תגובה: נעילה קדמית אוטומטית דנה 30 לא משתחררת
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ehudzeelim
ראיתי עכשיו את הסרטון שצירפת בהודעה הראשונה,
אני לא מומחה, אפילו לא קטן, אבל
במקומך לא הייתי חושב על לעשות עוד ניסיונות עם הנעילה, לא המקורית שלך וגם לא את השנייה שהעלית תמונות שלה. לדעתי שתיהן גמורות.
ובנוסף, הפינים והקפיצים האלה או שברים שלהם, הם פוטנציאל לנזק גדול הרבה יותר (למשל אם יגיעו לפיניון ולקורונה).
זה מה שאעשה, גם אתה וגם יוני צודקים אין טעם עבור נעילה כ״כ זולה להסתכן בנזק גדול יותר, או בסתם תיקע בקיבינמט
אחזור לדיפ פתוח רגיל ואבין אם ואיזה נעילה באמת אני צריך
מתן, יש לך סרטונים של הבדיקות נעילה? נשמע מעניין
לגבי הבית סטליטים לפעמים הוא כבר מתעוות לאורך השנים ברמה כזו שהנעילה כבר לא תעבוד בו, אבל אם בדקת את שתי הנעילות על אותו הבית סטליטים אז כנראה שזה לא המקרה
Sent from my iPhone using Tapatalk
למען דורות העתיד
ככה נראים הפינים שהתקנתי סופ״ש האחרון, נסעתי איתם אולי 1.5 קמ
הנעילות האלו רגישות מאוד
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d77f1b7de7.jpg
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Udim
ככה נראים הפינים שהתקנתי סופ״ש האחרון, נסעתי איתם אולי 1.5 קמ
הנעילות האלו רגישות מאוד
צר לי שאני לא מסכים איתך. הנעילה חיה אצלי שנים רבות.
לוקרייט ונוסליפ אמינות מאד.
חפש מה לא בסדר אצלך בסרן או בהתקנה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shmil
צר לי שאני לא מסכים איתך. הנעילה חיה אצלי שנים רבות.
לוקרייט ונוסליפ אמינות מאד.
חפש מה לא בסדר אצלך בסרן או בהתקנה.
לא הבנת אותי
התכוונתי שמרגע שהנעילה התעוותה אפילו קצת היא לא שמישה
מה גרם לעיוות הראשוני אצלי זה באמת שאלה פתוחה, אני חשוב שזה קשור לבעיה שהייתה לי בהיגוי ולאחר מכן הופיעה הבעיה בנעילה
אודי הי,
פיספסתי את השרשור לצערי. התמונות בהודעה #14 הנעילה בבירור גמורה! שום בלאי שאתה רואה בעין לא נחשב סביר.
אתה במצב שיש יותר מדי נעלמים, ואתה צריך "לאפס" את הסרן. אופציות, בסדר של דרדור אמצעים:
1. התקנת סטליטים משומשים מסרן אחר. לא ביצעתי מעולם, לא יודע מה המרווחים ואיך מודדים אותם ועד כמה זה משנה. אם זה עובד, אחלה, אם לא השרשור ימשיך להיות מעניין ונלמד דברים חדשים.
2 . לוקרייט חדשה (!). אם המרווחים אכן תקינים (אמרת שמדדת 4 מ"מ כשהרכבת את הנעילה הדפוקה, לא דיווחת לגבי סימטריות ביחס לקרוס-שאפט?) אז יש מצב שזה סוף הסיפור. אבל מה המקור לבעייה בנעילה הראשונה? אולי בית הסטליטים באמת פסול?
3. בית סטליטים חדש - המחיר כ900 שקל אצל ינוביץ'. זה בנוסף לנעילה חדשה. ובנוסף לכיוון קורונה פיניון, מיסבים חדשים, מחזירי שמן וכולי. אם אתה כבר הולך לכיוון הזה של בניית אמצע סרן חדש - אז כמובן שאתה צריך לשקול נעילה נשלטת במקום. לא יגמר בפחות מ5,000 שקלים.
4. סרן קומפלט. לפני שנים רבות הייתי במצב של נזק לקורונה פיניון העם סיקס, ואז הפתרון היה זמין - סרן ימ"ח כחדש במחיר מצחיק של 1500 שקל. העמסתי אותו בבגאז' של פוקוס ליסינג, שבת של עבודה פיזית כולל העברת הנעילה כמו שהיא מהמת לחי, ושלום על ישראל. היום נדמה לי שסרן עולה הרבה-הרבה יותר, וגם אין ממש את אתם סרני ימ"ח יפים ומתוחזקים של פעם שיכולת לקנות בלב שקט. זה כנראה יעלה יותר מ5,000 שקלים.
דילמה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Udim
לא הבנת אותי
התכוונתי שמרגע שהנעילה התעוותה אפילו קצת היא לא שמישה
מה גרם לעיוות הראשוני אצלי זה באמת שאלה פתוחה, אני חשוב שזה קשור לבעיה שהייתה לי בהיגוי ולאחר מכן הופיעה הבעיה בנעילה
מה הבעייה שהיתה לך בהיגוי? קשה לי לראות איך זה קשור אבל מעניין.
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
במקום לקנות נעילה וקארייר חדש תקנה חיקוי סיני של ARB עם קומפרסור. יעלה לך כ 2500-3000 שח.
תמצא מתקין או שתתקין לבד.
אתה מנסה לחסוך ובסוף תשלם בתשלומים ותהיה עם פתרון פחות טוב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
אודי הי,
פיספסתי את השרשור לצערי. התמונות בהודעה #14 הנעילה בבירור גמורה! שום בלאי שאתה רואה בעין לא נחשב סביר.
אתה במצב שיש יותר מדי נעלמים, ואתה צריך "לאפס" את הסרן. אופציות, בסדר של דרדור אמצעים:
1. התקנת סטליטים משומשים מסרן אחר. לא ביצעתי מעולם, לא יודע מה המרווחים ואיך מודדים אותם ועד כמה זה משנה. אם זה עובד, אחלה, אם לא השרשור ימשיך להיות מעניין ונלמד דברים חדשים.
2 . לוקרייט חדשה (!). אם המרווחים אכן תקינים (אמרת שמדדת 4 מ"מ כשהרכבת את הנעילה הדפוקה, לא דיווחת לגבי סימטריות ביחס לקרוס-שאפט?) אז יש מצב שזה סוף הסיפור. אבל מה המקור לבעייה בנעילה הראשונה? אולי בית הסטליטים באמת פסול?
3. בית סטליטים חדש - המחיר כ900 שקל אצל ינוביץ'. זה בנוסף לנעילה חדשה. ובנוסף לכיוון קורונה פיניון, מיסבים חדשים, מחזירי שמן וכולי. אם אתה כבר הולך לכיוון הזה של בניית אמצע סרן חדש - אז כמובן שאתה צריך לשקול נעילה נשלטת במקום. לא יגמר בפחות מ5,000 שקלים.
4. סרן קומפלט. לפני שנים רבות הייתי במצב של נזק לקורונה פיניון העם סיקס, ואז הפתרון היה זמין - סרן ימ"ח כחדש במחיר מצחיק של 1500 שקל. העמסתי אותו בבגאז' של פוקוס ליסינג, שבת של עבודה פיזית כולל העברת הנעילה כמו שהיא מהמת לחי, ושלום על ישראל. היום נדמה לי שסרן עולה הרבה-הרבה יותר, וגם אין ממש את אתם סרני ימ"ח יפים ומתוחזקים של פעם שיכולת לקנות בלב שקט. זה כנראה יעלה יותר מ5,000 שקלים.
דילמה.
בחרתי להתקין כפי שעדכנתי סטליטים משומשים, שבתכלס לא באמת היו משומשים, קיבלתי אותם ממוטי (טויוטה) ולפי מה שסיפר לי הרכב לפני שהגיע אליו מעולם לא שולב ל4*4, זה ניכר בגירים עצמם הם באמת היו במצב חדש, כך שניתן להתייחס אליהם כמו להתקין גגשים חדשים, נראה מה יהיה עם זה, אמשיך לעדכן
יכול לעדכן שמנסיעה מרובה בסופ״ש האחרון ובסיום טיפול בכל הפרונט יש שיפור ניכר מאוד מאוד והרכב נח (עד כמה שניתן….)לנהיגה
הסיבה העיקרית להחלטה זהו היא שזה היה הכי זמין לי תחת היד, כן אני יודע שהמרחק מלוקרייט חדשה זה אלף שח ושבוע באמזון, אבל אני לא בטוח שאני באמת צריך את הנעילה הזו, השימוש שלי שונה מאוד מקודמי, אני עם צמיג 33 יחסי העברה בסרנים של 4.1, זה הרבה מעל למה שאני צריך, בנוסף רוב האנשים שיש להם נשלטת שדיברתי איתם בלי יחסי העברה וצמיג המידה הנ״ל סיפורו על פעמים בודדות שהפעילו אותה כך שאני בכלל לא בטוח שהנעילה הקדמית באמת נדרש מבחינתי, כרגע מבחינתי נדרש לטייל עם הרכב ולהבין מה חסר ומה מיותר, האופציה הזו כמובן תמיד קיימת כולל ההתנסות שלי עכשיו בהתקנה של נעילה כזו, אם בהמשך אבין שזה חסר לי או שבא לי על זה אעשה את זה
בית הסטליטים, הסרן עצמו וקורונה הפיניון במצב מעולה קשה להאמין שזה המקור לבעיות
את בית הסטלטים לקחתי לעוד מישהו לחוו״ד נוספת וגם הוא התרשם לטובה
לאחר התקנת הסטלטים ממוטי היה חופשי מנימלי בין הספיידר גירס לבית הסטלטים ובין אחד לשני
HF חדשה עולה 2600 עד הבית נניח התקנה עצמית ואז שאלה האם עושים קורונה פיניון לבד או לא שזה עוד 1500 שח
יש סיכוי טוב שזה הפתרון שאבחר בהמשך, סה״כ 4,000 שח לנעילה נשלטת
לגבי ההיגוי, כתוצאה מנסיון כושל שלי ליישר את ההגה (סיבוב מוט שפור כשהרכב על הקרקע) הוצאתי את המוט מאיזון, וקיבלתי הגבלה משמעותית בסיבוב ההגה לאחד הצדדים, גיליתי את זה במהלך נסיעה והמשכתי לנסוע כך תוך ״מאבקים״ ו״קפיצות״ בכיכרות פניות וכדו׳ כך שהופעל הרבה עומס על הסרן הקדמי בתקופה הקצרה שנהגתי ככה, הנעילה של הסרן הקדמי קרתה באותו זמן בדיוק, תיקנתי את בעיית טווח התנועה ונשארה בעיית הנעילה… לכן אני חושב שיש קשר בין הדברים
נ.ב אל תגלה אבל יש לי בבית 2 סרני דנה 30
שמח לשמוע. אם הבנתי נכון כרגע אין בעיות מהסרן הקדמי ולא בהיגוי?
יש טסט??
מי היה מאמין שחלקים מרקסטון יעזרו לסופה להתגלגל כמו שצריך..
Sent from my SM-N980F using Tapatalk