תגובה: שברולט קולורדו ZR2 בדרך לארץ
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שחר גרינברג
מהי גרסת האקסטרים של ההיילקס?
אין.. זה הקטע שלהם.
סוס(פרד) עבודה שמוכר עצמו.
אין להם צורך בגימיקים. באסה, אבל זה המצב.
כן, יש כמה גרסאות שרירים של תת-משווקים בעולם, אבל זה לא רשמי של טויוטה.
בשביל להפוך אותו לאקסטרים יש שוק אפטרמרקט עצום.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
אין.. זה הקטע שלהם.
סוס(פרד) עבודה שמוכר עצמו.
אין להם צורך בגימיקים. באסה, אבל זה המצב.
כן, יש כמה גרסאות שרירים של תת-משווקים בעולם, אבל זה לא רשמי של טויוטה.
בשביל להפוך אותו לאקסטרים יש שוק אפטרמרקט עצום.
כן שאלתי בציניות אם זה לא היה ברור….
גם הסרטון שקישרתי הוא אפטרמרקט מטורף
אבל במדינה כמו שלנו שכל שינוי עושה חיים קשים יש משהו מעולה ברכב שמגיע ככה מהיצרן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Juv
אני אשמח להבין את התמחיר הוירטואלי שאתה מתבסס עליו... בן כמה ההילקס המשומש שאתה מניח שתקנה וכמה הוא אמור לעלות?
אתה טוען שבמחיר של היילקס בן חמש + שיפורים יהיה אפשר לקנות ריינג'ר רפטור חדש?
אני טוען שאם הם יעלו כמו היילקס חדש - אז הוא עולה כמו היילקס חדש או כמו היילקס משומש שמהערך שלו כבר ירדו 30000 ועוד 30000 בשיפורים.
נגיד היילקס חדש עולה 250 אז אני יכול לקנות היילקס ב 200 ולשפר אותו או טנדר חדש אחר ב250 שכבר מגיע עם השיפורים מהחנות
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
250 אלף זה היילקס ידני ברמת גימור דיקט. מה שאתה מפנטז עליו, אם זה פורד או שבי, זה לפחות מאה אלף יותר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
עכשיו זה תיאורטי אבל אני עוד שנה אהיה במצב של למכור את הויגו ולשבת על סכום שאפשר לקנות איתו טנדר חדש או היילקס משומש + שיפורים ב30000 שיביאו אותי למה שיש לי היום (הגבהה מיגונים צמיגים ארגז כננת)
אם המחיר של הכוכבים החדשים יהיה נכון - תחרותי להיילקס - אני לחלוטין רואה את עצמי נכנס לחנות של פורד.
אסף.
יש תיאוריה הגורסת כי כדאי למכור כבר עכשיו לפני שתהיה ירידת מחירים משמעותית של רכבי 4x4, ודיזל בפרט.
את החליף תקנה אחרי ירידת המחירים.
בשביל טנדר שעושה את מה שטנדר אמור לעשות - כלומר לעבוד כמו חמור, גם בשטח - מוטב שתישארו עם היילקס.
כן, כתבתי שהוא הטנדר הבינוני הכי טוב בישראל והתכוונתי לכל מילה - כי הוא כזה. אין לו יותר מה להוכיח. הוא כבר הוכיח את עצמו. גם נגד פורד ריינג'ר ושברולט קולורדו ה"רגילים", טויוטה סגרה איכשהו את הפער המסורתי בתחומים שתמיד סבלה מנחיתות מוחלטת בהם בכל מה שקשור לדינמיות, הנדסת אנוש למשתמש במימדי גוף מערביים וכו'.
אבל אתם רוצים טנדר ספורטיבי לשטח. צמיגים גדולים, מתלים של הטופ, נעילות, הכל מקורי מהיצרן - וכאן לפורד ולשבי יש מה להציע ולטויוטה עדיין אין. מי שרוצה דבר כזה על פלטפורמה של טויוטה, צריך לפנות לאפטרמרקט.
אבל שני הטוענים לכתר האמריקאים גם מלאים בקוסמטיקה צעקנית, אבזור-פינוקים ועודף בצעצועים חשמליים - בדיוק כל מה שמיותר ומייקר את כל החבילה - ולכן אני לא מתפלא שהם עולים הרבה יותר - ולא לשכוח את מנועי הטורבו-בנזין הקטנים וההיסטריים שמה לעשות, הם לא המתכון לאריכות ימים ושקט נפשי מתקלות יקרות.... אם המחיר שלהם לא יהיה תחרותי, אני לא רואה אותם מזיזים את ההיילקס הצידה ממעמדו האיתן כל כך מהר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
בשביל טנדר שעושה את מה שטנדר אמור לעשות - כלומר לעבוד כמו חמור, גם בשטח - מוטב שתישארו עם היילקס.
כן, כתבתי שהוא הטנדר הבינוני הכי טוב בישראל והתכוונתי לכל מילה - כי הוא כזה. אין לו יותר מה להוכיח. הוא כבר הוכיח את עצמו. גם נגד פורד ריינג'ר ושברולט קולורדו ה"רגילים", טויוטה סגרה איכשהו את הפער המסורתי בתחומים שתמיד סבלה מנחיתות מוחלטת בהם בכל מה שקשור לדינמיות, הנדסת אנוש למשתמש במימדי גוף מערביים וכו'.
אבל אתם רוצים טנדר ספורטיבי לשטח. צמיגים גדולים, מתלים של הטופ, נעילות, הכל מקורי מהיצרן - וכאן לפורד ולשבי יש מה להציע ולטויוטה עדיין אין. מי שרוצה דבר כזה על פלטפורמה של טויוטה, צריך לפנות לאפטרמרקט.
אבל שני הטוענים לכתר האמריקאים גם מלאים בקוסמטיקה צעקנית, אבזור-פינוקים ועודף בצעצועים חשמליים - בדיוק כל מה שמיותר ומייקר את כל החבילה - ולכן אני לא מתפלא שהם עולים הרבה יותר - ולא לשכוח את מנועי הטורבו-בנזין הקטנים וההיסטריים שמה לעשות, הם לא המתכון לאריכות ימים ושקט נפשי מתקלות יקרות.... אם המחיר שלהם לא יהיה תחרותי, אני לא רואה אותם מזיזים את ההיילקס הצידה ממעמדו האיתן כל כך מהר.
שמע, כשאתה צודק אתה צודק. שכנעת אותי להשאר עם היילקס :D
אז כולם חשבו שמדובר ב ZR2 החדש,
מסתבר שמביאים שאריות מהדגם היוצא
https://www.icar.co.il/%D7%97%D7%93%...C%D7%99%D7%9D/
איטריות קרות.
אסף.
יש דברים שטעימים יותר קרים, למשל הקציצות ירק האלו של העיראקים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
המחיר נראה לי תחרותי 340,000 ש"ח לרכב שמגיע מאובזר בכל טוב
דרך אגב הרכב הגיע היום לאולמות התצוגה
הם מביאים את החדש או את הדגם היוצא?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Yaron.nahum
הכתבה לא נפתחת…
מה רע בדגם היוצא?
מה ההבדלים המשמעותיים כל כך בין הדגמים
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
הדגם החדש הרבה יותר יפה.
לי הם נראים אותו הדבר
אבל מה אני כבר יודע
חוץ מזה אם הכל היה הולך לפי יופי רובנו היינו רווקים לנצח…
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שחר גרינברג
הכתבה לא נפתחת…
מה רע בדגם היוצא?
אצלי זה נפתח מהמחשב. לא יודע.
בכל מקרה רשימת ההבדלים ארוכה ובראשה מנוע חדש וחזק יותר
ומערכות בטיחות אקטיביות
הנה הרשימה המלאה
https://www.hotcars.com/best-feature...es%20of%20tune.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שחר גרינברג
הכתבה לא נפתחת…
מה רע בדגם היוצא?
גלגלים 33 לעומת 31.
מרווח גחון משופר.
גלגלים מקדימה יותר קרובים לחזית לשיפור זווית גישה (לא זוכר אם ה breakover angel נעשה פחות טוב או נשאר כמו הדגם היוצא).
תיקון מיקום בולמים מאחור (היו נתפסים על כל סלע ומתעקמים).
מנועים שונים (אין יותר דיזל).
זה מה שאני זוכר.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk