ואולי תזהיר מעט את הח'ברה בציון שלא יפלו על האיש הנ"ל?
Printable View
ואולי תזהיר מעט את הח'ברה בציון שלא יפלו על האיש הנ"ל?
טוב גיתי זה לא מפתיע, כבר בהתחלה הבננו שמשהו כאן מוזר כשקפיצים נשברים אחד אחרי השני תקופה קצרה אחרי שמישהו נוגע בהם - אחד יכול להיות מקרה, שניים נס, שלוש זה התערבות אלוהית נגדך... אבל הפעם הרביעית זה כבר סתם בעל מקצוע גרוע.
באמת אולי כדאי לרמוז ממי להזהר ,
אגב אם הושקע ממון רב אולי כדאי לשקול תביעה...
אמנם הרהרתי בדבר תביעה. למעשה, נושאי התביעה שלי יכולים להיות:ציטוט:
נכתב במקור על ידי דודו_10
1. אותם 1000 ש"ח ששילמתי בהתחלה כאשר נשברו 3 מאיות (אין כל הוכחה מה גרם לכשל חמור זה, אבל נראה לי בהחלט שאין לזה שום קשר עם מכה כזאת או אחרת)
2. ימי עבודה + דלק
בינתיים לא פעלתי בעניין ועל פניו נראה לי שארד מזה (האמת, פשוט עושה לי רע בנשמה להכנס לדברים כאלה, למרות שהכסף אצלי ממש לא נוזל בין האצבעות, בייחוד לא אחרי שהשארתי סכום עתק על שולחנו של מוסכניק אחר מה'מפורסמים', כאשר מסתבר לאחר מעשה שהוא גנב רציני ומוכר ככזה בין החבר'ה).
לעניין חשיפת שמות. ובכן, ההתלבטות קשה - ואשמח לשמוע את חוות דעתם של מנהלי האתר. שיקולים:
בעד
נגד
- אין בזה איסור לשון הרע מכיוון שמדובר לתועלת הציבור ולמניעת נזקים מאנשים אחרים
- כמו שמפרסמים בעלי מקצוע טובים, כך הם צריכים לקחת בחשבון גם חשיפה שלילית במקרים מתאימים
לאור הסיפור שלי - שהקפדתי להציג כאן ברמת דיוק מוחלטת - האם אתם סבורים שיש עניין לחשוף את בעל המקצוע הנ"ל?
- ההחלטה לפגוע בפרנסתו של אדם נושאת בחובה אחריות כבדה ביותר, לעיתים עד כדי דיני נפשות. למרות שזכיתי ליחס לא-הולם ומתכחש, בסופו של דבר כולנו בני אדם עם חוזקות וחולשות, ואני מנסה ללמד זכות שבמקרה הזה ההתכחשות נבעה כתוצאה מהתגוננות נפשית בפני תופעות של חוסר מקצועיות רצינית (עדיין לא מצדיק, ויכול להיות שאני גם טועה בהערכתי).
תודה,
גיתי
עמיציטוט:
נכתב במקור על ידי gnaveh
עדכון למסתקרנים:
הסיפור נגמר בצורה מכובדת. הקפיצאי לקח אחריות על חלקו ופיצה אותי בהתאם, ובמקום אחר החלפתי את כל הקפיצים קומפלט.
ובא לציון גואל.