מודה מודה מודה
תבוא עליכם ברכה והצלחה,
תזכו לבנים זכרים ובנות נקבות,
נכדים, נינים ובני נינים.
על שילשים ועל ריבעים.
Printable View
מודה מודה מודה
תבוא עליכם ברכה והצלחה,
תזכו לבנים זכרים ובנות נקבות,
נכדים, נינים ובני נינים.
על שילשים ועל ריבעים.
יש לי פלואנס 2013 , זבל של אוטו, לא מצליח למכור אותו. הוא יותר במוסך מאשר בבית. עכשיו אני לפני החלפת גיר שעומד למות. כבר השקעתי בו כ 30.000 שח כשהוא שווה אולי 12.000 .
עשיתי את טעות חיי שקניתי אותו...
דיזל 1461 סמק.
הלך לי הטורבו , הלך מחשב גיר , התפוצץ המעבה של המזגן , מההתחלה הרובוטי עשה בעיות. לזחול איתו בפקק תנועה זה עונש מהגיהינום.
הגיר מקפיץ הילוכים, לא סימפטי. חוץ מזה שגם אני אני נוהג כמו זקנה , על 94 קמ"ש, בירידה עם רוח גבית , הוא צורך 14.8 קמ/ל .
עשיתי לו כל מה שאפשר וצריכת הדלק נשארת צריחה ולא צריכה...
אני נוסע בעיקר בינעירוני, ומעט מאוד בסביבה עירונית.
אכזבה גדולה מאוד מהאוטו....
אני מציע שכאשר כותבים משוב על הרכב, להוסיף במידת הידוע את אופי השימוש שהרכב עבר והקילומטרז.
אין דין רכב קיבוץ/חברה שהיה זונה…, החליף נהגים וטופל באיחור וברישול לבין רכב פרטי שננהג באופן סביר וטופל בזמן ולא התעלמו מהתראות רעשים וקירקושים.
גם המותג המהונדס ביותר לאמינות יפשל בעקבות הזנחה, וזה מטעה בדיווחים.
Asaf-a
אסף.א
אבל לא מדברים כאן על רכב חדש אלא על משומש (פלואנס חדש אין כבר כמה שנים טובות. יש מגאן. גרנד קופה וסטיישן) במקרה הכי טוב תוכל לקבל היסטוריית טיפולים שלו ולבנות לעצמך סוג של תמונה על בערך. יש עוד כל מיני פרטים קטנים שאפשר לבדוק ולקבל נתונים לבניית תמונה אפשרית של מי בעל הרכב האחרון ועד כמה הוא היה רגיש ומודע/ת - וגם זה רק ניחוש. אבל איך נהגו בו הבעלים הראשונים? זה נעלם. איזה שמן שמו במוסך? איזה מסננים? אם החשבוניות הן לא ממוסך מורשה יבואן, לעולם לא תדע. ברזלים כידוע לא שוכחים כלום - ואז מוניטין אמינות הוא כן פקטור וזה באמת מתבטא במחירון.
ברכב מטופל שבאמת בילה את כל חייו במתאר שיואב מתאר - רק בינעירוני במהירות שיוט, הבלאי כנראה מינימלי ואז גם מכלולים שהם מלכתחילה פצצה מתקתקת כמו גיר דו מצמדי ומותגים עם מוניטין רע כמו VAG/PSA/רנו/פיאט/פורד, יראו אמינות יפה מאוד.
מה שיש בפלואנס למיטב הבנתי זה מנוע וגיר של ניסן.
אני באמת לא יודע איזה חוויות כל רכב עבר ובמיוחד שחלקם הגדול כנראה יוצאי ליסינג.
מהחוויות שלי עם רכבים עד 100-120 כפול 3 מכוניות= אפס תקלות וצריכת דלק נפלאה.
מנסיון של מכרים עם יד שניה עדיין מדובר ברכב מאוד מוצלח.
גיר רובוטי להזכיר לכולם, דורש גם טיפול והחלפות קלאץ׳ אחת ל…
אבל כשקונים רכב זול ומטפלים במוסכים זולים שלרוב לא מתמקצעים בסוג מסויים של רכבים ולא מכירים את המכניקה כי אין להם יכולת וזמן לפתוח ספר רכב אז הבעלים יקבל רכב שיתדרדר מהר.
זה לא גיר אוטומט ובטח לא גיר רגיל.
צריכת בדלק של ב קודקוד מלמדת שיש שם עוד כל מיני בעיות.
מוזר שדווקא אתה, ככתב רכב בעבר, מגיע עם כל כך הרבה קבעונות ותיוג מותגים.
לא שונה מאותו העדר טויוטה עליו אתה מלגלג.
המנוע דיזל הוא ה k9k שהוא מנוע של רנו.
אחד המוצלחים שיש
חשוב להקפיד על פילטר שמן מקורי
הגיר הרובוטי הוא אח תאום של הגיר בפורד פוקוס הידוע לשימצה-רע מאוד בשטח עירוני /פקקים
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
בועז, יש עובדות, מנסיונם של רבים.
גירים רובוטיים עובדים הכי קשה במתאר של פקק ומאריכים ימים במתאר נסיעות בינעירוניות במהירות קבועה.
מנוע הדיזל 1,461 סמ"ק פותח ע"י רנו וניסאן ביחד עם מרצדס. ניסאן עצמה שייכת לרנו. המנוע נחשב למוצלח, אגב.
והפלואנס עצמה היא אפילו לא רכב צרפתי. זו מכונית קוריאנית (סמסונג SM3) שיוצרה בטורקיה.
14-15 ק"מ לליטר ברכב הזה עם מנוע ט"ד "רק בירידה עם רוח גב" אכן מלמד על בעיה ברכב. זה רכב של 20 ק"מ/ליטר ++ בממוצע, במתאר בינעירוני קבוע.
החוויות שלך בועז, הן עם רכב חדש של חברת ליסינג. עד 100-130 אלף ק"מ בפרק זמן קצר יחסית, זה ק"מ ממש לא גבוה למכוניות מודרניות. אני ממש לא בטוח שבסטנדרטים של היום ק"מ כזה הוא מדד כלשהו לאמינות.
אפשר להתפלפל פה הרבה.
הפשט הוא שזה לא רכב שיזדקן יפה, אלו רכבים לעד 5-7 שנים וכל דקה מעבר היא סוג של הימור.
אבל היי...אולי 50% מהרכבים החדשים בקטגוריה הזאת. חד פעמיים.
כאחד שהיה מאוד מרוצה מהרכב, היית מאוד מאוד משתדל לא לקנות פלואנס 2013.
יש לי חבר שקנה אחת ב 2016 דיזל חדשה מהניילון, היא עדיין אצלו. עשה בשנים הראשונות כ 50K ק"מ בשנה, כרגע בשימוש מועט אצל בני משפחה אחרים. לדעתי היום באיזור ה 250,000 ק"מ.
אם הרכב הזה עמד ועדיין עומד בגאון (בלי להיתקע ובלי לבלות במוסך) בזלזול המתמשך שלו בנושא הטיפולים, הניקיון או בכלל היחס לרכב, אז זה רכב לא רע בכלל.
פות"ש - אם תחפש אחת שמורה ולא שבורה, לדעתי אתה תהנה ממנה.
אלעד.
קובץ מצורף 139819
טוב אז שאלתי את סדרן הרכבים. לדעתו אם אתה מכיר את השטויות של רנו לגבי גימור וכו ואין לך בעיה איתם - זה אחלה רכב, אחלה מנוע.