תגובה: מחפש המלצה למסלול בדרום- רכב בודד
אתה צודק לגבי נחל גרורים. טעות שלי,
התכוונתי נחל זיתן. אוטוסטראדה במה של רכב חברה.
לגבי מעלה אברהם, בירידה,
לא הורדנו שם מכוון (דיסקברי, גאלופר, ופאתפיינדר).
במסלול שארז תיאר, ממליץ לטפס רגלית לגבעת חרוט.
Sent from my iPhone using Tapatalk
עשיתי לבד שבוע שעבר (ללא אתגרי עבירות בכלל) - ממשאבים דרך נחל הבשור לשדה בוקר. בדרך כל מיני אתרים הסטוריים בדואים מעניינים וכמה שיטות לעצירת קפה. מלבי בחניון הרועה, חציית הכביש והמשך בשטח לחניון לילה עין זיק. הפקחית באה בשקיעה ואפשר לקחת ממנה את המספר אם תיקלעו למצוקה במהלך הלילה. החניון עצמו שקט ויש קליטה על הגבעות מסביב
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
mrivel
ממשאבים דרך נחל הבשור לשדה בוקר. בדרך כל מיני אתרים הסטוריים בדואים
ביזנטי-נבטי.
אלא אם עברת במאהל.. ואין שם מאהל פעיל לפי מה שאני מכיר.
פעם זו הייתה דרך ״קיצור״ מאשלים לשדבו..
2 קבצים מצורפים
על פי עמוד ענן שמצטט סקר נוף נגב המבנה הזה שנמצא באחת ההתפצלויות של נחל הבשור הוא בדואי.
כנ"ל לגבי כמה בורות מים מסותתים שנמצאים באיזור הואדיון הזה.
קובץ מצורף 140228קובץ מצורף 140229
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
ביזנטי-נבטי.
אלא אם עברת במאהל.. ואין שם מאהל פעיל לפי מה שאני מכיר.
פעם זו הייתה דרך ״קיצור״ מאשלים לשדבו..
פרשנות מרחיקת לכת, שלא לומר ספקולציה רומנטית- לקשר בין הנבטים של אז לבדואים של היום.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
האיזור בחולון שבו אירע היום הרצח (שכנראה על רקע חבלני/לאומני) של קשישה בת 85, היה בעבר, לא כל כך מזמן, במוקד של מלחמת כנופיות שגבתה כמה וכמה קורבנות. אם הרצח הזה לא היה מתרחש בתקופה של מתיחות בטחונית וחשש מפיגועים, הייתי מהמר על רקע פלילי נטו. נסיון שוד שהשתבש או לא יודע מה.
פעם שרצו שם ערימות של ערסים מהסוג הכי נחות ומסריח של זבל אנושי שהעם הנבחר הוציא מקרבו, קופי-אדם שידקרו אותך כי לא באת להם טוב בעין. לא טובים במילימטר מקופי האדם של יטא ובני-נעים. למרבה המזל והשמחה הם רצחו זה את זה ביעילות מרשימה וכל איזור כיכר סטרומה-שד' דב הוז נרגע קצת. ואני לא אוסיף כלום כדי שלא יתגוללו עלי כאן בהאשמות מתחסדות ב"התנשאות/גזענות" וכו' וכו'. אני מסכים ומודה מראש שאני גזען ומתנשא וחוסך בכך את כל הויכוחים.
חוץ מזה, בלוד היום המצב יותר טוב?... או במיתר?.... או בגבעות בר?.... או באשלים?.....
במדבר יהודה לא נוח לי. לא עשו לי כלום וזו רק תחושה. אבל אם אתה מרגיש לא נוח, אז זה לא נוח ואתה לא נהנה. ואז אתה נמנע.
מה לעשות, אלה העובדות המוגמרות - בתהליך עקבי של התבטלות והשפלה עצמית, ויתור על ערכי יסוד ודפיקת חשבון פחדנית לכל העולם, מדינת ישראל איבדה את הכבוד, את ההרתעה ואת השליטה. גם בשטחה הריבוני.
בקרוב זה מה שיהיה בפתח הבית של כל אחד מאיתנו וכמאמר אורי זוהר זצק"ל ב"מציצים": "שככה יהיה לי טוב, זאת רק ההתחלה".
ושלא יגידו אחר כך שלא הזהירו מראש.
כאחד שגר ממש על סף המדבר המדובר... מסכים עם כל מילה. למעט העובדה שאנחנו פוקדים את השטח מלא וגם ובעיקר עם אופנועים ומשתדלים ''לא לספור''. המצב בשנים האחרונות משתנה בקצב רצחני ואוטוטו בהחלט יהיה בלתי נסבל. במיוחד לאור ה''מכשול'' החדש שמרחיב הלכה למעשה את גבולותיהן של יטא ובני נעים, ומצמצם את השטח הפתוח.
מי שרוצה סיור כדי להתעצבן/להתעצב על איבוד האחיזה היהודית באיזור מוזמן בכיף(בבעסה)....