תגובה: בגי"ה 75895468 מסור לעבודות עץ חובב
מסור מסילה מיועד לאנשי מקצוע, לחלקם יש שולחנות עם עוצמות חיתוך מגוונות וחלם עם המסילה, ציוד מקצועי כשמו הוא ,עולה בהתאם.
לי יש מקיטה עגול נטען,ללא פחמים. אני שם לו מעיין ג'יג המדמה מסילה ועד היום אני מרוצה מהתוצאות.
כחובבן אני לא מצפה מעצמי להגיע לדיוק כמו בעל מקצוע מקצועי.
לדעתי זו כוונת הפוסט .
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
שני הסנט שלי.
כל מי שעובד בבית שיחסוך כסף על הנטענים.
א. כי אני קמצן.
ב. כי הם חלשים יותר (יש לא מעט סרטוני השוואה בין חוט לסוללה של אותה חברה).
ג. כי לפעמים הם שוקלים פחות. יצא לי לעבוד עם מסור עגול של איזה חברת מדבקה שעבד סביר אבל שקל כמו החברה הראשונה שלי (והיא היתה מקו דם ויקינגי). אם רוצים לעבוד בכל מיני דרכים וזוויות לא שגרתיים, קשה מאוד לעשות את זה כשזה כבד*.
חסרון מאוד משמעותי של הזולים/מדבקה הוא הגובל שמגיע איתם. לא מדויק, נוטה לצאת מכיוון, או סתם קשה להתעסקות.
*המסור. לא החברה. יא סוטים.
הרבה פעמים קלבתי פרופיל ועם המסור עגול יצא ממש ישר.
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
תודה לכולם, הוזמן מאמאזון אנגליה אבולושיין.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
שים לב שחלק משמעותי באיכות החיתוך זה הלהב, רכשתי להב של דיאבלו מאמזון כדי לחתוך מדפי סנדוויץ לנישה (שאריות מטבח של איזו סלב שגרה אצלי בבניין..)
Freud 6-1/2 X 60 Bulk Diablo https://a.co/d/3qzTIRE
הלהב המקורי שהגיע עם המשור (של סקיל מאיזה דיל באחת הקבוצות) לא היה משאיר גימור יפה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asypeer
שים לב שחלק משמעותי באיכות החיתוך זה הלהב, רכשתי להב של דיאבלו מאמזון כדי לחתוך מדפי סנדוויץ לנישה (שאריות מטבח של איזו סלב שגרה אצלי בבניין..)
Freud 6-1/2 X 60 Bulk Diablo
https://a.co/d/3qzTIRE
הלהב המקורי שהגיע עם המשור (של סקיל מאיזה דיל באחת הקבוצות) לא היה משאיר גימור יפה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא מכיר את המותג שהזכרת.
אשמח להבין מה מיוחד בלהב של דיאבלו, למה לא לרכוש מקומי להב מקיטה או כל משור של יצרן אחר בארץ?
האם זה בגלל מחיר ?
דיאבלו היא חברה שמייצרת כלי חיתוך
דיסקים מקדחים וכו
נחשבים מאוד אכותיים
https://www.diablotools.com/explore/saw-blades
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
jacob72
לא מכיר את המותג שהזכרת.
אשמח להבין מה מיוחד בלהב של דיאבלו, למה לא לרכוש מקומי להב מקיטה או כל משור של יצרן אחר בארץ?
האם זה בגלל מחיר ?
ספיציפית הלהב שהגיע עם הSKILL הנטען שרכשתי (גם כן מאמזון במחיר ממש נמוך, 40 דולר משהו כזה) היה גס מדי (מעט שיניים) ובחיתוך של סנדוויץ היה משאיר גימור לא יפה.
למה דיאבלו? וואלה זה מה שמצאתי עם הרבה שיניים וביקורות טובות באמזון. לא עלה גם יותר מדי אז הוספתי למשלוח עם עוד כמה מוצרים.
השתמשתי בו בדיוק פעמיים והחיתוך ממש נקי (אבל עדיין שמתי סרט דבק במקום החיתוך)
תכלס קניתי אותו בשביל לקצר כמה דלתות דלת שמתקין פרקטים חתך אצלי עם להב לא מתאים, החאפר הזה השאיר לי דלתות עם "ביסים" בחלק התחתון בגלל להב גס / בלוי וזה הציק לי בעין.
בסוף החלפתי כבר את כל הדלתות הפגומות בלי לנסות ולקצר אותן לבד..
אאלט דיאבלו זה מותג של דיוולט.
בגדול, ככל שיש יותר שיניים על הלהב, החיתוך יצא יותר נקי.
החיסרון, חיתוך יותר איטי.
לסנדביץ' הייתי מחפש להב עם 40-44 שיניים. דיאבלו אכן מומלץ מבחינת עלות תועלת.
לא יודע איזה דגם הזמנת אבל המסורים של אבולושיין עובדים בד"כ בסל"ד נמוך יחסית כדי לאפשר להם לחתוך גם אלומיניום ופחים דקים.
הלהב שמגיע איתם גם הוא "אוניברסלי" כדי לאפשר את הנ"ל, ופחות מתאים לחיתוך נקי של עץ.
אישית אני לא אוהב כלים שיודעים לעשות הכל כי זה אומר שהם לא טובים במשהו ספציפי...
ליאור
בלהב של אבולושן על מסור אבולושן צריך לעבוד לאט מאוד כדי לקבל חיתוך נקי בעץ. אפילו בעץ לדק. אחרת הגימור גס מאוד.
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk