שהשאטלים פועלים רק בשעות הפעילות של התערוכה, כלומר עד חמש/שש בערב, לכן כתבתי למעלה שאם אתם יוצאים לשוטט בחניון מרוחק ואתם בלי רכב, הצטיידו מראש במספר טלפון של מונית מקומית.
אבל גוגל מצא בקלות - https://www.jeepolog.com/forums/cont...012?styleid=13
נשלח מהנייד
אחלה תמונות. תודה לך חבר. והחלמה מהירה.
יש תאריכים לשנה הבאה: 8-11 ליוני 2023.