1 קבצים מצורפים
תגובה: בגי"ה - הסרת צבע מג'נטים
אני קניתי את הג'נטים האלו בשחור ורציתי לחזור למקור.
היו צבועים ב X2 שחור.
שמתי מסיר צבע פשוט, מה שפגע גם בצבע המקורי שמתחת והחזיר את האלומיניום למצב מחוספס וזה חייב אותי לעשות יסוד למלא את החיספוס.
אחרי היסוד קצת ליטוש וצבע, שוב X2 אבל כסוף.
מה שכן לאחר הצבע הכסוף ריססתי שיכבה של לכה גם כן של X2 מה שנתן לצבע עומק ומראה מקורי, לפני הלקה הבצע הכסוף היה נראה כמו אלומניום טבעי.
מה שאני מאומר, אל תוותר על הלכה מעל הצבע העליון
הבנאדם מתכנן להתיז ספריי בלי מיסוך.
לפני זה חשב על גואש.
נראה לך שמעניין אותו עומק?
הבנתי כבר שחבל על הזמן עם ההתעסקות במסיר צבע.
אצבע ברסטוליאום כסוף ישר על הקיים. גם ללא לכה.
צבע שאני אוהב יחזור כשתסתיים עונת ירדן.
ובעונה הבאה חוזר חלילה.
או שנשתמש בסט ג'נטים נוסף שיש לי.
גם ככה עובי שכבות הצבע ביישום ממיכל ספריי הוא דקיק מכדי להתייחס אליו.
מדבקה על ג'נט?
אפשר לרסס באחד הצבעים שמתקלפים אחר כך בקלות כמו ניילון נצמד... מישהו זוכר איך קראו למותג הזה? יש כזה כסוף?.....
פלסטידיפ. חבל על הכסף במקרה שלך...
נכון. פלסטידיפ.
ואני זוכר שזה יקר.
עזוב. באמת חבל על הכסף ולא רלוונטי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
לפני זה חשב על גואש.
היה לו גם בראש פירוק וניקוי חול.
אז עוד 20 שקל לא יקרה כלום.
אבל זה עניין שלו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
לפני זה חשב על גואש.
בדיוק.
עומק אני מחפש בבחורות. סליחה, בגילי המתקדם זה כבר "נשים"..... לא בצבע לג'נטים של סופה שעובדת בשטח וגם ככה חבוטה מכל הכיוונים.
יודע מה? אולי בפוקוס שעוד מעט תקבל צמיגים חדשים ותעבור לג'נט 16, ולכבוד זה הג'נטים יקבלו טיפול שיכלול ניקוי יסודי וצביעה עם "עומק".
בניגוד לג'יפ, לפרייבט הזה לוק נקי ומטופח דווקא מאוד מחמיא.
בג'יפ זה צבע שצריך להשתנות מדי פעם בהתאם למצבי הרוח המשתנים של שוטר ירדני עם מוח של ציפור שמחפש רגע של תהילה. לא משקיע בזה מעבר למיסוך מדויק.
מיסוך מסקינטייפ. אני משתמש בסוג הרחב, כזה שמדביקים בכמה שניות מסביב לג'נט, עוברים עליו סביב ההיקף בסכין יפני כדי שיהיה מדויק פיקס. משחיל לתוך הג'נט טבעת חתוכה מקרטון במידה שסביב הברקסים. ויאללה, תן לו בריסוס.
מחזיק מעולה. נראה מצוין. אם אחרי חודשיים מתקלף קצת, מקבל שפריץ תיקון.
עבר לי בראש לנסות מסיר צבע שזה המקסימום שהייתי מוכן להשקיע בזה ולכן שאלתי. הסיכוי (גם אם קלוש) לנזק לצמיגים, הוריד אותי מהרעיון.
צריך להיות לי איפשהו אקדח ניקוי חול.
מיסוך של הצמיגים להגן עליהם, ניקוי חול ידני - מה שירד ירד ומה שלא יישאר נקי ומחוספס מספיק כדי ש- X2 יתפוס עליו מצויין
סע לשלום [emoji846]
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
בדיוק.
עומק אני מחפש בבחורות. סליחה, בגילי המתקדם זה כבר "נשים"..... לא בצבע לג'נטים של סופה שעובדת בשטח וגם ככה חבוטה מכל הכיוונים.
יודע מה? אולי בפוקוס שעוד מעט תקבל צמיגים חדשים ותעבור לג'נט 16, ולכבוד זה הג'נטים יקבלו טיפול שיכלול ניקוי יסודי וצביעה עם "עומק".
בניגוד לג'יפ, לפרייבט הזה לוק נקי ומטופח דווקא מאוד מחמיא.
בג'יפ זה צבע שצריך להשתנות מדי פעם בהתאם למצבי הרוח המשתנים של שוטר ירדני עם מוח של ציפור שמחפש רגע של תהילה. לא משקיע בזה מעבר למיסוך מדויק.
מיסוך מסקינטייפ. אני משתמש בסוג הרחב, כזה שמדביקים בכמה שניות מסביב לג'נט, עוברים עליו סביב ההיקף בסכין יפני כדי שיהיה מדויק פיקס. משחיל לתוך הג'נט טבעת חתוכה מקרטון במידה שסביב הברקסים. ויאללה, תן לו בריסוס.
מחזיק מעולה. נראה מצוין. אם אחרי חודשיים מתקלף קצת, מקבל שפריץ תיקון.
עבר לי בראש לנסות מסיר צבע שזה המקסימום שהייתי מוכן להשקיע בזה ולכן שאלתי. הסיכוי (גם אם קלוש) לנזק לצמיגים, הוריד אותי מהרעיון.
אם זה הכיוון
השקעת בפתיחה ובתגובות השירשור יותר .
אם הייתה במקום זה מתחיל לצבוע כבר הייתה מסיים:rolleyes:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
מיסוך מסקינטייפ. אני משתמש בסוג הרחב, כזה שמדביקים בכמה שניות מסביב לג'נט, עוברים עליו סביב ההיקף בסכין יפני כדי שיהיה מדויק פיקס. משחיל לתוך הג'נט טבעת חתוכה מקרטון במידה שסביב הברקסים.
זה מביא לרעיון נוסף - מסקינטייפ (אם תוכל למצוא בצבעים מעניינים ז יותר טוב) - על כל הגאנט... וזהו.
עוברים את הגבול בלי שרואים צבע מציק לעין השוטר.