גם קולמן אקסטרים בלי גלגלים.
למעשה כל צידנית סבירה, אם דואגים שתהיה מקוררת היטב (אני נהגתי להכניס בקבוקי מיים ששהו במקפיא לפחות יממה שלמה) ותהיה מבודדת בצורה טובה תחזיק מוצרים בקירור ל-36 שעות.
חפש את מבחן ההשוואה לצידניות שנערך כאן בעבר.
Printable View
גם קולמן אקסטרים בלי גלגלים.
למעשה כל צידנית סבירה, אם דואגים שתהיה מקוררת היטב (אני נהגתי להכניס בקבוקי מיים ששהו במקפיא לפחות יממה שלמה) ותהיה מבודדת בצורה טובה תחזיק מוצרים בקירור ל-36 שעות.
חפש את מבחן ההשוואה לצידניות שנערך כאן בעבר.
ממליץ להכניס למקפיא למספר ימים להקפאה עמוקה קרחונים ובקבוקים קף
שאמורים לשמור על הקור בצידנית.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
הקולמן אקסטרים בלי הגלגלים (לפחות הדגם הישן) לא מכילה בקבוקי ליטר וחצי בעמידה. בדגמים החדשים, קשה למצוא את הדגם בלי הגלגלים. לנושא הזה, ברוב המקרים, כשמצוין "מכיל בקבוקי 2 ליטר" זה רמז לכך שבקבוקי 1.5 לא נכנסים.
יש לאיגלו צידנית שמקבילה לאקסטרים (לדעתי הmaxcold, אבל תבדקו אותי), וראיתי שהן תופסות תאוצה בחנויות טיולים כאן בארץ.
יש לי גם צידנית ב' בנפח 30 ליטר של איגלו, הדגם הפשוט: latitude. בנויה לדעתי מעט יותר טוב מהקולמן המקבילה (לא האקסטרים). אבל זה באמת כבר ברמה של "טרופר או פאג'רו": קונים את מה שבמבצע יותר טוב...
ושווה למהר, כי עד יום חמישי יש מבצעי פסח בהרבה אתרים.
כמה נפח?
האמת לא יודע.
מעדיף נפח גדול. שיוכל להספיק לאוכל קפוא/קר ליומיים למשפחה.
חשבתי על 45 ומעלה.
עד היום הייתי משאיל מההורים צידנית rubbermaid גדולה מאוד. ישנה מאוד (לדעתי חוגגת 30+ )
אבל עומדת במשימה בגבורה.
שוקל לקנות אחת דומה. הבעיה שאני לא מוצא ביקורות על הדגמים החדשים.
עניתי לדעתי למעלה, לא יודע אם ראית, אבל נערך באתר סקר של צידניות ופורסמו תוצאות. זה אמנם היה לפני מספר שנים, אבל הרבה מאד דברים עדיין רלוונטיים.
הנה קישור (יעבוד רק דרך דפדפן, לא TAPATALK) - https://www.jeepolog.com/forums/cont...A8%D7%95%D7%A8
בשורה התחתונה, וגם זאת כתבתי קודם - ל-36 שעות, עם הכנה טובה לפני הטיול (אצלי - בקבוקי מיים / שתייה מוקפאים ששהו יותר מיממה במקפיא הביתי) - האוכל יחזיק ללא בעיה בכל צידנית סבירה.
מאז הסקר הנ"ל הגיעו צידניות חדשות לאישטח אבל הן לא ברמת המחיר שאתה כנראה מחפש.
תודה
קח בחשבון שבשביל לשמר את יכולת הקירור שאתה מחפש, תצטרך לא מעט קרח.
בבקבוקים או קרחומים וזה די נפח "מת" שגוזל את המקום לאוכל.
בקבוקים קפואים אכן הופכים למים קרים לשתייה, אבל ברגע שהוצאת אותם מהצידנית יכולת שמירת הטמפרטורה נפגעת משמעותית.
אם אני משווה לנפח האכסון של מקרר שאני משתמש בו, הוא 45ל' נטו לאחסנת אוכל, ולטיול של יומיים+ הוא מלא לגמרי.
אם אתם לא מהסגפנים של אריזת נקניקיות וכמה ירקות, אתה צריך נפח.
לדעתי בשביל משפחה אתה צריך לכוון לצידנית של 50ל', לא פחות.
זה יאפשר נפח אחסנה אמיתי ביחס לנפח הקרח.
כיוון אחר, בתור מינימליסט שונא מקררו שיושב באחסנה כבר 5 שנים
גם זנחתי את הצידנית הקשיחה ב 98% מהטיולים ולכל טיול של עד יומיים משתמש בתיק צידנית רכה 30 ליטר של דקתלון. מכיל עד 6 בקבוקי מיים בעמידה ועוד נפח אחסון קטן מעליהם
ל 36 שעות לא צריך יותר מזה ואני אוהב שבאותה הליכה מהג’יפ לנקודת אוכל זה על הגב יחד עם הכיסאות שלוקחים ביד , לא עוד הליכה במיוחד למקרר/צידנית ולא שובר את הגב
למשפחה אפשר 2 כאלה או לצמד עם צידנית שלא צריכה לעמוד בדרישות ״ בקבוק עומד״ או דרישות נפח גדול
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d2af8abe48.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא משנה מה אומרים לך יודעי דבר,
אל תשתמש בקרח.
אלא אם יש לך חיבה לירקות ששוחים במי גבינה וחומוס.
אתה מעדיף נפח מת מאשר מזון שלא ניתן להשתמש בו.
וכעדות,
רוב מי שממליץ על קרח, עבר למקרר ומשתמש בצידנית רק לגיבוי או לטיולי יום. אל תקשיב להם, הם לא רוצים בטובתך, הם רוצים להעביר אותך לדת המקררים, ומערכות מצברים לצרכנים, ויקנו אותך במתק שפתיים והבטחות על גלידות בטיול קיצי.
הרגת אותי
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
חובה קרח!
כל בעלי המקררים, בסוף היום, כשצריך קובית קרח לוויסקי או לערק שלהם, אלי הם באים, בשקט, בחושך. בבקשה.
יש קרח יבש, לא נמס. לויסקי לא מוסיפים כלום, מקסימום סיגר בצד.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
רגע, אתה אומר לשים קרח יבש בערק? נשמע מעניין
ערק זה סיפור ללילה אחר
לבלנדד בלבד, לא לסינגל
אבל הנפח דורון [emoji16]