תגובה: עזרתכם בחיווט תאורה שכולל מפסק "רוקר" או איך שלא קוראים לזה בעברית וריילי
בסופו של יום החוט הזה מאחר והוא מתחבר לחוט מקורי מקורי מגיע מתיבת הפיוזים המקורית לא? מאיזה פיוז? איזה ערך יש שם?
האם תוספת של 5 אמפר תשנה משהו? אני לא יודע בוודאות לענות. כנראה שלא, מניחוש לא הכי מושכל. אבל זה הפיוז שהייתי מגדיל, בהנחה שהחוטים בדרך בעובי שיודע לתמוך בתוספת.
תגובה: עזרתכם בחיווט תאורה שכולל מפסק "רוקר" או איך שלא קוראים לזה בעברית וריילי
אותי הצלחת לבלבל, קיבלתי תחושה שלפעמים אתה מכנה את הריליי מפסק, לא בטוח שאני מבין את המעגל שאתה מדבר עליו.
אולי אם תעלה שרטוט של מה שאתה מתכנן זה יהיה ברור יותר.
נשלח מהנייד
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
אותי הצלחת לבלבל, קיבלתי תחושה שלפעמים אתה מכנה את הריליי מפסק, לא בטוח שאני מבין את המעגל שאתה מדבר עליו.
אולי אם תעלה שרטוט של מה שאתה מתכנן זה יהיה ברור יותר.
נשלח מהנייד
אני לא מתכנן מעגל, אלא שאלתי לגבי 2 אפשרויות לפאנל מפסקים.
לפני כמה הודעות (לא בתחילת השרשור אלא לקראת סופו).
תוכל להוסיף שרטוט של המעגל החשמלי עליו אתה מדבר?
נשלח מהנייד
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
תוכל להוסיף שרטוט של המעגל החשמלי עליו אתה מדבר?
נשלח מהנייד
בסוף המעגל שלי היא כמעט זהה לזה ששמתי בהודעה הראשונה שלי.
למעט הפלוס לטובת האור במפסק שבתמונה ששמתי גם הוא מקבל את הפלוס מהמצבר ואצלי לקחתי ממקום אחר (אחרי סוויץ).
העיקר שהסתדרת.
שאלת שאלה ואתה מעוניין לקבל תשובות וסיוע.
אני הצלחתי להתבלבל ממה שרשמת ולכן אולי גם אחרים לא ירדו לסוף דעתך (מפסק / ריליי, לפי השרטוט בהתחלה או לפי השרטוט שמופיע באחת התגובות המואחרות יותר (איזו?) וכו'.
הצעתי לך להעלות שרטוט שיהיה ברור ממנו מה אתה שואל כי לפחות אני עד עתה לא לגמרי הבנתי. ייתכן ואם השאלה והמצב הנוכחי יהיו ברורים וחד משמעיים, תוכל לקבל תשובות טובות מבעלי הניסיון והידע בפורום.
אבל כמו שפתחתי וכתבתי - אם הסתדרת בינתיים - אז מצויין (אם אתה עדיין ממתין לתשובות - אני שב וממליץ בחום להעלות שרטוט).