תגובה: רכישת מטען מצברים והחזירות החוגגת בישראל
הרכב שלי משמש בעיקרו לטיולים.
זה אומר עמידה ממושכת של מינימום שבוע ולפעמים יותר.
כדי לשמר את המצבר הוא מחובר קבוע לפאנל סולרי דרך בקר סולרי שיודע לעבוד עם המצבר הספציפי.
הסיבה לפאנל היא בעיקר כי אני לא רוצה חוטי חשמל 220 חי מהבית לרכב.
מסוכן מידי לדעתי עם ילדים וחיות.
האם יש אפשרות לנצל את ה"חוכמה" של המטעני מצברים האלו אבל עם חיבור למקור מתח סולרי?
הפאנל יכול לספק בשעות האור 2-4א"ש במתח משתנה 14-16V.
?
ונניח שהוא ישכנע אותם, את כולם... איזה שינוי זה בדיוק יגרום? כלום בפיתה.
אני כבר מזמן מזמין ביגוד, היגיינה, ועוד הרבה מוצרים בסיסיים מחול.
אז מה התובנות ?
המדינה חזירה.
היבואנים גובים פער מחיר גבוה, שרובו הולך למדינה החזירה. יש גם יבואנים חזירים אבל לא כולם.
ביבוא אישי המדינה חזירה פחות, במיוחד מתחת לרף המכס.
אז מה ההצדקה לקיומם של היבואנים המסחריים ?
תרחיב את זה נדב…
אז מה ההצדקה לקיום המדינה שבה כולם חזירים ובוכים.
הגששים כבר מזמן שרו על זה שיר את בוכים לך מולדת. עדיין רלוונטי בדיוק כמו מזמן.
מה זה מזמן? כזה שחברה בני 20-30 לא שמעו על זה מעולם
https://youtu.be/yI6tOQchhlM
בועז נהדר! תודה על השיר.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
מעבר לזה שהסיטק מקבל יחסי ציבור הרבה מעבר למה שהוא באמת שווה ( ויש לי שניים) , הוא לא תומך גם 110 וגם 220.
מטען סיטק אמריקאי לא יפעל בארץ.
נדמה לי שראיתי שנוקו יתאים ל 100-240 וולט.
אני כבר כמה שנים עם מטענים סיניים בכ 20 דולר. אין תלונות.
בועז
אשמח להמלצה/קישור למטען סיני שאתה מרוצה ממנו.
תודה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
YoavR
בועז
תודה
באזור שלך וחנייה כמו שלך, פאנל פשוט עם בקר פשוט.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
YoavR
בועז
תודה
שלי צהוב אבל במגוון צבעים.
יש לי שניים כאלו שעובדים כמה שנים.
לא חושב שהם עמידים למים אז אצלי המטענים עם ה 220 וולט נמצאים בקופסת חשמל עם דלת וממנה יוצא רק החוט למטענים
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e6d11f4f32.png
גם שלי נראה מאד דומה, משהו כזה - https://www.banggood.com/IMars-12-or...7184&rmmds=buy
(לפחות דומה מאד, נקנה באחד המבצעים במחיר של כ-18 דולר)
אני פוחד מאוד ממיטב האלקטרוניקה הסינית.
הרכב אספנות שלי יקר לליבי. מעדיף להמר פחות על משהו שעלול לעלות באש ויותר על מוצר בעל שם.
(למרות שכידוע 'בראשית ברא אלוהים את השמים ואת הארץ וכל השאר מייד אין צ'יינה'. )
לג'יפ אספנות שלך, יואב, אני ממליץ לך על הנוקו בעל החיבור הקבוע. בקמפר יש לי שניים כאלה, אחד לכל מצבר.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אני פוחד מאוד ממיטב האלקטרוניקה הסינית.
הרכב אספנות שלי יקר לליבי. מעדיף להמר פחות על משהו שעלול לעלות באש ויותר על מוצר בעל שם.
(למרות שכידוע 'בראשית ברא אלוהים את השמים ואת הארץ וכל השאר מייד אין צ'יינה'. )
לג'יפ אספנות שלך, יואב, אני ממליץ לך על הנוקו בעל החיבור הקבוע. בקמפר יש לי שניים כאלה, אחד לכל מצבר.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
אני מבין מה שאתה כותב.
אבל נוקו עולה פי 2.5.
https://a.co/d/9aKbta0
נשאלת השאלה (הפילוסופית?) כמה האלקטרוניקה שלו שונה מהמטען no-name
יואב בהטענה של כמה שעות / לילה למצבר רכב ( ז.א לא מצבר קטן מאוד כמו קטנוע / אופנוע) הסיכוי שיקרה משהו כמו התלקחות די זניח גם במטען סיני זול וחכם ככל שיהיה. אבל לחיבור קבוע לשמירה על המצבר טעון במצב אופטימלי לא היתי מתלבט לרגע. סיני לא היה מתחבר קבוע לשום מצבר אצלי ובטח שלא על משהו שיקר ...
ברמה הפילוסופית אם תרצה- כמה שווה השקט הנפשי שלך ? ( האם פחות מ100 ש'ח ? )
רכישת מטען מצברים והחזירות החוגגת בישראל
תתגלח על זקני אחרים. הסיני, לפחות זה, עושה את העבודה מצויין.
אגב, גם הסיטק השוודי הוא בעצם… סיני!!
סיני יכול להיות גם מוצר ממש טוב. כל השאר זה סטיגמות מהעולם הישן.
אצלי הסיני מחובר לשני מצברים באופן קבוע. עד היום לא התקלקל.
הסיטק לעומת זאת, בעל האלקטרוניקה המערבית ה״איכותית״ לכאורה, כבר החליף בדגם הגדול פעמיים כבלים אצל טכנאי אלקטרוניקה והקטן כבר שבור והכפתורים לא הכי עובדים.
פאר היצירה שעליו אתם סומכים ואני הרבה פחות.
בס״כ מדובר במוצר הכי פשוט שיש כמעט.
לא הנדסת טילים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גילבו
יואב בהטענה של כמה שעות / לילה למצבר רכב ( ז.א לא מצבר קטן מאוד כמו קטנוע / אופנוע) הסיכוי שיקרה משהו כמו התלקחות די זניח גם במטען סיני זול וחכם ככל שיהיה. אבל לחיבור קבוע לשמירה על המצבר טעון במצב אופטימלי לא היתי מתלבט לרגע. סיני לא היה מתחבר קבוע לשום מצבר אצלי ובטח שלא על משהו שיקר ...
ברמה הפילוסופית אם תרצה- כמה שווה השקט הנפשי שלך ? ( האם פחות מ100 ש'ח ? )
תגיד, הטלויזיה השטוחה 200 אינצ' שלך .. איפה מיוצרת ?
אתה מנתק אותה מהחשמל כל ערב לפני השינה ?
סתם מסקרנות ... משעשעות אותי ההצהרות האלו .. רק ברזל אמריקאי ! כי כל מה שמגיע מהסינים זה דרעק ...
אנחנו כבר סוטים מכותרת השרשור
אבל
על סמך מה אתה כותב את זה?
יש לך סטטיסטיקה של התלקחויות מטענים סיניים no-name מול מטענים סיניים ממותגים?
יש לך הסבר טכני מלומד למה טעינה למשך פרק זמן קצר (בזרם גבוה) בטוחה יותר מחיבור קבוע בטעינת float (בזרם אפסי)?
אין לי שום דבר עם מותגים סיניים. לא בא לסנגר עליהם בשום צורה. הנסיון שלי מראה שיש מוצרים סיניים באיכות מזעזעת שלא שווים שקל ויש מוצרים סיניים שלא נופלים באיכות שלהם משלל מותגי יוקרה שכולם מיוצרים בסין.
הבעיה זה למצוא אותם.
אם יש חבר פורום עם נסיון חיובי למוצר מסויים זה נהדר (אבל עדיין לא מבטיח שמא שאני אקבל בדואר יהיה שווה באיכותו).
אני הזמנתי זה מכבר בוסטר סיני 2000a, 20,000mah(מסוכן בהרבה ממטען).
ובלב שקט.
קראתי כמה מאות חוות דעת, ראיתי סרטונים,
הניח את דעתי.
אגב אצלי גם יש מטען ctek נחשב כבר כמה שנים טובות, ואכן בשנתיים האחרונות יש בעיה עם הלחצן שלו. צריך הרבה שכנוע כדי לגרום לו לעבור בין מצב אופנוע למצב רכב למצב "הבראה". משתמש בו פעם בשנה שנתיים בערך. ובד"כ במתאר שפחות מריד אותי מבחינת שריפות.
אם מישהו מעוניין בו תמורת איזה סיני "noname" (חייב שיהיה בעל תכנית הבראה) לא אכפת לי.
יואב , בועז וגיא – כמו ש asafk כתב , גם אני לא סומך על הסינים במיוחד (כמו שניתן להבין ממה שכתבתי) , נכון אני קצת שמרן/פרימיטיבי/וכו' , וצריך להפריד בין made in china אחד למישנהו – הכוונה שלא כל מה שמיוצר בסין הוא זבל – ממש לא מה שאני אומר . כמו שנאמר רוב העולם (ובטח האלקטרוני/צרכני) מיוצר שם וכולל גם אלפי חברות ענק מרכב דרך אלקט' ועד לצעצועים שמיצרים שם להוזלת עלויות וגם לשוק הסיני – הגדול בפני עצמו. אבל החברות המערביות שמייצרות שם מבצעות הכל לפי תכנון , הנדסה , פיקוח וQC ברמה שמתאימה להם . לעומתם חברות NONAME למינהם, ויש מליונים כאלה שמעתיקות (אם לא לומר גונבות..) עיצובים ותכנון הנדסי , ומייצרות אותו באופן די רשלני בחלק מהמקרים , עם מינימום השקעה בבקרה על חומרי הגלם , התהליכים , ההרכבה , וQC בכללי – העיקר שיצא יותר זול בALI...- לא כולם גרועות ממש לא ! אבל יש ויש , ואם אני צריך להמר על משהו שישרת אותי ושאני יכול לסמוך עליו לאורך זמן – אני ממש מעדיף לשלם קצת יותר ולקנות משהו שהוא הימור הרבה יותר בטוח...
ולגבי המטען שעלה פה (הסיני) – יכול להיות שהוא מטען מעולה וקניה הרבה יותר טובה מנוקו (או סיטק שיש לי פחות נסיות איתם) ויכול להיות שלא... שכל אחד יעשה מה שמתאים לו..
*וגיא לגבי הטלוויזה – מרוב סלידתי ממוצרים סיניים אפילו הטלוויזיה שלי לא MADE IN CHINA ! J
טוב סטינו קצת מהנושא .. מתנצל מראש..
רק לאחרונה הפנטגון עצר מסירת מטוסי F-35 ללקוחות בגלל תקלה ברכיב במנוע.
הרכיב -מייצור סיני..
אם ה F35 בנוי עם חלקים מסין ואם מנועי הסילון מהמשובחים בעולם התעופה ( רולס רויס) מיוצרים בסין, קנה מטען מצברים בביטחון מלא.
אם בכלל יש קשר בין הנושאים.
בכל מקרה, מותר לכל אחד לקבל את החלטותיו לפי ראות עיניו.
אני יכול להעיד על סמך נסיון אישי שלי מה המסקנות האישיות שלי.
ומי שפוחד אז זכותו לשלם על מותג כזה או אחר ולהאמין שהוא מקבל ביטחון.
אהוד לא נכון
ראשית ההסטוריה של ה F35 רצופה תקלות ואם אחת מהן היתה על רכיב סיני אז היו עוד עשרות/ מאות תקלות על רכיבים אמריקאיים
שנית האספקה של המטוסים עוכבה לזמן קצר לטובת בחינה מעמיקה האם הוא מכיל רכיבים סיניים . התוצאה של הבדיקה העלתה רכיב אחד שהשתמש בסגסוגת סינית … לא רכיב ולא נעליים . לא תקלה ולא גרביים . האספקה חודשה
הצד השני של המטבע - רכיבים מיתכנתים רבים אמריקאיים של חברות אמריקאיות שמיוצרים בארה״ב נשלחים לסין לטובת אריזה ( packaging ) כי אין כל כך אופציות אחרות . זה לא משנה את תווית ה made in USA שלהם .
חזור לנושא
Sent from my iPhone using Tapatalk