זה הבחור
המבחן נשמר כאן במערכת של ג'יפולוג בראשית ינואר 2015.
אם ניקח בחשבון את העצלנות שלי והזמן שלוקח לי לכתוב ולהעלות אייטם, כנראה עלה לכביש עוד לפני האוטו שלך.
Printable View
זה הבחור
המבחן נשמר כאן במערכת של ג'יפולוג בראשית ינואר 2015.
אם ניקח בחשבון את העצלנות שלי והזמן שלוקח לי לכתוב ולהעלות אייטם, כנראה עלה לכביש עוד לפני האוטו שלך.
אין לי סיבה לא להאמין להם.
ג'ימני ההדגמה הידני שעומד כעת למכירה והיה רכב תקינה, מצויד בפנסי ראשיים עם נורות הלוגן רגילות (פנסי לד בדגם הסדרתי), ובמערכת מובילאיי ללא מערכות בטיחות אקטיביות שסטנדרטיות בדגמים שנמכרים לקהל.
בימיו הראשונים על הכביש (השקה לסוכני סוזוקי) קצת קירקש והרגיש כמו רכב טרום-ייצור או סתם כזה שלא הוברג עד הסוף בסטנדרטים של מפעל יפני.
לך אין סיבה לא להאמין לאנשי מכירות של היבואנים??
אני מתקשר לאנשים בשחור, מישהו חטף את התודעה של ברלי!
הדיסקברי TDI 1998 הראשון (מתוך שלושה) שלי היה רכב הדגמה 3-דלתות. קיבלתי אותו בהנחה משמעותית (לא של כתבים, של רכב הדגמה...) ונהניתי ממנו משך קרוב ל-200,000 ק"מ ואיזה 8 שנים, כבר לא זוכר בדיוק. הוא גם היה זול, כי אף אחד לא רצה רכב מפואר עם 3 דלתות. זו הייתה עסקה מצוינת, והוא שירת אותי נאמנה (ברמת בוגדנות קלה, האופיינית לנציגי הממלכה). אחריו קניתי עוד שניים, משומשים בתנאים רגילים.
האלמנט היחיד שראיתי מפורק במהלך תקינה היה חיפוי, כדי לאפשר לנציג משרד התחבורה לבחון את מיקום ההטבעה על המנוע.
מעבר לזה, מדובר בבחינת ניירת.