מהיכן המידע שלסוויפט יש 5 כוכבי בטיחות Euroncap ?
Printable View
מהיכן המידע שלסוויפט יש 5 כוכבי בטיחות Euroncap ?
ביטר אתה חזק בהבנת הנקרא בערך כמוני
איפה אני אמרתי euroncap ?
מצד שני , זה מה שחשבתי , אבל זה ancap (אוסטרליה)
Sent from my iPhone using Tapatalk
בדכ מתכוונים לארגון האירופאי, לא לארגונים אחרים.
שם דרך אגב, הפולו כבר שנים ארוכות מקבלת 5 כוכבים וציונים גבוהים.
כמה הודעות למעלה מישהו הזכיר שברולט ספארק -
אני מאוד שמח מהנסיון הטוב שלך ושל חבר שלך, אבל מבחינתי זה כבר ממש לא ניתן לאכילה. לא יודע מאיפה להתחיל בכלל. לא אופציה מבחינתי.
אז מזל שמחפשים כאן אוטו לסטודנטית ולא לזמר מדושן
- - - Updated - - -
ושחקן, ובמאי ויוצר....
(אין לי כפתור עריכה בשרשור הזה משום מה)
סטודנטית שלא עשתה רע לאף אחד, לא צריכה ליסוע בספארק מחיפה לנס ציונה.
אם היא כן עשתה, ורוצים להעניש אותה, יש כמה לי גם כמה הצעות. בתחום הרכב כן, לא משהו אחר.
לאן הגענו. פעם "אוטו לסטודנט/ית" היה משהו ישן, אמין ובזול. הכי בזול שאפשר.
היום נהיינו מפונקים.
אני בכלל מהצד של המכירה, ואני אומר -
השוק היום במצב קטסטרופה, אין היצע של רכבים כמעט בכלל. מה שיש ונורמלי - נמכר מהר מאוד ובמחיר גבוה.
יאריס, סוויפט, מאזדה 2 - הכל טוב. כשתתחיל לחפש באמת אתה תגלה מהר מאוד ש... אין באמת כאלו בשוק. כן אני יודע שראית מודעות ביד2, כן אני יודע שראית פרסומים של חברות ליסינג כאלו ואחרות עם רכבים במלאי ואספקה מיידית. כשתתחיל לחפש תבין ש... אין באמת כאלו בשוק.
אז פשוט תקנה מה שתמצא, שנת הלימודים האקדמיאית מתחילה עוד מעט והסטודנטית צריכה לנסוע.
כשהסטודנטים קונים לעצמם מכונית זה הכי זול שאפשר למצוא עם טסט בתוקף ורדיו.
כשההורים קונים מכונית לסטודנטים 'שלהם' זה פתאום צריך להיות בטיחותי... אמין.... תקין..... עם מזגן...
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...28818c5be1.jpg
זה הרכב של הסטודנט שלי…
Asaf-a
אסף.א
תכף נפתח תת פורום להורי סטודנטים בהונגרייה…
Asaf-a
אסף.א
אני רוצה לומר משהו שנשמע אולי הזוי ואולי זו דעת מיעוט- סטודנט או סטודנטית לא צריך מכונית. בטח שלא בחיפה. סליחה מראש אם זה נשמע קצת כמו הרצאה על רכב חשמלי בג'יפולוג, כלומר אני יודע שזה נוגד לא מעט מהתפיסות של כולנו ומן הסתם קצת מסמל את הקץ הממשמש ובא -אבל זה די נכון-
אני מסתכל עלי כיום ואני קולט משהו מטורף: אני מניע את הג'יפ רק לטיולים ופה ושם לסידורים. יש לי בבית שני זוגות אופניים ורב קו. אני יודע שזה נשמע הזוי אבל אני גר ברמת גן ועובד בראשון לציון. אני רוכב לרכבת ומשם לעבודה. ובזמן האחרון אני רוכב דרך חולון ישר לראשון לציון. אני לא נכנס לתל אביב עם אוטו. בחיפה יש מטרונית, יש אוטובוסים, יש רכבת, אפילו יש רכבל. כחיפאי במקור אני מניח שהיא לומדת באוניברסיטה או בטכניון וזה פשוט לקחת אוטובוס. לגבי סופי שבוע? אני כל חמישי שישי על הכביש וזה סיוט וזה טירוף. ואני מקלל כל דקה שאני בפקקים וכמעט נהרג דווקא כשאני במכונית. בשבוע שעבר עשיתי ראשון לציון הביתה בשעה ורבע. זה מטורף. כביש שש זה זוועה. ולכן לטיולים אני יוצא יום קודם בשעות שקטות. אז כל שבוע נס ציונה? לוקחים אוטובוס לרכבת ושלום.
- - - Updated - - -
אני רוצה לומר משהו שנשמע אולי הזוי ואולי זו דעת מיעוט- סטודנט או סטודנטית לא צריך מכונית. בטח שלא בחיפה. סליחה מראש אם זה נשמע קצת כמו הרצאה על רכב חשמלי בג'יפולוג, כלומר אני יודע שזה נוגד לא מעט מהתפיסות של כולנו ומן הסתם קצת מסמל את הקץ הממשמש ובא -אבל זה די נכון-
אני מסתכל עלי כיום ואני קולט משהו מטורף: אני מניע את הג'יפ רק לטיולים ופה ושם לסידורים. יש לי בבית שני זוגות אופניים ורב קו. אני יודע שזה נשמע הזוי אבל אני גר ברמת גן ועובד בראשון לציון. אני רוכב לרכבת ומשם לעבודה. ובזמן האחרון אני רוכב דרך חולון ישר לראשון לציון. אני לא נכנס לתל אביב עם אוטו. בחיפה יש מטרונית, יש אוטובוסים, יש רכבת, אפילו יש רכבל. כחיפאי במקור אני מניח שהיא לומדת באוניברסיטה או בטכניון וזה פשוט לקחת אוטובוס. לגבי סופי שבוע? אני כל חמישי שישי על הכביש וזה סיוט וזה טירוף. ואני מקלל כל דקה שאני בפקקים וכמעט נהרג דווקא כשאני במכונית. בשבוע שעבר עשיתי ראשון לציון הביתה בשעה ורבע. זה מטורף. כביש שש זה זוועה. ולכן לטיולים אני יוצא יום קודם בשעות שקטות. אז כל שבוע נס ציונה? לוקחים אוטובוס לרכבת ושלום.
אחרי כל הצחוקים וההצעות לאופניים ואוטובוס.
בא בנאדם ביקש המלצה לרכב בתקציב מסויים עם שימוש מוגדר.
לא ראיתי בהצעות רכבי יוקרה או משהו מפנק במיוחד, רק רכבים טובים יותר וטובים פחות וממש פחות טובים.
אבל היי, זה ג׳יפולוג, אנשים פה אשכרה מחזיקים סופות ואוכלים חצץ כתחביב.
אז מה עכשיו רכב לסטודנטית?
כנראה שזה לא המקום לקבל המלצה כזאת.
- - - Updated - - -
אצלי כסטודנט זה היה הרכב הראשון שלי - פיג׳ו 106 ידנית.
הייתה בעיה בסטרטר לפעמים, אז הייתי מניע בשני 😆😆
הייתי מאושר עם הרמקולים האלה במגש האחורי 6x9 פיוניר ובוב מארלי עם באסים חזקים ברקע.
- - - Updated - - -
הרכב הבא שלי, שנתיים או שלוש אחרי היה כבר גולף שמנמנה דור 4 - vr6
משם כבר לא הייתה דרך חזרה מחיידק המכוניות.
טוב מספיק עם הנוסטלגיה, אני כבר זקן.
זקן ונהנתן.
היו לנו כרכב שני במשפחה בעשור האחרון קאיה פיקנטו, יונדאי i10 ובשלוש שנים האחרונות סוזוקי סוויפט. כולן נקנו חדשות. כולן עשו את עבודתן באמינות מוחלטת ועלות מינימלית ונסעו יותר ממה שאתה תיארת כאן. לא רואה שום בעייה במתאר שלך גם למיני ובוודאי לסופר מיני, ולא צריך יותר מזה בשביל להזיז בחורה צעירה או זוג. כמה שיותר חדש שאתה מוצא.